Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin triban 100

  • Konuyu başlatan Anonim
  • Başlangıç tarihi
@serdarkoc
İlk bisikletin olacaksa rampalarda can verirsin :D kondisyonlu birisi bile bununla rampa çıkarken terler. O yüzden okula gitmek için uygun değil bence.
 
  • Beğen
Tepkiler: K-Pax
Scudo
1.vites megarange, 34 dişli. Yokuş mevzusu çok abartılıyor bence. Ortalama bir yol bisikletinin 1,5.vitesi gibi düşünülebilir sanırım.
 
  • Beğen
Tepkiler: Doğanay07
34/50 aynakol 12/28 rubleli bir bisiklete göre bir tık daha ağır sadece.
 
Arkadaşlar bisikletle yokuş çıkılıyor kaygınız olmasın ama biz 48 aynakolu 42 yada 38 ile değiştireceğiz.
48 34 yol bisikletinde 39 25 e denk geliyor.
 
Bu bisiklete uygun ve de ucuzundan 50 34 aynakol tavsiye edebilecek kimse var mı acaba?

Bir de muhtemelen çok saçma bir soru olacak ama cahilliğime verin, mevcut 48 dişli yaprağa sadece 34 dişli bir yaprak eklenmesi mümkün müdür?
 
@Genco. 50 34 ikili yerine biz tekli tercih edeceğiz. çünkü 2 li için ekstra vites kolu attırıcı almamız gerekecek. Ve bisiklet zaten ağır bir yarım kilo daha ağırlaşacak bu sebeple tekli aynakolda karar kıldık. ;)
 
bana bisiklet yol değilde daha çok cyclocros şehir bisikleti devşirmesi gibi geldi bunun yerine corelli terra 1 daha mantıklı geldi bana.
 
Microshift kollar geldi, dün montajını yaptım, bugün de deneme imkanı buldum. Gayet iyi, sorunsuz çalışıyor. Eskisinden sonra geçişler daha düzgün ve vites değiştirmek zevk haline geldi. Şimdi sırada aynakol var.. Kare göbek için bir tek 50 34 tourney bulabildim 140 TL'ye. Gelecek ay da o işe girişeceğim. Bu sayede hem hızı hem de yokuş kabiliyetini arttırmış olurum diye düşünüyorum.
 
@Genco. Rica etsem gelişmeleri paylaşırmısınız burada :)
 
@OnurÖzdağ Vites kolu Microshift, aşağıdakini aldım. Ön attırıcı ne alacağımı daha bilmiyorum. Makul fiyatlı ikili bir şey bakacağım.

@BarkinD tabii ki paylaşırım.

(link)

Aynakol değişti, tam uyum sağladı. Zincire bir bakla daha eklenmesi lazım aslında ama şimdilik sorunsuz çalışıyor. Ön attırıcı fd070 aldım. Yokuşlarda hiçbir problem.kalmadı. Yeri gelmişken "atölye 25.4" Emirhan'a da çok teşekkürler.
 
G94Zv7.jpg


Triban 100 den dropbarlı tur bisikleti oluşturulabilir.Çelik maşalı ve hafif 11.3 kg. Ve 1249 lira
 
  • Beğen
Tepkiler: Üye Adı
FB modeli yurtdışında satılıyor, burada satılmamış olmasına üzüldüm. Düşündüğüm bir modeldi. FBa çevrilebiliyor fakat bi 300TL daha masraf yapmak gerekliymiş. Dekatlon çalışanı arkadaş böyle söylemişti.
 
@Üye Adı
İyi Tur bisikleti denince çoğu model dropbar olarak karşımıza çıkıyor.Tutma pozisyonu açısından dropbar flatbardan çok daha avantajlı.
 
  • Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@eodr Paylaştığınız tabloya bakmadan Triban 100'ün performans bisikleti olmadığını anlayamıyorsanız bence sizin performans bisikletine ihtiyacınız yok. Ciddi ciddi bu bisiklete baktınız ve anlamadınız performans bisikleti olmadığını ve ardından tabloya baktınız yani. Tebrik ediyorum.
 
Salcanonun giriş seviye modellerini öneririm. kullanma fırsatım oldu şehir bisikletinden bi fark göremedim, çok sönük. yok illa ben dropbarlı uygun fiyatlı kısa turlar yapıcağım diyorsanız olabilir. Ama yinede salcona bianchi veya sedonanın modellerine bakmanızı öneririm forum.
 
  • Beğen
Tepkiler: Ozicu
Ben de bugün triban 100 aldım. Mosso legarda 1621 şehir bisikletinden geçtim.
 
  • Beğen
Tepkiler: sametcekici
@eodr
Güle güle kullanın..Bisikletle ilgili görüşlerinizi de,foruma eklemeyi unutmayın..
 
Geri