Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Btwin Triban kadrosu kırıldı, hani kırılmazdı?

@0geday

Bizim grupta süren arkadaşlar da bende çok sevdik. Gayet kolay ve rahat sürüşü olan bir bisiklet. Kırılan bisiklet ile kıyaslamayın bile.
Tarif etsinler @ilker @Namık incekara deneyimlerini anlatabilirler.

• Beğen
Tepkiler: ilker
Scudo
Geçmiş olsun. Konuyu geç farkettim. Zamanında görsem "dert etmeyin, Yenibosna'da metal atölyem var, getirin bedelsiz hallederiz" derdim. Gerek kalmamasına sevindim. Bilgi başka arkadaşlara lazım olabilir diye yazmadan geçmek istemedim :)

ben argonlı caktım zaten ya olmadı :D

Dekatlon un en güzel yanı muhatap bulabilmesi. Garanti konusunda ve iade çok kolay ve ömür boyu garanti verdiği parçalar var.
Örnegin benim lastiğimin katmanı kenarlarından çatladı aradım bir hafta sonra daha iyi bir lastik yolladılar. Ben alur 700 kullanıyorum bence kadro vs konularda çok güzel ve güncel bir bisiklet

• Beğen
Tepkiler: Volg ve SerkanH
öncelikle tekrar hayırlı olsun öğeday. güle güle bin ne yalan söyliyim. değiştirmezlerse olayın altında kalırım diye baya bi sıkıntı yaptım. çünkü fatura yok kart yok hiç bişey yok. neyse bu süreçte şunu öğrenmiş olduk decatlondan alışveriş yapan arkadaşlarada bilgi vermiş olalım. arkadaşlar decatlondan kart çıkartırken sallama mail adresi ile bile kart çıkartabiliyorsunuz .sistem mail adresinin doğruluğunu kontrol etmeden kartı basıyor. sonrası salladığınız maili unutursanız ve kartınızı da bişekilde kaybedip. o karta okuttuğunuz bütün alışverişleriniz buhar oluyor yani aldığınız ürnlerde bir sıkıntı olursa ve faturayıda bulamıyorsanız benim gibi biraz uğraşmanız gerekir. ki oda nederece size geri dönerler bilemiyorum çünki bu olayda tamamen insiyatif kullanıldı ve problemimiz o sayede çözüldü.şimdi şöyleki ben decatlondan bir ay ara ile biri yol ve diğeride dağ bisikleti olmak üzere iki bisiklet aldım.yol bisikletini aldığım zaman decatlon kartım vardı ve bu alışverişi bu karta okuttum. daha sonra bu kullandığım kartı kaybettim .ve 1 ay kadar sonra merter decatlondan rocrider 8.1 dağ bisikleti satın aldım. ve yeni bir kart çıkartıp bisikleti yeni karta okuttum. bir süre sonra kaybettiğimi zannetiğim kartı evde buldum ve başka bir alışverişte. decatlon mağazasında kasiyere ikitane decatlon kartımın olduğunu birini iptal etmelerini ve bilgilerin tek kartta toplanmasını istediğimi söyledim .görevli kasiyer öğedaya sattığım bisikletin kayıtlı olduğu kartı iptal etti ve işlemin tamamlandığını söyledi ben iptal edilen kartı kasada bırakarak mağazadan çıktım. sonra öğeday beni arayıp kadronun kırıldığını söyleyince decatlon kartımı verdim sisteme okutması için aslında faturada duruyordu evde ama. son dakika kayıplara karıştı işte evin altını üstüne getirdim halada arıyom. neyse meğer iki ayrı kartın alışveriş bilgileri diğerine aktarılamıyormuş bunuda kasada öğeday sisteme kartı okutunca öğrendik ve ben hem bayrampaşa hemde merter mağazalarının müdürleri ile yüzyüze görüşmeme rağmen illede fatura dediler ve pekde yardımcı olmadılar . bende son çare merkeze mail attım . bir gün sonra konunun araştırıldığını ve bana dönüş yapacaklarını belirten bir mail aldım.ve çarşamba günü beni telefonla arayarak mağazaya davet ettiler. ve sonra öğedayla birlikte mağazaya gittik sonrası ömer bey dedikleri kişi benide arayan kişi .bizi karşıladı ve yaşanan bu olaydan ve personelin haklı olarak faturasız işlem yapamadığını ve yönetmelik gereği bu şekilde davranmak zorunda kaldıkları için personel adına özür diledi. ve bisikletin alış fiyatı üzerinden iade yapılıp değerinde bir ürün alabileceğimizi söyledi. ondan sonrası malum öğeday farkını ödeyerek alur 700 ü satın aldı ve mutlu son siz siz olun faturanızı yada kartınızı muhafaza edin decatlonada gerçekten çok teşekkürler çözüm odaklı davrandıkları için herkese iyi forumlar öğeday allah kaza bela vermesin kardeşim bir sıkıntı olursa ben buralardayım:)

@0geday
Nasıl memnunmusunuz? Bende bu bisikletten almak istiyorum da..

Sanirim kaza sonucu oldugu icin garantiye almazlar buyuk ihtimalle ama kirik diye aluminyum kadroya sakin kaynak yapirmayin

Alüminyum janta, karbon maşaya hiçbir zarar gelmeden önden çarpma sonucunda kadronun kırılması mutlak suretle garanti kapsamına girmeliydi ki Decathlon da hiç uzatmadan kabul etmiş kusurlu ürünü, ancak şöyle bir durum söz konusu ki yasal olarak ayıplı mal neticesinde ne yapılacağına siz karar verirsiniz. Yani elinizde mevcut durumda Triban 3'ün muadili ürünü isteme hakkınız da vardı.

Ayni durumda s work tarmak aktif pedaldan alınmis olsaydi.3500 yuroooo yerine 1750 yurooo kadro kıyağı yaparlardı.sevsinler kıyağınızı.

Titanik içinde batmaz diyorlardı ama battı.
Her iki vakada "kullanıcı hatası" malesef..

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
700 tl ye almıs oldugum bisikletimi 999 tl ye decathlon geri iade aldı suan yaklasık 10 aydır Alur 700 kullanıyorum iyi aksamlar =)

Bravo decathlon gerçekten müşteri memnuniyetine önem veriyorlar.

Geri