merhaba forum üyeleri
bisiklet sporuna başlamak istiyorum,fiyat performans ürünü olan btwin 3 5 modellerinden birini almak istiyorum
boy 1.85 iç bacak ölçüsü 90 galiba 60 kadro uygun oluyor
satmak isteyen olursa özel mesaj atabilirsiniz
iyi akşamlar
merhaba arkadaslar araniza yeni katildim. btwin 520 modelini ikinci el uygun fiyatli almak uzereyim.bisikletin ön jant ta cemberinde kücük bir egrilik var . alcagim kisi bisikletciye sormuş akortla düzelir demis . get ilan ile uzantan alcam bisikleti. gercekten duzelir mi yoksa 105 liraya decatlonda yeni jant satiliyor btwin marka o jant bu orjinal jantla kalitesi aynimidir acaba yardimci olursaniz sevinirim. bisikletin fotosumu yukledim
@UPCycling sanirim yukseltilmiyor.Yukseltecek parca olsa bile ne kadar guvenli olur orasi da ayri konu.
Ben de sizin aksinize gidonu daha da alcaltmaya calisiyorum.3 tane spacer'i uste taktim altta furs takimi kaldi da onu da cikarmamak icin kendimi zor tuttum.
Muhtemelen akortla olur profesyonel makinede 50tl ye yapiyorlar diye okumustum bir yerde.Kaca aldiniz? Gonderim islemini nasil yapacaksiniz? Bende bir fit 5 alacagimda gonderme meselesi problem..!?
@fedbil gonderim ucreti 75 tl aliyor ptt kargo. daha urunu vermedi tahmini soyluyorum arkadas o civarda odemisti bi arkadasa almistik. get ilan ike 12 taksit öducem sahibinden den. 1100 gelcek kargoyla
@muhammetcelik
Hocam gidip görüp alacaksanız bi bakabilirsiniz. Resimlerde adam deli gibi kontrast açmış, alette beyaz aşırı parlıyor, hiçbir şey belli olmuyor alette. 850 den aşşa iner muhtemelen de.
@Ahmet Bilge Kaan AKIN vallahi hiç bisikletten anladığım ettiğim yok gidip bizzat yerinde görüp alma taraftarıyım zaten ama bakalım hayırlısı. Mosso 1621 MDM sıfır üründü ama satılmış bugün çok üzüldüm. Bende bunu alayım bari dedim.
(link)
Mosso'nun bu linkini vermiş olduğum ürünüyle 1621 MDM arasında çok fark var mı acaba ?
@muhammetcelik
Birisi dağ bisikleti birisi şehir bisikleti Lastiği kalın bunun, 1621 in daha ince olur. 2 kilo daha hafiftir muhtemelen 1621. Şehir içi için 1621 daha uygun olur.
@muhammetcelik Hocam bu arada Öner bisikleti bi arkadaşımdan duydum. Bu linkini attığınız bisiklet yeri baya övdü. Mağazasına giderseniz Ankarada indirim yapacaktır.