Scudo Sports

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

@Auron Sanchez
Van da müthiş yollar var rakım çok yüksek 2100metre yi gördüm bu sayede çok iyi kan dopingi oluyor burada genelde bisan çift kadro meşhur o yüzden sedona 610 ile idare edeceğim belki satılmaz ise yurt dışından 105 set yada daha üstünü duruma göre değiştirmeyi düşünüyorum ama zamanla olur tabi fiyat çok gelirse satıp iki fransız arasında kaldım btwin yada lapierre inşallah duruma göre karar vermeyi düşünüyorum... Umarım renkli modeller çıkar çünkü yurt dışı decatlon sitelerinde karbon modellerden tutun çok güzel ürünler var ama fiyatları çok tuzlu... Nasıl yaptıysa decatlon avrupada ki fiyatları ya aynı fiyat ülkemiz ile hatta daha ucuz olan ürün ve bisikletler de var iyi yani bu durum...

Scudo
@peacemaker09 Hocam, strava kullanıyor musun, rotalarını merak ettim. Bize de ilham olur paylaşırsanız.

Yurtdışında çok marka var, Rose, Radon, Canyon, Thompson, Merlin ya da diğer markaların fiyat indirimli olanları.

Decathlon'un tüm ürünlerini canlı görme fırsatım oldu. Karbonları, Aluminyumları, Ultra 700 üzeri ülkemize keşke gelse. Keşke gelirken, onunla uyumlu forma ve ayakkabı da gelse, sağ ve sol ayak farklı renk ayakkabıları var şahane.

(link)

Lapierre'nin tasarımı da hoş, Btwin'in ultra ve alur modelleri de çok estetik.

• Beğen
Tepkiler: peacemaker09
@Groims 2013den beri runstactic uygulaması kullanıyorum o strava yı bilmiyorum... Runstactic de hiç rota eklemedim... Siz de mi Van da sınız?

@peacemaker09 Hediye pedal 100-120 liralık Btwinin SPD-SL yol pedalı..Bana kalırsa güzel bir pedal.Koli açma meselesine gelirsek gidip mağazada açtırmak zorunda değilsiniz kendiniz açabilirsiniz bisikleti garantisinin bozulucağını zannetmiyorum.O haldeki birçok şehirde Decathlon yok ve ürünlerin altına kutu açma videosunu ve kutunun yanında bisiklet parçalarını uyarlamanız için aletler konulmazdi eğer mağazada açma zorunluluğu olsaydı.

• Beğen
Tepkiler: peacemaker09
Benim makinada gelmiş mail attılar gelip alabilirsiniz die mağazadan akşam alıcam bakalım foto eklerim

@Auron Sanchez hocam birde alırken zincir yağına bakacaktım birde lastik oturması die bişiden bahsetmişin onu Nasıl anlayacam

Birde pedal hangisi olması lazım kutudan çıkan

Arkadaşlar, abiler 16 yaşındayım ve alur 700 siparişini internetten veriyorum şuan ancak ama boyum 1.70 s boy oluyor o da maalesef yok. M boy alsam çok sıkıntı çıkartırmı? Boyumun daha uzayacağını düşünüyorum.

@berkuai alur modellerin daha büyük olduğunu söylüyorlar şahsen bende 1.88 boy ile L aldım akşam denicem bakalım normalde xl ama oda yok

@Mrttkgz Hocam kaldır tekeri çevir, yalpalıyorsa söyle adama yapsın yalpalamayana kadar devam :) Sağına soluna da bakta ezik çizik olmasın yeni ürün sonuçta soğumayın aletten :) vitese de bakın kesin düzgün atıyor mu diye.
@Auron Sanchez

@Mrttkgz Bu resimdeki pedal ve kalleri vermeleri lazım zaten selenin altında oluyor ikisi de. Alyanların da boylarına baktırın sizin bisiklete uygun mu diye çünkü benim alyanları büyük göndermişler onunla uğraştım sonradan :)

@Mrttkgz Boyunuza göre sele ayarı yapmayı da ihmal etmeyin,koltukta otururken topuğunuzla pedala bastığınızda diziniz dümdüz olacak şekilde. Koltuklarında genelde ucu kalkık oluyor onu da dümdüz yaptırın kesin

@Auron Sanchez çok teşekkür ederim bilgiler için birde alyan olayı Nasıl onu anlamadım hangi alyan büyük oluyor

@berkuai
Boyun uzayabilir tabi muhtemelen 3-6 cm daha ancak medium kadro boyuna göre fazla büyükse eğer sürmekte epey zorlanacaksın hatta bisikletten soğumana bile sebep olabilir bu

@Mrttkgz 2 tane alyan veriyorlar yanında. Zaten montajını orada yaptıracaksanız onlar açıp bakacaktır. Bende ikisini de büyük yollamışlardı sanırım 6 numaraydı, 5 olması gerekiyor gidonu vs. gevşetebilmek için :)

@Auron Sanchez tamamdır hocam çok teşekkür ederim birde kadro çantası ihtiyacın vardı sanırım eğer almadıysan bende 1 tane fazla var sana hediye edebilirim özelden adres isim bilgilerini tam verirsen yarın kargoya verebilirim

image.jpeg

@Mrttkgz Hocam çok teşekkür ederim , sizin işinize yaramayacaksa alabilirim. Mahçup ettiniz beni çok teşekkürler :)

Peki bana triban 520 S boy uygun olurmu ? 1.70 boyum

Dün Alur'la ilk kez işe geldim. işten dönüş yolunda kollarımda biraz ağrıya yol açtı. İnişlerde frenlere tam basamayacağımı düşünerek daha temkinli ve yavaş gitmek zorunda kaldım. Düz yolda ve yokuş çıkarken ise rahattı. Bu drop bara alışmak zor olacak gibi. Frenlerin sertliğinde mi problem var acaba? fren kollarının üstünden tutarken basabilmem gerekir.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@murat serbet
Hocam sarsılma olduysa ki kesin olmuştur düz maşada ağrıması çok normal. Alışmak zaman alacaktır :( Frene üst taraftan tutarken ben iki parmağımla basabiliyorum benim parmaklarım biraz uzun o yüzdendir belki. Şuan orta ve yüzük parmağımla rahat basabiliyorum. Yeni olduğu için biraz sertlik var kollarda

@Auron Sanchez Ellerim büyük aslında. (Şimdi sizin yorumu okuyunca ölçtüm. Karış uzunluğum 24 cm.) :) Onun için frenler mi sert acaba diye düşünüyorum. Belki zamanla en uygun pozisyon oturacak, frenler de biraz yumuşayacak.

Geri