Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin tilt 500 katlanır bisiklet

@eren.taskale
Düzeltirler, 2 yıl garantisi var. Sorun çıkmaz

Scudo
@eren.taskale
Dostum ben 1 yıldır kullanıyorum dediğin sorunu bende yaşadım.Yapman gereken şey seleyi kendi boyuna göre ayarladıktan sonra kelepçesini sıkmak.Buraya kadar normalde yaptığın şeyler zaten.Sonrasında ekstra olarak seleyi sıkan kelepçenin vidasını kelepçe kapalıyken iyice sıkmak.Sonrasında sorun çözülüyor.1santim bile inmeden kullanabilirsin hiçbir sorun yaşamadan.Tek dezavantajı bisikleti sen dışında farklı kişilerde kullanıyorsa her seleyi ayarlayacağında vidayı gevşetmek zorunda kalırsın çünkü dediğim işlemi yaptığında kelepçeden açıp kapatamazsın.İyi pedallamalar :)

@TolunayKc
tamamdır çok sağolun ilginiz için denicem bunu olmazsa Decathlon'a gidicem artık

şuan güncel satış fiyatı 1.999 tl olmuş 300 tl birden yükselmiş:acpsnr:

@mahmutymc
bir çok kronik sorununa rağmen f/p serisinde en iyi katlanma mekanizmasına sahip bisiklete bu zam kötü oldu. bu fiyata değer mi bence değmez. decathlonda en yüksek zammı da tilt 500 almış gördüğüm kadarıyla...

204831
(link)
Bisikletin sarı modelinde indirim gözüküyor. Ne zamandan beri böyle bilmiyorum. Fiyatın altında 24.07.2019 tarihine kadar geçerli diyor fakat sepettede indirimli fiyatla alınabiliniyor sanırım. Peki bu fiyata bu bisiklet alınır mı yoksa başka bisiklet tavsiyeniz var mıdır?

@pckopat-ofg ikinci ellerine bile daha fazlasını isteyenler varken alınır kullanılır.. Eski tilt serisi gibi kolay katlanmıyor bunlar tabi.. mekanizmaları öyle olsaydı ikinciyi bile alırdım ben de..

@isok cevap için teşekkürler. Peki şimdi alacak olsanız ne alırsınız? Tavsiyeniz varmıdır?

@pckopat-ofg
daha ucuza alüminyum kadro bulunmaz sanırım. yerli markaların indirimleriyle bir ihtimal. ama onların katlanma mekanizmaları bunun kadar iyi değil. renk içinize sindiyse alın geçin.

@pckopat-ofg ikinci el tilt 5, tilt 7 serilerine bakabilirsiniz..
Bir arkadaşım için tilt 740 aldık, ikinci elde temizler de bulunuyor.

@isok

ne kadar verdiniz?

@sofistiche 1400TL letgodan takip edin uygun fiyatlı denk gelebiliyor..
bazı elemanlar sıfırken aldıkları fiyatının iki üç katı fazlasını yazsa da o_O

@isok
O yüzden sordum alanlar hep kur hesabı yapıyor nette 3 bin yazan falan var.

B'twin tilt 500 kullanıyorum. Ayna almak istiyorum dekatlonda satılan aynalar bu bisikletle uyumlumu? Ayna takılmış bir resim gördüm gidonun ucunu kesmek zorunda kalmışlar gibi görünüyor. Tavsiyelerinize açığım..

Arkadaşlar merhaba
Ben de dün Tilt 500 aldım. Herşey çok güzel ama frenden çok fazla ses geliyor

@Tapeha

Selamlar, benimde ilk aldığımda çok ses geliyordu. Korna niyetine kullanıyordum :) Yaklaşık 100km sonrası kesildi sesi, şimdilik ses yok

@scintigraphy İnsanlar frenin sesinden çok rahatsız oluyorlar. Bu gün biraz daha azaldı.Onun dışında kullanımı çok güzel ve eğlenceli

@cnmrtpkc merhabalar.memnun musunuz bisikletinizden?

İyi akşamlar. Tilt 500 kullanıcısıyım arka rübleyi mega dişli ile değiştirmek istiyordum. Bugün 2 tane yer gezdim ilki olmaz dedi diğeri ise yapılır ama arka vitesi bozabilirsin yada arka altus aktarıcı takarız yere biraz yakınlaşır vites dedi. Forumda yapan arkadaşlar var direk mega takıp bi dezavantajını gören oldu mu uyumlu oluyor mu ? Sizin deneyimlerinize fikirlerinize göre değiştirmek istiyorum açıkçası @avcioglu

Geri