Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban 500 yol bisikleti

Decathlon'un Triban 3'ün dışındaki yol bisikletleri olması gerekenden pahalı geliyor bana. 3'de alsanız 5'de alsanız bir süre sonra yetmeyecek sizlere. Ancak Alur doyurur ama o da ikizlerine göre pahalı bence :) -zarif ve hoş o ayrı- :)

Decathlon'un Triban 3'ün dışındaki yol bisikletleri olması gerekenden pahalı geliyor bana. 3'de alsanız 5'de alsanız bir süre sonra yetmeyecek sizlere. Ancak Alur doyurur ama o da ikizlerine göre pahalı bence :) -zarif ve hoş o ayrı- :)

Scudo
Arkadaşlar bu bisikletin sele rahatlığı konusunda beni aydınlatır mısınız? Bütün tribanlarda standart aynı sele mi geliyor? Modele göre değişiyor mu bu sele??

@amoush00

t3 den t5 e gectım ıkısıde eskı modelıydı ıkısının selesı de aynı yenı modellerını bılmıyorum
profl resmıne bakınız

3 ve 5 var bende. Seleleri farklı. Bisikletle gelen selenin kemiklere uyum sağlaması biraz da şans işi zaten. Belirli bir sele ölçüsünü bulup sürekli onu kullanmakta fayda var.

sağolun arkadaşlar.. Benim bisikletteki sele trainer da çok can yaktı.. rahat birşey arıyorum.. triban seleleri indirime girmiş alsam mı diye düşündüm .. bir danışayım dedim.. !

ya deneme yanılma yolu ile mi bulacağız doğru seleyi peki..! Çok zor ve para tutabilecek bir iş.. ! Ey hat !!! Deneme yeri olsa bari falan, ben hiç bir bisikletçi de görmedim açıkcası..!

Eldeki selenin dar mı geniş mi uzun mu kısa mı geldiğini iyi ölçüp ona göre bir sele almak lazım aslında. Başkasına çok rahat gelen seleler pek acı verici olabiliyor. Galiba başlangıçta her sele ağrı yapıyor da alışınca nasır tutuyor bizim totolar...

• Beğen
Tepkiler: amoush00
@Bülent Yanar aslında ben seleme alıştım da.. Normal yolda biraz ağrısa ayağa kalkıp totoyu dinlendirip devam ediyorsun.. Trainer da o şansın olmuyor.. Belli bir kadans ta kalmak gibi zorlarsan kendini değerlerin düşüyor.. Fizik sitesinde kendi ürünlerine göre bir kıstas geliştirmiş senin esnekliğine göre ama o kendi selesi.. bunu bir denyeyim.. bu arada triban sele diye sattığı sele bedava walla..! yani bir taşla iki kuş vurur muyuz diye anlamaya çalışıyorum..

çözümü rahatı aramamakla buldum çünkü habire fiyat olarak yukarı cıkıp cıkıp duruyoruz
kafamda seleyı ıkıye bölüyorum yorulunca selenın arka kısmına oturuyorum

Ben yarın ilk yol bisikletim olarak Triban 500 alacağım ama endişeliyim süremem diye. Hayırlısı artık :)

• Beğen
Tepkiler: ilker
Triban 500 ümü Alur 700 modeline geçeceğimden satıyorum. 1 yıl oldu alalı ama son bikaçaydır evde yatıyor bi sıkıntısı yok fiyat 900 tl yanında sele çantası (50-60 liralık bir çanta)matara kafesi matarası ve kaskını (60 tl değerinde ama nerdeyse hiç kullanmadım) birlkte 1000 tl dir istanbul içi buluşup anlaşmak tercihimdir.Matara kafesiyle matarada toplam 50 lira ediyor.

@zubeyr gun
ilanınızı forumun market kısmına verirseniz daha iyi olur:harika:

triban 500ümü ilk yol bisikletimi az önce sipariş verdim mağazadan alıcam yorumlarınız,tecrübeleriniz varsa alırım :)

• Beğen
Tepkiler: gıbıç
Beni tatmin etmedi. Umarım sizler için sürüşü eğlenceli olur. Şimdiden iyi sürüşler.

Triban 500 e adana decathlon'da seri sonu 700 TL yazmışlar. Şaka mı bu diye düşünüyorum

@Owlknife forum camiası olarak siparişinize çok sevindik hocam :D
tebrik ediyor,iyi pedallamalar diliyoruz :D

@Owlknife ov, gözümden kaçmış kusura bkmayın :)

• Beğen
Tepkiler: Owlknife
Maksimum lastik genişliği olarak ne kullanabiliyoruz bilgisi olan ya da daha kalın lastik deneyen var mı aramızda?

Geri