Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

Boyum 1.67 decatlon 54 tavsiye ediyor ancak internetteki diğer sitelerde çoğunluk 51 demiş. Sitede de 51 var yol bisikleti almak istiyorum kararsız kaldım kredi kartı ile hemen alabilirim de bacak iç boyumu ölçsem daha iyi olacak gibi :)
Triban 3 bana yeter gibi geliyor mtb den sonra başlangıç için gayet güzel bir bisiklet

Scudo
@Eren D. decathlon tek tip üretim yapar :) Eski bir departman Müdürü olarak bu konuda eminim....
Ancak yurtdışı ile Türkiye ye gelen ürünler arasında bazı farklılıklar olabilir.
@Samet Arslan Grupset karışık biraz kollar 3500 sora 3*9 , ara fren kolları tektro ,ön aktarıcı; ultegra triple braze on , arka aktarıcı Sora 3500 9 lu uzun bacak, ruble; tiagra 9 lu 11-30, jantlar 105 5700 32 delik, gidon kron, gidon boğazı BBB 70mm oversize, gidon sargıs; cinelli beyaz fosforlu, pedal MD520 spd, sele scott,

sanırım hepsi bu; şu andaki lastikler 700*28 Hutchison Equinox, yedek lastik scwalbe marathon plus 700*25....

Benim Tribanında SORA grupset olduğunu ve carbon-alüminyum maşa olduğunu hatırlatırım :)

@mertgulkokan
Triban başlangıç için idealdir. Benim boyum 1,75 ve 54 kulllanıyorum. Size tavsiyem denemeniz.... Çünkü; 51 cm Tribanlar 650lik janta sahip :)

@taner07 özelliklerine göre çok iyi ama 26 jant olması konusunda çok olumsuz yorum var aslında jant çapı küçüldükçe tekeri çevirmek için uygulamak gereken kuvvet azalır diye biliyorum buda benim bisikletim kamplı turlara gidiyorum ama biraz hızda yapmak istiyorum :)
http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/14/007d1b473a5ecbbba139e8120ea27e2b.jpg

• Beğen
Tepkiler: taner07
@mertgulkokan ilk defa kullanacaksın, ben de ilk defa kullanıyorum bana da öyle dediler ama bir eksikliğini görmedim ayrıca 26 değil 27.5'' 650cc imiş :)

• Beğen
Tepkiler: mertgulkokan
@erencaner
Telefon nedir? İphone ise lokasyon ayarlarından uygulamaya izin verin, eğer izin açıksa "arkaplanda uygulama yenilemesi" ni açın.

@H.Genç note 3. Telefonu kapattim actim duzeldi oncesinde endomondoda da denedim onda da olmamisti. Tesekkurler

Ben şimdi triban 3 alsam 51 lik kadro olandan ve kadro bana küçük gelse sonrasında gidon boğazını uzatarak küçük gelme olayını halledebilir miyim ? Birde bu ürünün kargosu ne kadar tutuyor 150 tl gibi bir fiyat duydumda öyleyse şimdiden vazgeçeyim diyorum :)

boyum 176 iç bacak 80 acaba ikinci el 60 kadro buldum uyarmı yoksa büyükmü gelir. 51 üstü hiç bir yerde kalmamış bi 57 varmış oda teşhir ürünü çizik doluymuş

@anilzi
Ayni olculerdeyiz 60kesinlikle buyuk,
57 var bende o bile bana buyuk, gidon bogazini 5 cm kucuktecegim..

@anilzi

Benim boyum 183 cm ve iç bacak boyum 83 cm, 60 kadrolu T3 kullanıyorum ve 59'u ile değiştirme fırsatım olsa bugün değiştiririm.

@Sinan Ş

@andjustice4all

ozaman hiç bulaşmıayayım 60 a peki 51 de çokmu küçük kalır

@anilzi

Ya 54, hic olmadi 57 alip/bulup bogazi kisaltmaniz gerekir..51 cok kucuk kalir, ve 26"lastikler var onda,54 sonrasi lastikler 28".

Forumda bir arkadaşın bisikletine talip oldum. Anlaşabilirsek klübe katılmış olacağım

Arkadaşlar bende kararımı verdim triban 3 almaya gidicem birazdan :) Sizlere de teşekkür ederim. Sizlerin yorumlarıyla buna karar verdim. Hadi hayırlısı :)

@Levent TURHAL Hayırlı olsun şimdiden bende kadroda sıkıntı cekyordum gidon kadroya inmiş durumdaydı. Gidonu yükselttim suanda gayet iyi. Eşimede bakmaya basladım 2. el 51 yada 48 alıcaz insallah bulursak yada takas mtb ile 160 boy . Benim 54 kadrodan keyif aldı fakat büyük geldi haliyle.

İyi günler herkese... Bir süredir bisikletin arka arttırıcıdaki küçük dişlilerden ses gelmeye başlamıştı. biraz yağlama temizlemek için bugün çıkardım ama ses kesilmedi. Acaba ses yapmasının sebebi nedir bilen var mı? ve sanki plastik gibi bir yapısı var dişlilerin.

Geri