Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@Kazuya ben almadan önce bu siteden de cok kontrol etmiştim. oradan bisiklet türünü yol seçtiğinizde alternatif seçim tablosu bana uygun görünüyor. 175-180 cm boy ile 55-57 kadro. bence deneyin 57 oluyorsa 57 alın. yolda uygun olması önemli ama uygun olarak da son limiti olması daha iyi. yani bana 55 de olur mesela. ama 57 daha iyi. 60 denedim 60'ı da sürebiliyorum ama kadro vücuduma değiyor.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Scudo
@erencaner anladm cok tesekuurler,
Bisiklet ankarada degil sikinto orda, bakalm baska bir bisiklet deneyip alacagim olmadi,

@Kazuya bence bir magaza gidip debiyerek aliniz bisikleti. Benim olcum 60 kadro cikiyordu ancak gidip 57 kadro denedigimde tam oldu. 60 kadroda kendimi rahat hissedemedim.

• Beğen
@Kazuya Çok fazla değişken var kadro seçiminde, ben size 54 öneririm ama en sağlıklısı gidip denemektir. Yoksa herkes farklı bir şey önerecek ve uygun diyecek :)

• Beğen
@Murat Ceyhan beni yanlis anladiniz. Ben evden siparis verip benim kapima getirmiycekler. izmir decathlon, bodrum decathlona siparis geciciek bana 57 kadro triban 3 gonder diye. Izmir decathlona geldigi zaman ben gidip magazadan satin alacagim olay bu

@supersonıc O kadar sıkıntı olacaksa ve yapamayız derlerse gidin bir otogarda otobüsçülerle konuşun bisikleti almayı kabul edeceklerse bodrum gidiş+dönüş 50 lira zaten, kendiniz gidip elden almış olursunuz.

@supersonıc siz en iyisi otobüse atlayıp kendiniz alın gelin, bahaneyle bi deniz keyfi de yaparsınız belki. Hem bisikleti gözünüzle görmüş olursunuz hem 200 tl gibi fuzuli kargo ödemezsiniz

BTWİN TRİBAN 3 750TL
İlan No: 213684100
(link)

2. El ben resimleri de eklemiş. İsteyen baksın Kadıköy'de görülebilirmiş.

@supersonıc
Az önce mesaj atmış resimleri ekledim diye şimdi yayından kalkmış :)

Selam arkadaşlar yaklaşık 5 gün önce almış olduğum triban 300 bisikletimin fotoğraflarını final sınavlarım yüzünden çekememiştim.Yeni fırsatım oldu tabi bu arada baya bir değişiklik yaptım.Elite custom race matara kafesi,btwin triban suluk,rockrider gidon,Shimano Acera (link) 8x3 frenli vites kolu,alyanlı silikon elcik aldım ve kablolarını beyaz olanlarıyla değiştirttim :) Şuan triban 500 fb ile fit 3 arası bişey oldu :D Değerli görüşlerinizi bekliyorum...
SAM_0887.JPG SAM_0889.JPG SAM_0890.JPG SAM_0891.JPG SAM_0892.JPG SAM_0893.JPG SAM_0894.JPG

• Beğen
Tepkiler: 0geday
51 kadronun jantları daha küçük ya 26 mı 27 mi neyse işte, onun iç lastiğini nereden bulabiliriz, bir link verebilir misiniz? :)

@Uğur S. Teşekkür ederim, bende de bundan var ama 28 yazınca kafam karıştı bir sorayım dedim :)

• Beğen
Tepkiler: Uğur S.
Sonunda bu gruptayım. İkinci el olarak aldığım bir Triban 3 üm var artık :) fabrika çıkışından bir farklılığı bulunmadığı için fotoğraf yüklemiyorum ancak değişiklikleri anbean yükleyeceğim :)

@0geday
Beğenmenize çok sevindim :)

@L_GURKAN
Hayırlı uğurlu olsun :) kazasız belasız ...

@taner07
Üstünde 650 yazıyor ama sanki 26 inçden daha büyük duruyor jantları :D

Geri