Scudo Sports

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

@Mrttkgz Ne tarafı hocam ikinci parçası? Benim attığım resimlerdeki ikinci parça mı kırmızı siyah olan?

@Auron Sanchez

Scudo
@Auron Sanchez şimdi anlaşıldı ama Decatlon çalışanlarını bilgilendirmesi lazım inan hiç bişi bilmiyorlar. Birde şunları takacak yer bulamadık şimdi baktım büyük olanlar pedalın göbekle bağlı olan yerine takılıyormuş ama becermedim küçüklerinde yerini bulamadım

Son fotolarımda böyle oldu

image.jpeg image.jpeg image.jpeg

image.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Mrttkgz Aynen hocam çalışanı eğitim programına sokmadan neden iş başı yaptırmışlar onu da anlamadım. Ben de şansıma burda çok iyi bisikletçi bi arkadaş buldum yoksa bende o vites işinde çok sıkıntıya girmiştim.
Valla harika durmuş ekipmanlar da üzerinde güle güle kullanın kazasız belasız :)
@Mrttkgz

Bunlardan birisi eksik bende aynakolu kapatmak için olması lazım birisi, diğeri de aynakolu çıkarmak için olması lazım. O küçük plastik parçaların ne işe yaradığını anlamadım ama büyük ihtimal yanında verdikleri aydınlatmayla ilgili gibime geldi. Ben de onları takacak yer bulamadım :)

@Auron Sanchez teşekkür ederim dostum daha güzelleri senin olsun :) takmasakta olur sanırım veya ankamall daki decatlona götürecem bunu orda bunun satışı var kentparkta daha ilk defa elimize geliyor bu dedi düşünün fiyatını bile bilmiyor

@Mrttkgz Neyse hocam halletmişsiniz boşverin bisikletin keyfini çıkarın :) ne zaman sürmeye çıkacaksınız, İlk izleniminiz neler oldu, beğendiniz mi aleti, alacak arkadaşlara yardımcı olsun yazdıklarınız :)

Arabanın arkasında getirdim sonra benim mtb den hız saati ışıkları falan çıkarıp takayım derken saat geçti yarın sürme şansım olucak inşallah yarında olmazda bayram tatilinden sonra artık :) o sırada bazı beğenmediğim eksik şeyler var onlarıda aliexpresden sipariş vermeyi düşünüyorum anca gelir zaten

Bu arada bisikletle ilgili araştırma yapıyorum jantlarının modelini buldum sonunda B’Twin Aero 2024 imiş adı. Bir de yabancı "bikeradar" isimli bi sitede bisikletle ilgili yayınlanmış bi yazı dikkatimi çekti. Yazının tarihi 13 Haziran 2015. Baya övmüş bisikleti adamlar
@murat serbet Eksilerine fren kollarına zor erişilmesi yazılmış hocam aklıma siz geldiniz
(link)

Birşey sormak istiyorum. Bisiklet üzerinde takılı olan jantları çıkarmak istediğimizde fren papuçları engel olacaktır. Fren papuçlarını nasıl geriye doğru açıp jantları çıkartabiliriz?

@Mrttkgz
Hocam bugün sabah çanta elime ulaştı, çok güzel çok çok tesekkür ederim. Bugün beni iki kere daha mahcup ettiniz ben çantayı 0.5 litreliklerden sanmıştım, anlamamistim resimden bu benim aliexpressten almak istedigim çantaydi cok istemistim bunu ama bu kadar pahali oldugunu bilsem kabul edemezdim :( ikincisi de kargoyu da ödemişsiniz keşke onu ödemeseydiniz :( tesekkürler tekrardan hocam çok güzel bi çanta :eek:ops::eek:ops:

@kıvanç özkarayel
Yok hocam ön frenler normal aciliyor :)

@Auron Sanchez hocam ne demek işinizi görecek bi ürün olduğu için bende çok memnun oldum aynen Alirxpreste var bu ürün ama ben o siteyi keşfetmeden önce n11 den almıştım Alirxpresden rockbross markasını aldım tekrar memnun kalmana çok sevindim güle güle iyi günlerde kullan :)

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160705/26b3316860f95a107540605f07d407ce.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160705/66275de3399c390575020f48f8a1d5c7.jpg
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160705/daea91d7f86791ac5b9c8320a84b0c9a.jpg

herkese iyi günler sizce alurun kadrosunu satmaya kalksak sizce ne kadar eder 58 L beden

Merhaba arkadaslar,indirime girmesiyle kapis kapis giden Alur 700 ayinda bendeniz 1 adet Aluru yakalayamayarak Ultra700 almaya karar verdim.Eh aramizdaki Ultra700 kullanicilarini da boyle bir baslikta toplamak istedim.Varsa aramizda ki Ultracilari bisikletlerimizin P/F oranini yorumlayip fotograflar atip birbirimize bilgi ve yardim temin etmemiz dilegiyle bu baslik altina beklerim. :)
image.jpeg

Z.eren nerde oturuyorsunuz istanbuldaysaniz bigün gezelim bisikletle grup arıyorum ama sadece antrenman grupları var bitek sıkar hiç durmadan pedallamak arada yavaş gitmek isterseniz grup kurabiliriz.

Yavaştan kastım yine hızlı gideriz ama arada ara sokak gibi yollara girip arada e5 falan çıkarız sadece dümdüz biryolda bacak çalıştırmayalım.

Geri