samoyed
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- samoyedbiker
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
merhaba,Ben olsam beyaz olanından alırdım lacivert çok satmışlardır sarıfa alabilirsin
Işık olarak viooclip aldım ben 3adet, sök tak olayı çok iyi
İster far ister arka lamba ister kaska bağla ister çantaya vs
@comesoftlytome
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ön fren sesi bende de oluyor. bir türlü götüremedim bakım için. onun haricinde ben de çok memnunum. iyi sürüşler dilerimHerkese merhabalar, formunuzu yeni gördüm. Bende bir tilt 500 kullanıcısı olarak, ön fren sesi ve koltuğun aşağı kayması hariç çok memnunum, onları a çözeriz herhalde.
241950 dosyayı görüntüle
merhaba vioclip kask ışığı şuanda satışı olmayan bir aydınlatma sanıyorum. onun haricinde önerebileceğiniz bir kask ışığı var mıdır acaba?Ben olsam beyaz olanından alırdım lacivert çok satmışlardır sarıfa alabilirsin
Işık olarak viooclip aldım ben 3adet, sök tak olayı çok iyi
İster far ister arka lamba ister kaska bağla ister çantaya vs
@comesoftlytome
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhabalar herkese, kadro katlanma mekanizması sanki biraz gevşedi onu nasıl sıkabilirim? Bir de iki tekerin birbirine geçmesini sağlayan aparatlar biraz gevşemiş yardımcı olur musunuz acaba
Merhaba dun bisikletciye goturdum ruble degisimi, on/arka fren ayakları degisimi ve pabuç değişimi yaptırdım o arada da tüm vidalarını sıktırdım, aparatlar dahil çok iyi oldu demek ki çözülebilir bir şeymiş, herkesin gönlü rahat olabilir o konudamerhabalar ben ilk seferde tamircide sıktırdım hemen diğer tarafında altıgen bir kısım olması lazım.
ikinci seferde kendim alyan takımıyla hallettim. aynı şekilde sele borusunu da fakat dediğiniz aparatlar nasıl olur bilemiyorum
Bende almayı düşünüyorum, aldınız mı +- deneyimleriniz nedir acaba?Merhaba, tilt 500 hakkında genelde kötü yorumlar var fiyatı da az değil 2500 TL.Bu fiyatlara carraro flexi yada bisan fx serisi gibi modeller var.Decathlonda satılması sebebiyle tilt500 ü alması daha kolay olacak benim için ama sele nin aşağısı düşmesi problemi düşündürüyor.Güncel modellerde hala var mı ? Çözümü yok mudur? Genel olarak tilt 500 gerçekten kalitesiz mi pişman eder mi
2.el ikisi de kullanılmamış 2020 Tern Link A7 3700tl , 2020 Dahon Vitesse D8 5000tl ve Carraro Flexi 108 2700tl buldum. Çok mu acaba fiyat olarak? Ama Tern ve Dohan için 1000tl aşağısını teklif ettim ikisinde de, Flexi içinde 700tl aşağısını teklif ettim.
Evet 1 hafta önce aldım.İlk deneyimlerim güzel burda yazılan ön frenden ses gelmesi ilk zamanlarda oldu freni kullandıktan sonra ses mes kalmadı.Kafaya takılcak bişey değilmiş.Sele düşmesi problemi yazıyordu onu da hiç yaşamadım o da abartılan bir durummuş.Kilom 82.Onun dışında yokuş çıkarken biraz zorluyor tabi ama bahsettiğim gerçekten dik bir yokuş.Seleyle ilgili bir tane sele kılıfı alma ihtiyacı hissettim biraz sertlik var.Fiyatına göre eleştirenler olmuş,piyasada şuan dahon carraro vs hiçbiri bulunmuyor,bulabiliyorsanız onları alabilirsiniz 2500 TL ye ben başka bisiklet bulamadım.Bende almayı düşünüyorum, aldınız mı +- deneyimleriniz nedir acaba?
Hayırlı olsun bisikletiniz. Ben uzun bir süre Tilt500 kullandım. Arka dişli için Shimano'nun 14-34T Megarange rubleleri var. Rubleyi taktıktan sonra 2 yada 3 zincir baklası ekleme yapmanız gerekiyor. Sonrasında yokuşlarda ciddi bir rahatlık sağlıyor. Sadece oturma pozisyonundan dolayı çok dik yerlerde bazen ön kalkabiliyor.