Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Scudo
Ön arka michelin dynamic sport 700x28 kullandım. Hiç sorunsuz kullanılabiliyor. Arkaya 700x32 hutchinson dişli lastik uyumlu ama önde olmuyor.
Bunlar benim şahsen denediğim ve kullandığım ölçüler.
Fakat 32 kesinlikle tavsiye etmem. 28 ise Michelin Dynamic Sportların basıncı düşük. Konforlu ama performansı çok düşük kalıyor.
700x25 yüksek basınç en mantıklı seçim olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: skapilar
Arkadaşla rubleyi söküp başka janta takarkenki adımları kısaca anlatabilir misiniz? Jantlar bugün gelecektir tahminimce yanlış bir şey yapmayayım istiyorum. Bir de rs31 8 9 10 11 destekliyor görünüyor benim spacer falan takmama gerek yoktur umarım.

@Fırat Çetin Çok güzel olmuş. Nazar değmesin . ;) Pedal, km sayacı, matara vs. eksıkler de tamamlanınca özgün bir Tribanınız olucak . Sadelıği yakalamak adına elcıklerınızı sıyah yapmak ıstersenız ,Microshiftin sitesinden 9 dolara ücretsiz kargo ile ''Y-SB03'' modelını alabılırsıniz.Yanında ücretsiz olarak bir çift daha elcık gelıcek.Taıwandan geldıgı ıcın 4,5 gunde elınıze ulaşır. Satış linki için : (link)

İlk yol bisikletimi btwin olacak zannediyordum ve çok heyecanlıydım ama 1 aya specialized'ım geliyo bu nasıl heyecan siz düşünün :) :)

Merhaba,
57 kadro için 700x28 dış ve iç lastik önerisi olanvar mı? 700x28 ön ve arkaya oluyor değil mi? Bütçem 100 tl

Artik satmiyorum. Yola devam. Yeniden aranizda. bugun 40 km yol devirdim kendisiyle. Yeniden asik oldum.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
Kayit aldimda ebubekir internetim yok telden baglaniyorum. Oyuzden upload edemiyorum. Firsatini bulursam ilk isim paylasmak olur. Tesekkur ederim.

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
@Sinan Ş
Aynen Ebubekir'in dediği gibi RS31. Jantlar. Lastikler Michelin Dynamic Sport Beyaz yanaklı.
@Ebubekir
Elcikleri değişmeyi düşünüyorum link çok iyi oldu. Bir de (link) şu gidon bandından alsam çok mu kalitesizdir ne yapmak doğru olur karar veremedim diğer bantlar çok pahalı. Sarmaya alışana kadar bunlardan alsam işimi görür mü acaba?
Selenin yanlarındaki beyaz renkler silinmeye başladı beyaz ağırlıklı sele tavsiyesi olan var mı? Ya da aynı seleyi bulabilir miyim?

@Fırat Çetin Fırat bır ara ben de tamamen beyaz mantar elcık kullanmıstım.Fakat ellerımız terledıgı ıcın cok cabuk kırlenıyor.Tavsıyem su elcıklerı alman yonunde ;)
(link)

@Ebubekir Onlardan takılı şu an zaten çok adi gibi bir yapısı var özellikle ilk sarılı gelen banda göre ama dediğin gibi kirlenmiyor kolay kolay.

@Fırat Çetin Mesajını pek te dıkkatlı okumamısım . Alısma surecı ıcın alıcagını belırtmişsin.2 Dolara yakın bır fıyat ıcın alınır mı ,alınır tabı :)
Selenin rengı maalesef degısıyor.Aynı modelın sıyahını Decathlondan alabılırsın.Beyaz renk almayı dusunuyorsan da ,ayırabılecegın butceyı belırtırsen elımden geldıgınce arastırırım ;)

(link)

Geri