Scudo Sports

B'twin tilt 500 katlanır bisiklet

mağazadan alan arkadaşlar, kutudan çıkarıp kurulum mu yaptılar size yoksa sıralanmış ürünlerden mi verdiler? balçova mağazasındakiler çok kirli teşhir gibi geldi bana. soracak görevli de bulamadım. gaziemir decahtlonda gene bağlıydı çoğu

Scudo
Ben mağazada açık olan asılılardan birisini seçtim, güzel bi sıkıntısı yok şu an için. Depoya bakmaya gitti sıfır varsa depodan getirecekti, kalmadığı için askıdakilerden en temizini seçtim aldım.

tilt 100 ü denedim decathlonda gidon cok püften geldi bana her an dagilicakmış gibi. 500 ü denemedim.

tilt 500ü olan arkadaşlar okla gösterdiğim bölgede tık tık ses alan var mıdır? aldığım bisikletin ilk gününde bu ses gelmişti. teşhirdeki bir bisiklette de oynadığını görmüştüm. sıkılarak düzelen bi şey mi acaba?

Dosyalar

• Inkedbtwin_tilt_500_aluminium_frame_7_speed_folding_bicycle_1532263158_fc3e8a2a_LI.jpg
    Inkedbtwin_tilt_500_aluminium_frame_7_speed_folding_bicycle_1532263158_fc3e8a2a_LI.jpg
    118,3 KB · Okunma: 116
  • Beğen
Tepkiler: windows95_diskette
@janko35
Aynı furç takımında sıkıntı bende de var ayna kol göbekte de de gevşeme var götüreceğim. Furç takımını bir kere yaptılar ama fayda etmedi tekrar götüreceğim.

@janko35
O sorun bende de oldu. Mağazaya götürdüm ve hemen hallettiler. Üzerinden birkaç ay geçti bir daha sorun oluşmadı.

• Beğen
Tepkiler: janko35
@TolunayKc

Herkese merhaba, bu hafta lacivert Tilt 500 alarak aranıza katılmış bulunuyorum :)
Matara kafesi adaptörünü Decathlondaki lastikli üründen mi aldınız? Deneyiminiz nedir merak ediyorum?
Sele altı çanta önerisi olan var mıdır :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan_ozaN
@scintigraphy

Aynen decathlondaki lastik kafes tutucudan aldım.1 yıldır kullanıyorum sorunsuz şekilde

Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim
bu hafta tilt 500 almayı düşünüyorum yaşadığım yer tepelik bir yer olduğu için yokuş çıkış performansı nasıl yani ruble falan değişmeden orjinal halinin yokuş çıkışı nasıl kondisyonumun iyi olduğunu düşünüyorum kolay kolay yorulmam sizce almalı mıyım ?

Bende alalı bir hafta oldu. Alır almaz kendi ön-arka lambalarını söktüm. Beraberinde sele altı mini çanta, gidona takılan silindir şeklindeki çanta, micro usb şarjlı ön-arka lamba ve bisikletin markasına özel kılıfını aldım. Özellikle ön tekerde bulunan mıknatısı tutan civata yol titreşimi dolayısıyla zaman içerisinde düşmeye müsait göründüğünden, vidasını çıkartıp dişlisine orta sertlikte civata sabitliyici uygulayarak yeniden taktım, şüpheli bir kaç vidayıda aynı işlemden geçirdim, gayet iyi oldu. Oturma pozisyonu çok rahat, tam boy bisiklet sürmek bana bu kadar eğlenceli gelmiyordu, garajda bulunan otomobilin bagajına atıp eve çıkartmakla uğraşmamak, apartmanda yaşam açısından kolaylık. Asansörle kolayca eve çıkarılabilmesi, eve çıkarınca da ahşap rafa koyulabilmesi harika. Küçük tekeri sayesinde çabuk hızlanması, kolay dönebilmesi hoşuma gitti. Ufak tefek market alışverişlerine gitmek için de araç kullanmaya gerek kalmadı, mutluyuz şimdilik.

@daredevıl

merhaba öncelikle hayırlı olsun
tahmin ediyorum ki rublesini değiştirmemişsinizdir peki yokuş performansı olaraktan beğendiniz mi?

@eren.taskale

Sizede hayırlı olsun . Evime yakın dik sayılabilecek bir yokuş var, 1/3'ünde havlu attım, devamını yaya çıktım. Ama o yokuşu ben kendi adıma hiç bir bisikletle çıkamam.

Arkadaşlar Herkese Merhabalar. Ben de uzun bir aradan sonra bisiklet'e geri dönmeye karar verdim ve bugün akşam iş çıkışında Btwin Tilt 500 modelini almayı düşünüyorum. Mevcut kullanıcıları varsa ilk aldığımda önerdiğiniz aksesuar veya değiştirmemi önerdiğiniz fren aksamı gibi şeyler varsa bilgilendirebilir misiniz lütfen? Teşekkürler efendim.

Kullanım amacına göre diyecek olursanız ben aslında biraz daha sosyalleşmek ve kendimi bilgisayardan biraz daha uzaklaştırmak için aynı zamanda spor olsun diye mesela akşam canım sıkıldığında çıkıp 10-15 km sakin bir şekilde tabiri caizse "Geze geze" yol yapmak istiyorum. Okuduğum yorumlarda yerden yere vuranlar da olmuş, çok memnun kalıp göğe çıkaranlar da olmuş. Arada kaldım diyebilirim. Almayı düşünüyorum ancak Fren sisteminde bir ses problemi olduğundan bahsetmiş çoğu kullanıcı. Frenler sağlam olduğu sürece sıkıntı olmaz ancak sağlam tutan fren önerileriniz varsa alabilirim.

Şimdiden Herkese çok teşekkürler :)

Ön frene basınca çıkan ses bende bir haftada geçti, şu an yok.

Mekanik alet edevat ile haşir neşir olduğumdan dolayı tilt 500 katlanır bisikletin kaliteli olduğunu, fiyat fayda bakımından başarılı bulduğumu gönül rahatlığı ile ifade edebilirim. Fakat, Decathlon gibi devasa bir mağaza zincirinden beklenmeyecek, komik bir ayıbı var; aldığınız bisikletin parçasını bulamassınız arkadaşlar. Bisikleti almadan evvel mağazaya gidin ve bu bisiklete sahipmişsiniz gibi sorun; sele borusunda bulunan klipsten, gidon borusuna, yada aklınıza gelen diğer parçalardan herhangi birini sorun, parçanın zarar gördüğünü ücretini ödeyip, yenisinin takılmasını istediğinizi söyleyin. Pedal ve yaslama ayağı dışında hiç bir parçasının olmadığını göreceksiniz. Tarih vermemek kaydı ile sipariş usulü ile bazı parçalarını bulabileceklerini, bazılarını ise asla bulamayacaklarını beyan ettiklerini göreceksiniz. Bu markayı düşünenler "tavsiye edermisiniz" temalı sorular soranlar, bu konuyuda gözetmeliler.

Böylesi bir mağaza zincirinden beklentim şudur; bisiklette bir kırım veya arıza ile karşılaştığında, mağazaya götürdüğümde ücreti her ne olursa olsun servise alınıp ileri tarih verilmeksizin yapılıp bana teslim edilmesidir. Aksi takdirde kurumsal kimliğin, mağazanın içerisinde bisiklet atölyesi bulundurmanın anlam ve önemi kalmıyor.

Arkadaşlar merhaba Tilt 500 ü yeni aldım daha 1 hafta oldu ancak aldığım ilk günden beridir selesi ile sıkıntı yaşıyorum ilk gün selesi düştü vidasini sıktım düzeldi ertesi günler gene düşmeye başladı yanımda tornavida taşıyorum artık ancak bugün ne yaparsam yapayım hep düşüyor vidasini sıktım gevsettim her şeyi yaptım ancak selesi hep düşüyor ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz lütfen ?IMG_20190707_190202_N.jpg

• Beğen
@eren.taskale
Aynı sorun bende de var.
Ben de her hafta sıkıyorum

@windows95_diskette
ama artık sıkmakta ise yaramıyor ne yaparsam yapayım düşüyor Decathlon'a gitsem düzeltirler mi daha 1 hafta oldu alalı

• Beğen
Geri