Scudo Sports

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@big bike Bisikletinizi seviyorsanız, değiştirme gibi bir düşünceniz yoksa neden değiştirmeyesiniz :) Ben jant/lastik ve fren pabuçlarını değiştirdim, SPD taktım. İleride karbon maşa, daha ufak bir gidon, yeni grupset ve daha rahat sele almak gibi hedeflerim var. Kaçı gerçekleşir, ne zaman gerçekleşir bilinmez tabii :D Tamam üst seviye bir kadroya sahip değil bizim aletler, ama yükseltmeye değmez de denemez :harika:

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Scudo
@big bike Zipp tkmadan önce daha iyi yatırım yapılabilecek yerler var tabii ama isteyen takar :D Ben jant olarak Shimano R501 kullanıyorum mesela, memnunum da. Çok çok büyük paralar yatırmanıza gerek yok, yarıştan yarışa koşmuyoruz zaten :D Bence önce üstündeki jantları biraz eskitin. Böylece ileride jant değiştirdiğinizde aradaki farkı daha iyi anlarsınız.

arkadaşlar, lastiklerim eskimişti, yeni bir lastik aldım
michelin dynamic sport 700X23c
dün 30kmlik bir tur yaptım, 6.km de inanılmaz bir sağanak başladı, ayakkabılarım su doldu. 65kmye kadar çıktığm bir yokuş indim ve sonunda kırmızı ışık vardı, biraz ön frenlerin de yardımıyla tam istediğim yerde durdum. Lastikler acaip güven verdi bana. paylaşmak istedim çünkü f/p olarak lastik arayan çok gördüm buara, herkese öneririm.

• Beğen
Tepkiler: herdagli
@Kazuya Evet benimde jant seti ve lastikler eskidikten sonraki tercihim o olacak :D yuksek performansli bir Aliminyum jant seti ve Michelin dynamic sport

• Beğen
arkadaşlar bir sorum olucak şu anda triban 500 kullanıyorum ama öncek bisikletim salcano efesti ve kendisi kullanılmayacak hale gelmesine rağmen disk frenleri hala sağlam sizce eski disk frenlerimi triban 500 e geçirmelimiyim??o_O

@big bike Triban 500 yol/yaris bisikleti olarak tasarlandigindan uzerinde disk freni monte edecek uygun delikler yok. Illede disk diyorsaniz cok fazla oynamaniz gerekecektir bisikletle (arti disk fren demek fazladan agirlik demek)

• Beğen
Tepkiler: mhmtergl
Triban 500'ü geri iade ettim arkadaşlar, şimdilik para biriktirmeye devam :)

s.a arkadaslar triban 520 düz gidon almaya karar versim. L boy stoklara eylül gibi girecekmiş. beklerken dün bi arkadaş o bisiklwt okadar etmez fakan dedi. hevesim kacti. siz tecrübeki tribanlılar bu konuda ki düsünceleri neler.

@sabrikasik
1.400TL'ye 9,75kg ve karbon maşa bisiklet bulsun ondan sonra o lafı etsin arkadaşınız.

Ayrıca neden drop bar düşünmüyorsunuz bence onu da inceleyin.

• Beğen
@ArdaE
@Keya
Bende RR 540'ımı sattım, yol bisikleti aldım. Keşke satmasaymışım diyorum. RR 540 iyi bir bisiklet, imkanınız varsa satmayın, ileride bir de yol alın.

• Beğen
Tepkiler: Keya
@ilker
ben genelde tur bisikleti kullaniyorum. orjinal pejom va. bazan bindigim gene fransiz yol bisikletim vardi. sirf triban 520 alacan diye sattim. yasim 40 oldu artik yol tipi gidon zor oluyor :)

• Beğen
Tepkiler: ilker
@sabrikasik
Ben de 42 yaşındayım Merida Speeder vardı geçen sene aldığım, düz gidonlu fitness bisikleti. Sattım, yol bisikleti aldım (Alur 700)

• Beğen
Tepkiler: Keya ve sabrikasik
@ilker
siz idmanlisiniz ama. ben biraz keyif adami oldugum icin. hep gezi modunda kullanıyorum. [emoji6] bakalım sezon sonu decatlon belki bi indirim falan yapar. izmit decatlon eylülde acilacak. süpriz indirim olursa yol bisikletide alabilirim

Arkadaşlar btwin kask aldım yol bisikletim için ancak kenarlarında 1 parmak boşluk kalıyor taktığımda normal mi değiştirmeli miyim

Bir de dün triban 500 aldım ancak sürüş esnasında vitesi değiştirdiğimde dişlilerden hafiften sesler geliyor normal mi, vitesi mi yanlış kullanıyorum yoksa sistemden kaynaklanan bi sıkıntı olabilir mi

Geri