Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin tilt 500 katlanır bisiklet

Teşekkürler,bu parçayı aldığımda herhangi bir bisikletçiye götürsem bu işlemi yapabilir heralde? Evde kendimin yapabilceğim birşey değildir diye tahmin ediyorum? Herhangi bir riski varmı dır
Herhangi biri yapar. Evde yapabilmeniz için iki farklı anahtar lazım. Herhangi bir riski yok, sadece takınca 1. Viteste arka aktarıcı yere ne kadar yakınlaşıyor diye bir kontrol edin ,normalde uyumlu çalışıyor, bir sorun olacağını sanmıyorum. Siz 28 den 34e Yükseltmiş olacaksınız, bu yüzden çok fazla fark hissedersiniz. Kısacası %100 değer daha fazla vakit kaybetmeden hemen bir tane sipariş edin. (14-34 7li ruble mf-tz serisi ) sizin bisikletiniz vidalı ruble uyumlu olması lazım

Son düzenleme:
Scudo
Fikir vermesi adına; yokuşlarda zorladığı için üç gün önce bisan katlanır bisikletimin 14/28 olan 6 lı rublesini 13/34 6lı megarange ruble ile değiştirttim. Zincire ekleme yapıldı.Arka aktarıcıya ayar yapıldı. Bisikleti yeni ruble ile 60 km kadar kullandım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yokuşlarda çok rahatladı 34 diş ile.👍

Fikir vermesi adına; yokuşlarda zorladığı için üç gün önce bisan katlanır bisikletimin 14/28 olan 6 lı rublesini 13/34 6lı megarange ruble ile değiştirttim. Zincire ekleme yapıldı.Arka aktarıcıya ayar yapıldı. Bisikleti yeni ruble ile 60 km kadar kullandım herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yokuşlarda çok rahatladı 34 diş ile.👍

Teşekkürler o zaman bu şekilde gerekli parçayı alıp bisikletçiye götürüp montajını yapmasını isticez zincire de ekleme yapınca işlem tamam olur

Teşekkürler,bu parçayı aldığımda herhangi bir bisikletçiye götürsem bu işlemi yapabilir heralde? Evde kendimin yapabilceğim birşey değildir diye tahmin ediyorum? Herhangi bir riski varmı dır
Tavsiyelere kesinlikle katılıyorum. Bir bisikletçi yapması iyi olur. Özel anahtarlar gerekiyor.

Şimdi farkettim arka frenlerim boş haldeyken bile janta temas ediyor gibi.jantla fren pabucun arasinda gazete kagidi sokmayi denedim kagit girmiyor takiliyor normal bir durum degil heralde?

Şimdi farkettim arka frenlerim boş haldeyken bile janta temas ediyor gibi.jantla fren pabucun arasinda gazete kagidi sokmayi denedim kagit girmiyor takiliyor normal bir durum degil heralde?
Tel fazla gergin olabilir. Fren kollarındaki vidaları gevşetip bir daha kontrol edin. Muhtemelen boşluk artacaktır. Ama hala artmıyorsa aşağıdaki videoyu seğredip ayar yapabilirsiniz.

Tel fazla gergin olabilir. Fren kollarındaki vidaları gevşetip bir daha kontrol edin. Muhtemelen boşluk artacaktır. Ama hala artmıyorsa aşağıdaki videoyu seğredip ayar yapabilirsiniz.

Teşekkürler vidayı sıkarak sorunu çözdüm.Fren janta temas ederek sürüyormuşum haberim yok :)

WhatsApp Image 2021-02-16 at 16.26.08.jpeg
Merhabalar,kafama takılan birşey oldu arka vites dişlilerinin altında ki zincirin geçtiği(dişlilerin altında kalan ufak tek dişli adı ne bilmiyorum tam) 1. vitesteyken o kısım çok ileride duruyor bütün fotoğraflarda o tekli dişli yere dik şekilde konumlanıyor.Bu duruş doğrumudur bir sıkıntı mı vardır ayarlarında? Kısacası arka dişlideki vites mekanizmasının duruşu normal mi? Çok ileride duruyor gibi geldi bana?

@castilla çok çok ileri de. Zincir kısa sanki.

@castilla ben güvenemedim. Bir bisikletçiye gidip bakla eklettirirdim. Kendi adıma böyle.
Zincir atma gibi sorunlarda zinciri yerine takmak için dişlileri getirdigimiz pozisyonda şu an sizinki.

Arkadaşlar tilt 500 modelinin selesi nasil sökülüyor? Selenin altinda bir vida var sanirim onu mu sökmek lazım? Neyle sokebiliriz

Bende tilt 500 sahibiyim benim bisikletim bir önceki seri jantları siyaha boyalı olanlardan ama açıkçası çok memnun olduğum söylenemez. Bisikleti katlı halde sürerken sürekli mıknatısından ayrılma eğilimi olması, açarken de tam aksine bir türlü mıknatısı bırakmak istememesi, seleyi sağa sola oynamasını ve çıkmasını engelleyen alyan vidayı hiç ellemediğim halde vidanın kopması ve akabinde o kısmın da yalama olması gibi problemleri var. Ayrıca çok fazla bozuk yola girmediğim halde jantlara birkaç defa akort yapmam gerekti. Belki bu teker çapının küçük olmasından kaynaklı bilemiyorum ama ziyadesi ile sinir bozucu. Ayrıca kendi aksesuarı olan bez ön sepette matara cüzdan vesaire koyarak kullandığımda yan ayakta denge de duramıyor. Bu tabi kullanım ile alakalı bir sorun elbette ama beni asıl çileden çıkartan şey arka çamurluğun ucundaki yumuşak kısım yolda sürekli kayıp tekere sürtmeye başlaması. Kendimi karşı komşunun tekere pet şişe sıkıştıran çocuğu gibi hissediyorum ve kesinlikle mutlu değilim (onun aksine). :D Daha bisiklet ile 40 km yol yaptım. Benim bisikleti aldığım zaman 2019 yılı 1400 küsür liraya almıştım o zaman için makul bir fiyattı ancak şuan fiyatı 3000 liraya dayanmış ve kesinlikle bu fiyatı hak eden bir bisiklet olduğunu düşünmüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Mr nc
Haftasonu keyif sürüşleri için temiz bir katlanır bisiklet arıyorum. Bütçem 1500. İstanbul içi elden teslim alabilirim.

Arkadaşlar cumartesi 2.el bir tilt500 alacağım. sıfır almaya gücüm yetmediği için 2. el 2000 tl son indirim oldu yanında + olarak bisiklet kilidi var. bisiklet 7 ay kullanılmış. decathlonu aradım mail adresini verdim satan arkadaşın. daha 13 ay garantisi var olduğunu söylediler. istanbulda göztepede marmaraya sabah 4 akşam 4 km mesafe için kullanım yapacağım. artık yoğunluk olursa kanuni hakkım katlanırla trene binmek riski aldım. Genelde elektrikli scooter görüyorum. bisikletle gidip gelen yok trende.... İnşallah aldığıma üzülmem.
Bende tilt 500 sahibiyim benim bisikletim bir önceki seri jantları siyaha boyalı olanlardan ama açıkçası çok memnun olduğum söylenemez. Bisikleti katlı halde sürerken sürekli mıknatısından ayrılma eğilimi olması, açarken de tam aksine bir türlü mıknatısı bırakmak istememesi, seleyi sağa sola oynamasını ve çıkmasını engelleyen alyan vidayı hiç ellemediğim halde vidanın kopması ve akabinde o kısmın da yalama olması gibi problemleri var. Ayrıca çok fazla bozuk yola girmediğim halde jantlara birkaç defa akort yapmam gerekti. Belki bu teker çapının küçük olmasından kaynaklı bilemiyorum ama ziyadesi ile sinir bozucu. Ayrıca kendi aksesuarı olan bez ön sepette matara cüzdan vesaire koyarak kullandığımda yan ayakta denge de duramıyor. Bu tabi kullanım ile alakalı bir sorun elbette ama beni asıl çileden çıkartan şey arka çamurluğun ucundaki yumuşak kısım yolda sürekli kayıp tekere sürtmeye başlaması. Kendimi karşı komşunun tekere pet şişe sıkıştıran çocuğu gibi hissediyorum ve kesinlikle mutlu değilim (onun aksine). :D Daha bisiklet ile 40 km yol yaptım. Benim bisikleti aldığım zaman 2019 yılı 1400 küsür liraya almıştım o zaman için makul bir fiyattı ancak şuan fiyatı 3000 liraya dayanmış ve kesinlikle bu fiyatı hak eden bir bisiklet olduğunu düşünmüyorum.

Sanırım bir yerde mıknatısa yapışmama gibi sorunları düzelttiler diye duymuştum yeni modellerde. Bende biriyle anlaştım 2020 model tilt500 sıfıra gücüm yetmedi 2000tl 2. el buldum 13 ay garantili

Arkadaşlar tilt500 için çoğu yorumda sele düşmesinden muzdarip olduğunu yazmış kullanıcılar. Benim bisikletin garantisi var. Sele düşmesini 15 konumundayken, 4 km gideceğim yolun yarısında aşağıya ine ine 11 konumuna iniyor ve ayar değiştiği içinde daha çok efor sarf ediyor insan fark etmeden. Çözen arkadaşlar yardımcı olabilirler mi. birde haftalık bisikletimi yıkıyorum. rublelere kesinlikle su değdirmiyorum. genel yıkamayıda ruble dahil 2 ayda 1 yapmayı düşünüyorum. sizce mantıklı mı? (günlük 8 km işe gidip gelme mesafem)

Merhaba arkadaşlar, bir sorunum var. Orta katlama yeri tam olarak kapanmıyor. Demirler birbirine tam olarak değmiyor. Eğer mandalı çok sıkarsam sorun çözülüyor ancak yolda yine 2-3 milimetre açılıyor bir süre sonra.

Decathlon garantisi var, götürdüm bisikleti. "Kullanıcı hatası" diye çıkıştılar. Sizce kim haklı? Bu durumda yasal olarak ne yapmalıyım?
Bisikleti bilmeyen biri de değilim, Hoptown 320'den beri çeşitli katlanır bisikletler kullandım (tilt 120, tern link c7 vb.).

Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

iyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım tilt 500 bisikletimle bende. çok memnunum ancak katlama kısmı o kadar zor kapanıyor ki. gerçekten güç uygulamak gerekiyor yani bunu yağlamak gerekiyor mu yoksa düzeliyor mu ne yapmam lazım?

iyi günler arkadaşlar aranıza yeni katıldım tilt 500 bisikletimle bende. çok memnunum ancak katlama kısmı o kadar zor kapanıyor ki. gerçekten güç uygulamak gerekiyor yani bunu yağlamak gerekiyor mu yoksa düzeliyor mu ne yapmam lazım?
Videoda 11. saniyede göründüğü gibi kilit mandalını açtıktan sonra 90 derece döndürüyor musunuz?

Geri