@Silmarillia şuanda turda elime geçen scott sele var günde 30-40km kullanıyorum pedli taytla gayet memnunum... ama aynı sele ile günde 100 km den 1000-1500km yapmışlığım var... Miyadını dolduruyor sele İtalia X1 e geçicem bakalım yorumlar falan oldukça iyi....
@SanerDK valla ben tribanı alalı 2 yıl oldu İzmirde hergün işe gidip gelirken arada karaburun falan küçük turlarda kullanıyorum acayip memnunum... Gerçi bendekinin sora setli ve alü, pivotlu karbon maşa olduğunu belirtmeliyim... Şuaniçinde aynakol hariç gerikalan tüm ekipmanı değiştirdim... hem günlük kullanayım arada ufak turlar yapayım diyosan triban biçilmiş kaftan .... Buarada alt seviye yol grubunda özllikler fiyata göre değişir... Yani yakın fiyatlara benzer özelliklerde bisikletler alabilirsiniz. Önemli olan hangi özelliğin sizin için önemli olduğu....
Kadro, grupset, jant seti, görsellik, sürüş pozisyonu, kadro üstü bağlantı noktaları vs... liste uzayıp gider.....
bi tablo yapıp artıları eksileri değerlendirebilirsiniz... Yada grupsetide açıp daha detaylı bir analiz çıkarabilirsiniz...
Aynakol, gidon, aktarıcılar, vites kolları, zincir, jant göbeği ve cemberi , tekerlek, sele vb... gibi.....