Bende 3 gün önce RR500 aldım. Orta ruble 3' e geçmiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı, neden 3'e geçmez ? Arka tarafı 7' ye alıp denedim yine de orta taraf atmıyor. Biran önce decathlona gitmeyi düşünüyorum.
Ön vitesi decathlonda geç de olsa hallettiler. Gidonu da race face flat ile deşiştirdim. Adı da Küheylan )
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160428/b5c9060ea69b596aa5fc62d7bc86c97c.jpg
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
herkese mrb sanırım yakın zamanda rr340 ile bende aranıza katılmayı düşünüyorum.Açıkcası başlangıç için fazla para vermek taraftarı değilim zaten fazla paramda yok o yüzden rr 340 la hem başlangıç yapıp hem de kendimi bisiklet bilgi ve tecrübesi hakkında geliştiririm diyorum.Genelde iyi yorumlar okudum rr340 ile ilgili varsa olumsuz yanları nelerdir ? sizin düşünceleriniz neler ?
@murat3632
Kötü yanları vites kolları ve selesi.
Vites kolları çevirmeli olanlardan olduğu için bazen zor geçiyor bir üst veya alt vitese.Selesi de çok sert.
@endersemiz
Teşekkür ederim cvp için Vites geçişlerindeki bahsettiğiniz sıkıntı kolların değişmesiyle giderilebilir mi yoksa aktarıcılarda da sıkıntı mevcutmu ? aldıktan bi süre sonra benm için çok sıkıntı olursa kolları değiştirebilirm.
@Lombardini
Hocam dikkat! Eski model olan 26 jant 560 ile aralarında ciddi anlamda ağırlık farkı(1kg kadar) var.Ve maşa değişiyor.26 Jantta rockshock xc32 var.Sizde benim gibi haziranda gelecek eski modeli bekleyebilirsiniz.Fiyat 1800.
Bu da benim 560 kullanamıyorum evde yatıyor markette ilanı var arkadaşlar bakmak isteyen olursa.. Rockrider 540 fiyatına 560 resimler de de gördüğünüz gibi 60-70 km kullanıldı