Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

B'twin Triban Serisi Kullanıcıları Kulübü (3-5ler buraya)

@nuruasakir
Çapraz kulla ım değil hocam, ayarlarda bir şey var. Bakabilirsem bu akşam biraz uğraşırım. Teşekkürler yine de.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Emreyasir22
Scudo
@sirreddot üzerinde çamur varsa ve kurumuşsa az ıslak bir bezle silip temiz bir bezle kuruluyorum. Çamurlu değilse ıslak mendil yada nemli bir bezle filan siliyorum. Şimdilik bir sıkıntı yok.

• Beğen
Tepkiler: jontymcleod
@ghate arka attırıcının kablo girişinin oldugu yerde vida var sağa çevirirince aşağı gider sola çevirince yukarı tam tersi de olabilir tabi.oradan ince ayar yap.birde arttırıcıda zincir gerginlik vidası var o ayarı yapmadığın zamanda zincir oturmuyor ve ses çıkarıyor.fazla kurcalarsan bozabilirsin sakin kafayla yapmak lazım.limitler en önemlisi yoksa janta takılır makina çöp olur.

Wiggle'dan Mavic Aksium ya shimano rs010 alıcam çok bütçem yok. Mavic 600 liraya falan geliyor. Shimano ise 410 (tahmini gümrük vergisi ile) bisikletim Triban 520 yol bisikletine giriş yaptım yani. Önerilerinizi bekliyorum, nedenlerini de açıklarsanız sağlığınıza duacı olurum. (Yedek parça konusu falan filan. Bozulduğunda kendim yapmaya çalışıyorum genelde)

@bibisiklet triban 520 aksium luks kalabilir en ekonomik hangısıyse onu al hatta turkıyede rollen lb var 450 tl cıvarı onu da alabılırsın

@nuruasakir
Hiç duymamıştım o jantı kalite olarak nasıl akort çabuk bozulmasın benim için akıcılık çok önemli değil.

@bibisiklet sağlamlık ıstıyorsan aksıum alma shımano al.aksıum akıcılıkla on planda.rollen de akıcı ve saglamdır

520'ye göre siyah matara kafesi satan var mı? 2 adet alacağım.
Veya presta uçlu pompa, matara kafesi altına montajlı olanlardan. Ayrıca düşmesin diye lastikli olan şekilde istiyorum.
Elinizde varsa bana ulaşın ekipman eksiğim var.

Bir de 9'lu vites değiştirme olayını anlatır mısınız. Şuan şöyle kullanıyorum:

1- 1/2/3/4
2- 4/5/6
3- 6/7/8/9

acaba doğru mu?

@nuruasakir
Bugün biraz uğraştım yapamayınca bisikletçiye götürdüm 10 dk da yaptı. İzledim ama tam olarak ne yaptığını anlamadım. Teşekkürler cevaplar için. [emoji2]

@sirreddot
Vitesleri bende bu şekilde kullanıyorum, tek fark:

3- 7/8/9

Vallaha dechatlon bisikletleri kuramiyor geçen hafta aldım bisikleti bugün kullana bildim 20 km ye yakın bir yol vardı cıktım dönüşte pedalı tam sıkmamışlar sprint attığm adan pedal yerınden fırladı allahtan bir kaza olmadı 5 km ye yakın elimde getirdim bisikleti

• Beğen
Tepkiler: ghate ve kobalamin
@bibisiklet 410 da pedaldan gelen ses, pedal kaynaklıydı. Aynı sorunu ben de yaşamıştım.

Merhaba arkadaşlar yaklaşık iki hafta önce B'twin Rockraider 540 Mtb bisiklet aldım şimdi yol kullanımı için yol lastiği almayı planlıyorum lastiğin ölçüsü 27,5/2.00 nette pek rastlayamadım açıkçası acaba zor bulunan bir ölçümüdür yardımcı olursanız sevinirim[emoji4]

• Beğen
Tepkiler: Literary
@Emreyasir22
Bi sıkıntı olduğu gerçek. İyi bir şey olmamış. Geçmiş olsun hocam.

• Beğen
Tepkiler: Emreyasir22
@Emreyasir22 Geçmiş olsun. Geçen hafta aldığım Triban 520'in vites ayarlarını yapamamışlar. Kendi kendine vites atıyor. Çok can sıkıyor. Decathlon şu eleman eğtim işinide becerirse tam olacak.

@Ahmet Zeki
Aynı sorun bende de var. Bi bisikletçiye götürdüm 10 dk uğraştı yapmıştı ama tekrar bozuldu. Şuan da oturmuş onunla uğraşıyorum. Bende Triban 520 aldım geçen hafta. Henüz 60 km kullandım.

Edit: Youtube dan Video izleyerek arka vites ayarını yaptım. Şuan gayet iyi performans gösteriyor. Şimdi ön vitesi de atarlayacağım.

Vites ayarında, al benden de o kadar. Ben de yaptırmaya götürüyorum sürekli. Bisiklet dikkat çekiyor, insanlar gelip uğraşıyor sağıyla soluyla. Neyse ki sadece vites ayarını bozuyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Erkan_007 ve ghate
Geri