Scudo Sports

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

@Mehmet Cetinbudak varsa egik alyani selenin altindan sokup vidayi cevir yoksa seleyi sokmek zorunda kalirsin.O disli gibi seyide hic zorlama derim ne ise yaradigini henuz cozemedim.

Scudo
Arkadaşlar, sanki benim kadro gıcırdıyor gibi yüke binince. Esniyor mu artık ne oluyor bilemiyorum. Böyle bir durumla karşılaşan var mı?

@Mehmet Cetinbudak hemen Decathlon'a gidip incelettirin. Geçen gün bir video izledim, Alu'da çatlak matlak olmasın. Bir baktırın.

@Auron Sanchez

Yolda giderken geliyor biraz yüklenirken , anlayamadım ki tam olarak neresinden geliyor. Maşa mı esniyor, kadro mu anlamadım. Gıcırdama, esneme sesi gibi. Sürtünme vs gibi birşey değil.

@Mehmet Cetinbudak hocam baktim da duyamadim ses ya 80 kiloyum ben bu arada yuklendim demin binerken ses duymadim siz bi sorun anlayan eleman bulursaniz decathlona. Yolda giderken sorun cikarmasin size

@Groims

Tam olarak böyle bir ses değil hocam. Bu belki de problemin çok ileri seviyesi. Benim ki biraz daha gıcırdama diye tarif edilebilir.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Auron Sanchez

Decathlon ile görüştüm.

Yurtiçi yada Aras ile ALUR700'ü Kocaeli'deki Decathlon deposuna göndereceğim. Ödemesiz.

Depo da mağazaya gönderecek. Onlara ulaştıktan sonra 15 gün içinde test, deneme vs. yapıp cevap vereceklermiş.

Decatlon samsun, alur 700 un üzerinde olması gereken yol pedalı yerine, normal pedal ile yaptığı satıştaki hatasını zor da olsa kabul ederek yol pedallarini bnm adıma bir arkadaşıma bugun teslim etti.
Konuyu forumda öğrendikten sonra, İlk attığım maile olumsuz yanıt vermelerine rağmen, yayınlanmayan ürün yorumum sonrasında attığım ikinci maile önceki gün telefonlar olumlu yanıt verdiler.
Sorunu ilk etapta halletmeselerde sonuç olarak çözüme kavuşması memnuniyet verici...Bu sayede ayakkabı alışverişini de decatlon dan yapabilirim.
Pedal konusuna beni uyandıran @auronsanchez e Teşekkürler

SM-T700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Boyun 165 , kilom 65 , iç bacak 78 cm xs beden uygun olur mu ?

@uFc
http://www.decathlon.com.tr/media/832/8324331/big_3b1cdc2fdf0e4ab19adf5d7863496269.jpg

@Kerem Groims bu grafiği bende gördüm ama emin olamadım ultra 700 için verilmiş alur 700 le aynı kadro yapısına mı sahip ultralarda ?

@uFc Evet. Kadro boyu ile ilgili ilk dikkat edilmesi gereken nokta. Üst borunun acil durumlarda bacak arasına ani çarpmasına engel olmaktır. Alur'da Ultra'da üst borusu 1-2 cm yukarı bombelidir. Bu sebeble en üst noktayı dikkate almak gerekir. XS için, şahsi görüşüm uymaktasınız ama ucu ucuna. S olsa tam olacakmış. XS'da seleyi en üst sınırda kullanmanız gerekecektir. Bikefit olmak için de, eğer alırsanız, gidon boğazını uzatabilirsiniz. Çünkü kollarınızın uzunluğu ne kadar bilgisi de işin içine girecektir.

@Kerem Groims aerobar kullanmayı düşünüyorum gidon boğazının kısa oluşunu arada aerobara yatarak kapatabilirim ve farklı bir tutuş pozisyonu elde etmiş olurum diye düşünüyorum uzun yolda faydalı olur gibi hem gidon boğazına vereceğim paraya bi aerobarım olur sizce mantıklı mı ?

@uFc
Xs kadronun tekerlekleri kucuk diye biliyorum onu bir arastir almadan önce

@Zen.eren
Triban 520 yi mağazada gördüm xs kadrosunun tekerlekleri küçüktü diğerlerinden, alurda da aynı şey olabilir sormak lazım

@Auron Sanchez ciddi misin ? Tekerlek boyutlarini degisteremezler.sacmalik olur sana oyle gelmis olmasin ?

Geri