Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin tilt 500 katlanır bisiklet

Arkadaşlar selam tilt 500 ün çatal genişliği nedir ?Maşaların arasındaki açıklık olarak da geçiyor sanırım. Ölçebilir misiniz ? 7-10 cm arasında olması gerekiyor. Tam ölçüye ihtiyacım var :) Yardımcı olursanız sevinirim

Scudo
Herkese merhabalar, formunuzu yeni gördüm. Bende bir tilt 500 kullanıcısı olarak, ön fren sesi ve koltuğun aşağı kayması hariç çok memnunum, onları a çözeriz herhalde.
20200918_071302 - Kopya.jpg

• Beğen
Tepkiler: Hidiman
Ben olsam beyaz olanından alırdım :) lacivert çok satmışlardır :) sarıfa alabilirsin

Işık olarak viooclip aldım ben 3adet, sök tak olayı çok iyi

İster far ister arka lamba ister kaska bağla ister çantaya vs
@comesoftlytome
b05e98a3e8c71989307089630f5faa53.jpg

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba,

aynı bisikletten bende de var shimano megarenge ile değişiklik yaparken herhangi bir ekstra ayar gerekiyor mu?

Herkese merhaba.tilt 500 arkasındaki ışığı çıkarmak istiyorum.Port bagaja da bir şekilde takmak istiyorum.Yardımcı olur musunuz?

Herkese merhabalar, formunuzu yeni gördüm. Bende bir tilt 500 kullanıcısı olarak, ön fren sesi ve koltuğun aşağı kayması hariç çok memnunum, onları a çözeriz herhalde.
241950 dosyayı görüntüle
ön fren sesi bende de oluyor. bir türlü götüremedim bakım için. onun haricinde ben de çok memnunum. iyi sürüşler dilerim
Ben olsam beyaz olanından alırdım :) lacivert çok satmışlardır :) sarıfa alabilirsin

Işık olarak viooclip aldım ben 3adet, sök tak olayı çok iyi

İster far ister arka lamba ister kaska bağla ister çantaya vs
@comesoftlytome
b05e98a3e8c71989307089630f5faa53.jpg

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba vioclip kask ışığı şuanda satışı olmayan bir aydınlatma sanıyorum. onun haricinde önerebileceğiniz bir kask ışığı var mıdır acaba?

@M.Elmalı Ön Tilt 500 üm ön fren bacakları kalitesiz,ses çıkmasının asıl sebebide bu,kesin çözüm fren bacakları ve pabuçların değişimi

• Beğen
Tepkiler: gülru
Merhabalar herkese, kadro katlanma mekanizması sanki biraz gevşedi onu nasıl sıkabilirim? Bir de iki tekerin birbirine geçmesini sağlayan aparatlar biraz gevşemiş yardımcı olur musunuz acaba

Merhabalar herkese, kadro katlanma mekanizması sanki biraz gevşedi onu nasıl sıkabilirim? Bir de iki tekerin birbirine geçmesini sağlayan aparatlar biraz gevşemiş yardımcı olur musunuz acaba

merhabalar ben ilk seferde tamircide sıktırdım hemen diğer tarafında altıgen bir kısım olması lazım.
ikinci seferde kendim alyan takımıyla hallettim. aynı şekilde sele borusunu da fakat dediğiniz aparatlar nasıl olur bilemiyorum

merhabalar ben ilk seferde tamircide sıktırdım hemen diğer tarafında altıgen bir kısım olması lazım.
ikinci seferde kendim alyan takımıyla hallettim. aynı şekilde sele borusunu da fakat dediğiniz aparatlar nasıl olur bilemiyorum
Merhaba dun bisikletciye goturdum ruble degisimi, on/arka fren ayakları degisimi ve pabuç değişimi yaptırdım o arada da tüm vidalarını sıktırdım, aparatlar dahil çok iyi oldu demek ki çözülebilir bir şeymiş, herkesin gönlü rahat olabilir o konuda

Ön fren ayağı değişimiyle ön frende ses vs hiç bir problem de kalmadı

• Beğen
Tepkiler: gülru
Merhaba, tilt 500 hakkında genelde kötü yorumlar var fiyatı da az değil 2500 TL.Bu fiyatlara carraro flexi yada bisan fx serisi gibi modeller var.Decathlonda satılması sebebiyle tilt500 ü alması daha kolay olacak benim için ama sele nin aşağısı düşmesi problemi düşündürüyor.Güncel modellerde hala var mı ? Çözümü yok mudur? Genel olarak tilt 500 gerçekten kalitesiz mi pişman eder mi

Merhaba, tilt 500 hakkında genelde kötü yorumlar var fiyatı da az değil 2500 TL.Bu fiyatlara carraro flexi yada bisan fx serisi gibi modeller var.Decathlonda satılması sebebiyle tilt500 ü alması daha kolay olacak benim için ama sele nin aşağısı düşmesi problemi düşündürüyor.Güncel modellerde hala var mı ? Çözümü yok mudur? Genel olarak tilt 500 gerçekten kalitesiz mi pişman eder mi
Bende almayı düşünüyorum, aldınız mı +- deneyimleriniz nedir acaba?

Tilt 500 bence fiyata göre düşününce kötü bisiklet. 1250 - 1500 tl arası idi daha geçen yıl. Öneriyordum herkese ama 2500 tl ye aynı bisikleti önermiyorum.

F/P olarak tercih edilesi bir bisiklet değil bence. 2.el bir tern ya da sıfır olarak carraro flexi serisi bir bisiklet tercih ederdim ben olsam.

• Beğen
Tepkiler: Akınlasınn
2.el ikisi de kullanılmamış 2020 Tern Link A7 3700tl , 2020 Dahon Vitesse D8 5000tl ve Carraro Flexi 108 2700tl buldum. Çok mu acaba fiyat olarak? Ama Tern ve Dohan için 1000tl aşağısını teklif ettim ikisinde de, Flexi içinde 700tl aşağısını teklif ettim.

2.el ikisi de kullanılmamış 2020 Tern Link A7 3700tl , 2020 Dahon Vitesse D8 5000tl ve Carraro Flexi 108 2700tl buldum. Çok mu acaba fiyat olarak? Ama Tern ve Dohan için 1000tl aşağısını teklif ettim ikisinde de, Flexi içinde 700tl aşağısını teklif ettim.

Çok fiyat bunlar haklısınız ama ucuzlayacak gibi de durmuyor... 21.10.2020'de peşin 3.780 liraya almıştım Dahon Vitesse D8'i. Ondan sonra birkaç hafta içinde fiyatlar koptu gitti. Şu an bir tek şişmanbisiklet'te beyaz D8 var fiyat 5.500... Geçen ay Anka Bike'ta 2021 modellerinin 6.500'den gireceğini söylediler. Temiz, içinize yatan bir model varsa kafanızda kaçırmayın derim. Geçen ay kardeşim için de 2. el temiz bir dahon d8 beğendik, fiyat 4.000 idi, şimdi 5.000 yapmış aynı satıcı. Evet pahalı ama yapacak bir şey yok ki, alternatif yok...

Güncelleme: (link) şurada var gibi duruyor ve fiyat daha uygun gibi ancak mutlaka bir arayıp sorun stok meselesini.

Tamamdır çok teşekkürler.

Bende almayı düşünüyorum, aldınız mı +- deneyimleriniz nedir acaba?
Evet 1 hafta önce aldım.İlk deneyimlerim güzel burda yazılan ön frenden ses gelmesi ilk zamanlarda oldu freni kullandıktan sonra ses mes kalmadı.Kafaya takılcak bişey değilmiş.Sele düşmesi problemi yazıyordu onu da hiç yaşamadım o da abartılan bir durummuş.Kilom 82.Onun dışında yokuş çıkarken biraz zorluyor tabi ama bahsettiğim gerçekten dik bir yokuş.Seleyle ilgili bir tane sele kılıfı alma ihtiyacı hissettim biraz sertlik var.Fiyatına göre eleştirenler olmuş,piyasada şuan dahon carraro vs hiçbiri bulunmuyor,bulabiliyorsanız onları alabilirsiniz 2500 TL ye ben başka bisiklet bulamadım.
Burdaki arkadaşlara şunu sorucam arka dişlileri modifiye eden oldu mu?Yokuş performansını artırmak mümkün mü tilt 500 ün ?

Hayırlı olsun bisikletiniz. Ben uzun bir süre Tilt500 kullandım. Arka dişli için Shimano'nun 14-34T Megarange rubleleri var. Rubleyi taktıktan sonra 2 yada 3 zincir baklası ekleme yapmanız gerekiyor. Sonrasında yokuşlarda ciddi bir rahatlık sağlıyor. Sadece oturma pozisyonundan dolayı çok dik yerlerde bazen ön kalkabiliyor.

Teşekkürler,bu parçayı aldığımda herhangi bir bisikletçiye götürsem bu işlemi yapabilir heralde? Evde kendimin yapabilceğim birşey değildir diye tahmin ediyorum? Herhangi bir riski varmı dır
Hayırlı olsun bisikletiniz. Ben uzun bir süre Tilt500 kullandım. Arka dişli için Shimano'nun 14-34T Megarange rubleleri var. Rubleyi taktıktan sonra 2 yada 3 zincir baklası ekleme yapmanız gerekiyor. Sonrasında yokuşlarda ciddi bir rahatlık sağlıyor. Sadece oturma pozisyonundan dolayı çok dik yerlerde bazen ön kalkabiliyor.

Geri