Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban 500 yol bisikleti

@Owlknife 25 takılabilir sanıyorum? 28 biraz fantezi benim için 25 yeterli :) Ayrıca bahsettiğiniz ses bi miktar bende de geliyor bu kadar değil de

Scudo
@sspl siz yeni mi aldınız? zamanla tabiki sorunlar çıkar ama 6 kez binilmiş bir alet,ileride daha fazla sorun çıkarmadan iade etmek istiyorum bakalım ne olacak?Gelişmeleri açtığım konudan yazarım

@Owlknife Toplamda 300km civarı sürüldü benimki de

Bayramdan önce bende bi triban 500 aldım. tek diyeceğim şey alet akıyor resmen. MTB ile ıkınarak çıktığım yokuşlar bunla çok basit geliyor artık.

@sspl aynen. Komple Xt setli mtb yi satıp Triban 500 aldım. Bu kadar memnun kalacağım aklıma gelmezdi. Şöyle 8 kilo civarı bişey olsa demek ki bisiklet tepesinde kalp krizi geçirecekmişiz :D

Dün akşam bi çıktım. Az bi geri gideyim hızlanıp km saatini deneyeyim dedim toplam 37 km sürmüşüm :D 15 km ile çıktığım eğimli yolu 30 km ile çıkıyorum. Arkadaşa verdim bi denesin diye aldı gitti peşinden baka kaldım :D

Parasına göre çok güzel alet valla.

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
@ilkercom Ekstra olarak görüntüsü ve renkleri de güzel. Ufak yükseltmeler ile ağırlığı biraz düşebilir tabi ama 16 kiloluk şehir bisikletinden sonra bana bu haliyle bile iyi.

Hafifletmeye kalksan bi triban parası daha çıkar. ilerde grupset yıpranınca komple 105 veya ultegra atarım yeter.

Ben de Kron Xc150 mtbden Triban 520 flatbar'a geçtim. Yokuş bence mtbde daha rahattı, dişli oranlarından sanırım. :rolleyes:

Bilemiyorum bende 26" 3x9 deore xt setli mtb vardı. yol daha iyi geldi. aynı yeri 29" 3x10 ile denedim o da rahattı.

triban 500 m beden için jant önerisi verebilecek deneyimli arkadaş varmı link olarak verirseniz sevinirim

@ilkercom vitesten memnunmusunuz bende yeni aldım güzel geçiyor ama sesli çalışıyor bu sorunun yaşayan varmı?

Genel olarak çok memnunum. Bu klasmanda sora sistemlerde aynı. claris filan hep sesli. ön vites çok hassas değil ama idare eder. daha hiç yağlamadım. belki iyi yağ bulsam ses azalır.

@ilkercom benimkinde ses azdı 5 kez falan kullanınca bayağı arttı gıcık eden bir ses geliyor videosu da vardı aynı ses mi bakın isterseniz

Ses arttıysa 2 sebebi vardır
1 yağsız kalmıştır
2 vites ayarı kaçmıştır.

@ilkercom 1.yağladım
2.vitesler ayarlı ayar vidasını sıkıp gevşettim seste değişme olmadı decathlona götüreceğim acaba kullanarak mı gideyim(daha kolay) yoksa otobüsle mi?

yolda sana sıkıntı olmayacaksa kullanarak git.

• Beğen
Tepkiler: Mortevita
videoyu izledim. normal bi ses değil o. 10 dakikada çözülebilecek gibi duruyor.
bence bin git.

Geri