@cnmrtpkc haber bekliyorum ha sorun yok performans iyi ise bende sipariş edeyim bugün inş. Ramazanda kullanmayı düşünüyorum, e5'e kadar çok küçük yokuş var sonrası düzlük... bu sistem yükümü çok hafifletebilir
@avcioglu 20-25 km kadar kullandım herhangi bir sorun yok,ekstra olarak zincire 2 bakla eklettim tavsiye edilir,performans kaybı kesinlikle yaşamazsınız,zaten yapılan değişiklikteki amaç sadece 1 .vitesi hafifletmek
Ruble geldi, shimano bayii bisikletçiye götürdüm, bunu takamayız dedi. Bunu takmak için arka aktarıcı vites kolu uzun olması lazım, ayrıca sgs kol uygun değil dedi. Velhasılı değiştimedi
Başka bisikletçiye götüreceğim. Adama diyorum, yahu aynı bisiklete aynı parçayı geçen hafta arkadaşım takdırdı diyorum, sürter filan bişeyler dedi. Biz yapmıyoruz böyle bizimki garantili filan dedi. Birde vites tipi sgs değil ggs mi ne olmalı dedi. Neyse dedim artık ümraniyede filan yaptırırım. Bide çok ucuza almışsın o orjinal değildir dedi. Yahu dişli değiştiriyoruz işte araba motoru mu bu orjinalini yiyeyim diye içimden geçirip, teşekkür edip ayrıldım
@cnmrtpkc
ya işte diyor ki, bu kol bu dişli için yeterince uzun değil filan diyor dişli çapı büyüdü diye. Bende ısrarla dedim, arkadaş geçen hafta aynı ürünü aynı bisiklete takdırdı dedim. Bence ucuza iş yapılmasın istiyorlar, 200 lira verirsem o ggs(midir nedir:rolleyes tipi uzun kollu sistemi de arkaya takarım dedi.... Ha bide altını çizdi, sadece uzun kolu olması yetmez GS olacak SGS olmayacak Ben uzun turlara çıkan üst düzey donanım kullanan biri değilim ki, herşeyin süper son model olmasına gerek yok. Herneyse deyip ayrıldım.. Bisikletin bu yönünü seviyorum aslında, seçenek ve modifikasyon çok...
@yusufcan78
Malesef benim de sele borum eğildi decathlona götürdüğümde kullanıcı hatası diyerek geri gönderdiler. Decathlona yakışmadı bilginiz olsun. @yusufcan78