Scudo Sports

Btwin Triban kadrosu kırıldı, hani kırılmazdı?

@0geday Az değilmi :p
Geçersin de kolla biraz bisikleti bu sefer :D

Scudo
@BetitoXXY valla o ayrı grup ayrı alet yetmiyor ölçmeye yokuş falan çıkarsa :koptum:

kubiye yetişiriz inşallah bununla :D

Bu arada bisikletin arka frenini cok güzel bir yere koymuşlar fakat neden acaba =? ^^

Dosyalar

• MIP_28991-e1415370552905.jpg
    MIP_28991-e1415370552905.jpg
    123,1 KB · Okunma: 94
  • Beğen
Tepkiler: Fiz334
@0geday aerodinami canım aldığın malı bilmiyorsun daha :p

Bu garantiden değişmeyecekse ne değisecek bilmiyorum. Daha evvel scott, gt, trek kadrosu kırdım hem mtb,xc,dh. Hepsi de değişti.

Değişmiyorsa da o fotoğraflarla beraber her yere konu açacaksınız ki kimse o 2. 3. Sınıf bisikletleri almasın bi daha. Milletimiz zengin bir millet değil, garibanlar yemeğinden, kıyafetinden kısıp btwin , rr gibi markaları zor bela alıyor. Onlar da satarken insanları gazlıyorlar ömür boyu garanti diye. O zaman o sözün arkasında durup degistirecekler, dansöz gibi kıvırmayacaklar. Parası olan adam zaten gidip de decathlondan bisiklet almıyor.

@umut aydemir
Konunun ilk sayfasini okudim mobilim.
Değistirmislerse eger , gorevlerini yapmislar. Aferin dememizi beklemiyorlardır. Sinirli değilim neden olayım?

Surekli konularda goruyorum, yok salcano şöyle 3 kagit yapti, yok bianchi boyle dolandirdi vs. Yazıktır.

Kimseyi kategorize ettiğim yok, sizi rahatsız eden nedir? Parası olan gidip btwin triban falan almiyor , giant trek bmc specialized alıyor. Bunda ne var neden sinirlendiniz?

• Beğen
Tepkiler: 0geday
@master06
Hoca hiç şöyle bir konu başlığı gördün mü?

20.000 tl limitim var salcano mu? Triban mı? Diye :D

• Beğen
Tepkiler: hidromek
ben diodum ama bir tane s-work alim beni durdurdular bak ne oldu şimdi :D

@master06 haklısınız kimseyi kategorize etmemeye, hangi maddi seviyedeki kişinin nerden ne aldığını ve almadığını net olarak yazarak devam etmişsiniz. Ben yanılmışım. İyi geceler.

• Beğen
@Kubilay Koparan
Hahahahahahahhahahahaha

• Beğen
Süper olmuş bu sefer. Bizim gurubun çoğunda bundan var ve çok memnunlar. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Fiz334 ve 0geday
@SerkanH bisiklet güzel görünüyor forumda bir kaç kişi jantlarını beğenmemiş fakat bana kaliteli ve iyi geldi arka göbeğin sesi de bir başka güzel geliyor kulağa =)

Geri