Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Samet Arslan
Digerine kendi adresine ve ismine degil de komsunun adresini ver belki ayni adres olunca sıkıntı olabilir ben takilmadim ama eger takilirsa bi ihtimal galiba yilda 5 adet yurt disi alışverişi normalmis bu da var ama yine de risk almaya degmez eger kargo ucretsizse mantikli ama 40 tl icin burdanda alinabilir

Scudo
@erencaner
çok şükür bi arkadaşın dediği gibi soyu tükenmeden :)
bende bir tane almıştım geçen sene 899 TL'den çok memnunum

Decathlon Triban 500 ile şaka mı yapıyor? Microshift'li ve yanlış bilmiyorsam çelik maşalı bisiklet 1660 lira öyle mi?

Karbon maşalı Tiagra setli FSA'lı 2015 model Carraro 052'yi pazarlıkla 1800 küsüre aldım, Decathlon bu fiyata bu bisikleti biraz zor satar gibime geliyor.

@Samet Arslan arada 30-40 lira fark için riske girmeye değmez bence:)
bende daha yeni sipariş ettim beklemesi bile karnımı ağrıtmaya yetiyor...

@Onur DOĞRU Haklısın valla :) Gidon boğazını da değiştirmeyi planlıyordum. Pedalla birlikte onu da sipariş geçebilirim. :D

@Samet Arslan

Gidon boğazı gibi malzemeler 2. elde alınabilir...

triban3 gidon kalınlıgı 31.8 mi bilen varmı?
yeni gidon boğazı alıcam bende.

@Onur DOĞRU Buradaki bisikletçilere gitsek hangi gidon boğazı boyunun daha uygun olacağını deneme yanılmayla bulabilir miyiz acaba?

benim elimde 1 tane olacak scott marka olmadı yollarım fotolarını:)
Ben daha yeni gidon değiştirdim yeni gidonlar 31.8 ama tribanınkiler 25.4 mm :(
Oyüzden gidon boğazını değiştirmek zorunda kaldım.

• Beğen
Tepkiler: Eren D.
@Samet Arslan @Onur DOĞRU Arkadaşlar Beyaz Triban 3'ün gidon boğazı 31.8mm, yanlış almayın. Üstünde de yazıyor oversize diye. Aşağıdaki siteyi kullanabilirsiniz ölçüleri öğrenmek için.

(link)

@Onur DOĞRU Kırmızı Triban için de oversize yazmışlar yalnız

(link)
(link)

En iyisi daha önce değiştirmiş birini bulmak bu böyle olmayacak :D

Ben değiştirdim :) @Eren D.
Kırmızı için 25.4 mm
Yeni Triban için 31.8 :)
Bisikleti yeniliyorum o yüzden değiştirdim... Hatta gidon boğazı uymadığı için yeni gidon boğazı sipariş ettim...
Bisiklet bitsin konuyu da açıcam ordan daha detaylı görebilirsiniz:) @Samet Arslan

• Beğen
Tepkiler: Samet Arslan
@Onur DOĞRU Yenileyecek çok şey var da para yok :) Jantlar değişecek, boğaz değişecek bir de spd pedal ayakkabı ikilisi alınacak. Nerden baksan 600 TL tutar. Bisikleti aldık 900 TL'ye :D

Şimdiye kadar yaptığım masraf da 300 TL vardır. Kaskı, taytı, eldiveni, forması, içliği, levyesi, iç lastiği, alyanı vs derken gitti paralar. Neyse ki bisikletten memnunum :)

@Samet Arslan Ben biraz daha ucuza aldım :)
Eski bisikletimden çıkma parçalar elimde vardı:)
Gidon boğazı, jant seti, pedallar ve sele hemen değişti.....(toplamı =0 tl)
2 sene ole kullandım...
Şimdi ise;
Gidon, gidon boğazı, Shifterlar, ön aktarıcı, arka aktarıcı ,ruble, zincir , ara fren kolları ve jantlar değişiyor:)(toplamı: 500 tl)
benden çıkan malzemeleride ya eşimin bisikletine yada yeni bir bisiklet toplamak için kullanırsam :) kar bile etmiş olurum heralde :)

@Onur DOĞRU Anladım, acaba ülkeden ülkeye farklı mı donanım takıyorlar, 2 çeşi kadro üretildiğini hatırlıyorum zaten ama donanımda değişiklik olduğunu bilmiiyordum. Ya da siteye hatalı girmişler :D

Geri