Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Tilt 120 Kullanıcıları Kulübü

Günaydın millet 'mission completed'

14 34 shimano megarange Ruble kargo dahil 34.90+20 tl işçilik

Tilt500 için başka bir şey değiştirmeye gerek yok

Sonuç:Gerçekten eğimlerde açık farkla önde, 15 kmlik test sürüşü yaptım sabah, eskiden hafif eğimlerde 1. viteste çıktığım yeri şimdi 2. viteste çıkıyorum (1 hafif geliyor) [emoji41]
1075b67f31449265d6d3cdcb3edd210c.jpg
7ff834c9f07b2e8d9a0ba8c51015355e.jpg

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@cnmrtpkc bu deneme gerçekte pek bir değişiklik göstermiyor(biryerde göremedim ama eski ruble 14-28 olduğunu varsayarak ya da 1. vitesin 28 olduğunu düşünerek), çünkü yeni rublenin 2 si eski rublenizin 1.vitesine denk.esas farkı eski ruble ile çıkamadığınız veya çok zorlandığınız yerleri 1. vitese atarak çıkarken göreceksiniz (negatif eleştiri amacı ile yazılmadı-sadece fikir paylaşımı)...selamlar

@cnmrtpkc hayırlı olsun. Ben çok faydasını gördüm. Siz de göreceksiniz.

@appendix yeni rublenin 1.si eski rublenin 2.ne denk değil,psikolojik sanırımo_O

eski ruble shimano Tz-21 7speed 14-28 dişli sayıları 14-16-18-20-22-24-28
yeni ruble shimano Tz-31 7speed 14-28 dişli sayıları 14-16-18-20-22-24-34

@cnmrtpkc evet olayı çözmüşsünüz,2 eskinin 2...yeni ruble 28 çözüm olamayan yerlerde fayda verecek.bu rublenin aynısından (14-34) paketinde evde yatıyor, eğer birgün uzun yola gidebilecek imkanım olursa değiştireceğim; bulunduğum bölge yokuşlu inişli ama 28 şimdilik zorlamadı...

@appendix 21 vites değil mi bianchi? Neden değiştiriyorsunuz(önde zaten daha az dişli aynakol olmalı)

• Beğen
Tepkiler: appendix
@cnmrtpkc zaten değiştirmedim, ihtiyaç görmedim.çalınan hibrit carraro bisikletim vardı, onunla orta mesafeli turlar-kamplar planlıyordum.bianchide de aynı aynakol ve ruble mevcut ve artık tur-kamp planlarım katlanır ile ve zorlukla karşılaşsam rubleyi değiştirecektim ama katlanırın sürüş dinamikleri hibrit-şehir bisikletine göre daha rahat ve yavaş olsa da yokuş çıkmam demiyor. bu sebeple yeni ruble kilerde yatmaya devam ediyor.
not: hırsızlık olaylarına tekrar muhatap olmak istememem sebebiyle katlanır aldım ve katlayıp asansör ile eve çıkarıyorum.

Katlanırı bende sürekli katlayıp eve çıkarıyorum :) bilseydim sizde ruble olduğunu sizden alırdım açıkcası

@appendix Türkiye gibi bi yerde (trafikte kaza yapan motordan mazot asfalta akmasın diye jandarmanın önünden hortumla mazot çalan kişi rahatlığı :) ) en iyisini yapmışsınız eve taşımakla :) şahsen ben benim bisiklette 2 kilit taşıyorum birisi çelik telden oluşma biriside halka halka iç içe geçmeli değişik kilit caydırıcı diye varlar zaten de :)

Telefon tutucu olarak ne kullanıyorsunuz

Bizim gidonlar yamuk, bir türlü uyumlu model bulamadım [emoji49]

@Yagizz2 youtube kanalında var bu bisiklet kilitlerinin hepsini adam kesiyor, hırsıza kilit dayanmaz.ilçede emniyet müdürlüğü karşısında otel, otelin önünde taksi durağı: adamlar gündüz vakti kamyon dayayıp bütün klimaları, radyatörleri götürdüler, soranlara da "patron gönderdi bizi" demişler.

@appendix kilitleri alırken nasıl uğraştırır diye alıyorum :) nasıl korurdiye değil :) zaman harcamak istemezde başka bisiklete yönelir umudu ile 2 kilit geziyorum ( aslında 3 asma kilit ve zincirle el yapımı varda ağırlıktan pek almıyorum :) ) yakında birde aliexpress ten 50 liraya lamba korna alarm olan cihazdan alıcam. oda ciyak ciyak ötüp caydırsa yine yeter bana :)

• Beğen
Tepkiler: bsalih ve appendix
İstanbul da olanlar var ise özellikle( Anadolu yakası) yarın için bir etkinlik düzenlesek[emoji51]

@cnmrtpkcGüle güle kullanın bende dün Bayram paşa Decathlon da tilt 120 bakmaya gittim çok ağır geldi 500 e baktım **tü ayrı başı ayrı oynuyor görevliye sordum baktılar yapamadılar daha sonra arkadaşımın tilt 900 ilgisini çekti ondan almaya niyetlendi onlar da gidon kısmından oynuyordu laklak diye.

P20 Pro CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: FoldingRider
@Yoldakiyabani decathlon daki gördüğünüz bisikletlerin çoğu %70 oranla kurulu. Satın aldığınızda son kurulumu yapılıp tarafınıza teslim edilir. Eğer sizin söylemenize rağmen bu açıklamayı bir decathlon personeli yapmamışsa ya sizi başından atmak istedi ya işe yeni girdi

@cnmrtpkc
Bisiklete işe gidiş dönüş harici binmiyorum(zaten haftada 5-6 gün oluyor ), fakat belki çamlıca ümraniye taraflarında rastlarız..:harika:

@YoldakiyabaniBeyazı gelmiş, bugün gidip bakıcam. 1 tanemi vardı ellerinde

@avciogluBende işten dönüş amaçlı kullanmaya başlayacağım artık 30 km şekerpınardan Maltepe ye :) ilk yarın denicem sonrası zaten ramazan :)

• Beğen
Tepkiler: avcioglu
Geri