Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Btwin Triban kadrosu kırıldı, hani kırılmazdı?

Öncelikle geçmiş olsun.

Kadro durup dururken veya bir kasisten geçerken kırılmamış. Kaza yapmışsınız ve bu nedenle kırılmış. Kullanıcı hatası olan bir durumu, garanti kapsamına alıp işlem yapacaklarını hiç sanmıyorum.

Ayrıca garanti belgeniz varsa orada yazan şartları okuyun lütfen. Malın kullanım kılavuzunda yer alan şartların dışında kullanılması durumunda, oluşan arızalara firmalar resmi olarak destek vermek zorunda değiller. Bunu ben değil, bisiklet garanti belgeleri söylüyor.

Scudo
Ben çalışanıyla konuştum ömür boyu garanti felan hikaye arkadaşlar götür göster belki hallederler sorunu ama kullanıcı hatası deyip geri ceviricekler yada para karşılığı yeni kadro teklif ediceklerdir diye düşünüyorum

konuya keske garantiden yapılırmı diye yazmasaydım cok geriyonuz ortalıgı abilerim kardeşlerim :D

Dün akşam yağmurda ben de düştüm arkadaşlar. Ama yavaş gittiğim için bir şey olmadı. Yağmurda kesinlikle yol bisikleti kullanmayınız, her harekette kayıyor..

• Beğen
Tepkiler: 0geday
@Mehmet Cemre Kısa bir sen mi kaldın dürüst koca Dünya'da Memet amca
@0geday sen rahat ol kim bilir kimlerin canını yaktılar senin hatan yok senin hatan olsa karbon maşayı kırardın.
Gerçekten bu bisiklette o kaynak dayanıksız. Maşayı karbon koymak demek çok sert olan aliminyuma esneklik kaZandırıp kırılmaması içindir. Karbon maşa ile alu maaşa arasında 100 gr ağırlık oynar aliminyum bisiklete Süspansiyon görevi Görsün diye daha esnek olan karbon konuyor. Sen karbonu kıramadan çatlatamadan o iki kaynağı kırdıysan onkaynaklara Hatalı.
Evet önüne gelen kadroyu duvara vurur kırar ve gider değiştirir ama değişmezler çünkü duvara vurulan kadronun boyaları dökülür çizilir lokal yamukluklar oluşur ve adam derki Kullanım hatası ama çillop gibi kadro gidip bir yere önden çarpınca iki kaynak atıyorsa o kaynak hatalıdır.

Gecmis olsun. Bisikletin yandan tam boy fotograflarini atabilir misin

• Beğen
Dün bende düşüyordum yağan yağmurun etkisiyle lastikler 700x35 fatihten emirgana tur atıyordum, bebekte yağmur bağladı ve emirgana varmadan dönme kararı aldık ve geri dönüşte yoldaki açıyla beraber sular sağa doğru dolmuştu. Arka tekerlek virajlarda kayıyordu da ön kaymadı allahtan anladım ki ya yavaş git yada bekle ..

Geçmiş olsun dikkat edin bir dahakine..

• Beğen
@yasax

Yeni başlayan yağmur ile yol üzerinde oluşan kaygan zemin tehlike arz ediyor. Böyle bir yol da ben de bir kez ani fren yapmak zorunda kaldığım için düşmüştüm. Yol bisikletinden ziyade, Slick lastik kullanılan bisikletlerin genelinde, bu tür yağışlı havalar sıkıntı yaşatabiliyor. Ancak yağışlı havalarda bisiklet kullandıkça tecrübe sahibi oluyorsunuz. Sağanak yağışta 3-4 kez uzun ve sorunsuz sürüşler yaptım. :)

@nejnej
@çağatay_çankaya bende daha cok var 2 tekerlekli pert etmede üstüme yok :D

motorda benim marifetim ben trafikten cekilsem mi ya :D

Dosyalar

• 100_0083.JPG
    100_0083.JPG
    181,7 KB · Okunma: 201
  • 100_0084.JPG
    100_0084.JPG
    161,3 KB · Okunma: 190
  • 100_0085.JPG
    100_0085.JPG
    144 KB · Okunma: 190
  • 100_0087.JPG
    100_0087.JPG
    133 KB · Okunma: 186
  • 100_0088.JPG
    100_0088.JPG
    175,5 KB · Okunma: 192
  • 561871_4151786926915_1808255896_n.jpg
    561871_4151786926915_1808255896_n.jpg
    99,4 KB · Okunma: 195
Ön tekeriniz ne durumda? Sanıyorum ön teker ve maşa kamyona çarpınca çapraz borunun gidon borusuna bağlandığı noktada oluşan moment kaynaktan kırmış kadroyu. Teker ve maşa iyi durumdaysa -ki zor görünüyor- garantide yapılmasını isteyebilirsiniz.
Önemli olan size bir zarar gelmemesi. Geçmiş olsun, tekrarı olmasın.

• Beğen
@Orhan Akarkut lastikte ve maşa da hic bir problem yok söylediğim şaşırıyor bisiklet yürüyor sıkıntısız binip 1 2 tur attım =)
bu arada herkese teşekkürler

öncelikle geçmiş olsun ancak kadronun garantiye gireceğini hiç sanmıyorum ama eğer girerse çok şanslı olacağınızı düşünüyorum. böyle bir durumda kadronun fotolarını yada kendisini isteyeceklerdir ve kendilerince uygun gördükleri bir ekip tarafından incelenecektir, o ekip mağazada gördüğünüz ekipten olmayacaktır(muhtemelen fransaya falan gönderirler fotolarını). kasisten geçtim yada bir yerde sürerken bir şekilde böyle oldu gibi durumları bu işlerden biraz anlayan hiçbir uzman bisikletçi yemez, şöyle olursa kabul ederler, sizin gibi aynı şekilde kadrosu çatlayan kırılan çok olursa eğer bütün kırılan kadroları yenilerler hiç soru sormadan, ama bu durumun bir kaza sonucu olduğu çok belli, yani bisiklet önden darbe almış. farklı darbe türlerine göre adamlar bisikletin neresinin kendisini bırakacağını iyi bildiklerinden gidin ama çok da umutlanmayın. ömür boyu garanti kesinlikle de pazarlama hamlesi değildir arkadaşlar adamlar piyasaya sürdükleri bisiklet kadrolarına ekonomik bir ömür biçiyor ve o süre içinde o kadro garantili oluyor ve garantisinin şartları belli. avrupalı menşeili dünya çapında hizmet veren bir firma sadece millete bisiklet satabilmek için böyle beyanlarda bulunmaz, bulunamaz o iş anca bizim gibi kanunun kitabın belli olmadığı satıcıların istediği gibi at koşturduğu ülkelerde markalarda olur, decatlonda öyle bir firma değil (kaliteyi tartışmıyorum sadece satış sonrasını kastediyorum). decatlonu kesinlikle savunmuyorum hatta sattığı çoğu ürün (giriş seviyesi özellikle) bence alınmamalı, üst seviye ürünlerde de ürün grubuna göre ekonomik avantajını çok kaybediyor. tekrardan diyorum siz yine konuşun ama çok da umutlanmayın.

Geçmiş olsun cana geleceğine mala gelsin.
Bence kadronuz kaynaktan atmış gibi duruyor. Bu yönden yaklaşmakta fayda olabilir.
Kaza da olsa kullanıcı hatası da olsa garantiye girmesi gerekir. Ama siz lütfen olayı olduğu gibi aktarın Allah yardım eder vesselam.

• Beğen
Fotoğraflardan kaynak yeri mi bırakmış yoksa metal mi kırılmış anlayamadım. normalde kaza kırıkları garantiye girmez ama kaynak bırakmış ise istisnai bir durum olabilir. eğer kaynak bırakmışsa aynı hasar bir daha kullandıktan sonra bir tümsekten geçerken de aniden olabilirdi... bu da garanti kapsamına girerdi.
ama boru kırılmışsa garantiye girmesi biraz zor.

bir daha belirteyim kaynak bırakmış ise kesinlikle garintiye girmeli. takipçisi olun, gerekirse yurtdışına yazın..

• Beğen
Geri