Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

IMG_4179.jpg
Arkadaşlar merhaba, bisikletle bugün ilk kez işe geldim. Yokuş performansını beğendim. Zaten benim kondisyonum olduğundan bu konuda zorluk çekmedim. Hatta eski bisikletime göre daha kolay çıktım yokuşları. Frenlere de yavaş yavaş alışıyorum. Bugün pedalı çevirirken gelen bir ses fark ettim sadece o biraz canımı sıktı. Akşam eve dönünce bir bakacağım düzeltebiliyor muyum. Şimdiye kadarki en hızlı gelişim oldu iş yerime. Aradaki fark çok az ama 25 sn. civarında.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Cetinbudak
Scudo
@ilker

Gidonun açısı da biraz ayarsızdı. Dün akşam daha iyi ayarladım, üstten de, alttan da tutuşta frenlere daha iyi ulaştı parmaklarım. Dolayısıyla biraz daha rahat indim rampalardan.

Naçizane görüşüm, STİ frenler kabaca yere dik pozisyonda olunca hoş bir gidon pozisyonunu yakalamış oluyorsunuz.

Yalnız maşaAllah, bisiklet akıyor, kendime güvenemediğimden kontrollü inmeye çalışıyorum rampalardan, bıraksan gidiyor yani

IMG_5092.JPG

@Groims

Uzun zaman oldu alalı, Amerika'dan geldiğini hatırlıyorum ama galiba orjinal websitelerinden vermiştim sipariş, tam hatırlayamadım.

• Beğen
Tepkiler: Groims
@Deniz Duman

Fren pabucuna gore akord yaptiklarindan bahsetmissiniz de, ben de o sekilde akord yapiyorum, zorlanmadan sifira sifira tutturuyorum, o biraz da ustalik isi. Maalesef teknik anlamda yetersizler.
Bir de akord kacirma ile ilgili şu var, firmalar genellikle sattiklari urundeki jantlarda kalitesiz tel basi kullanirlar. Ve bu da sık sık bahsettiginiz sorunlari yasamaniza sebep olur.
Tel baslarini kaliteli pirinc olanlariyla degistirirseniz bu sorununuzun buyuk oranda ortadan kalktigini goreceksiniz.

@Kuzey Ege Bisikleti biraz daha kullanıp gene akord bozulursa deniyim. Sonuçta oda masraf... Dunyayı verdik kendimize göre. Arıza yapması jantın üzüyor.

Şansıma tükürsem nasıl olur? Bisiklet mağaza kurulumu sırasında ayıplı çıktı.. Değişim talep ettim ön janttan ses geliyordu, arka jantta lastik yalpalıyordu. Akortu normal iken, elleyipte alamamak, görüpte sürememek..

Dosyalar

• IMG_20160628_170806.jpg
    IMG_20160628_170806.jpg
    150,5 KB · Okunma: 53
@Zen.eren Isparta'dayım hocam ben buluşuruz mümkün olduğu bir zaman :)
@HakanMaktav Çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten. Ancak akordu normal iken yalpalıyor demişsin, onun nedeni lastiğin içine oturmamasındandır muhtemelen :) Tabi ön janttan ses gelmesi sorun demek. Değişsin de sorun yaratmasın sana :)

@Auron Sanchez lastik tam oturmuyor dedi ordaki çocukta farklı lastik iç lastik taktık yine aynıydı hocam. Yine beklemek bir sürü bürokrasi vs vs darlanıyorum :D

• Beğen
@HakanMaktav valla stoklari temizleyecekler diye marka imaji sarsilmasin. Hallederler insallah en kisa zamanda.

• Beğen
Tepkiler: HakanMaktav
@Groims muhtemelen öyle olacak sağolsun şube müdürü çok yardımcı oldu. Bi an önce hallolsunda başka bir şey istemiyorum insanın hevesi kursağında kalıyor. Tek derdim bu aldığım gibi yola çıkmanın hayalini kurdum bütün gün işte :(

• Beğen
@HakanMaktav tatli heyecanlar. Vardir her iste bir hayir.

@Groims hayırlısı diyelim, herkes gibi bizimde gönlümüzce olur. Çok seri gerçekten 105 set onu farkettim

• Beğen
@HakanMaktav Benim de kara kartalima kavusmama 3 gun var. Nisandan beri arastiriyorum gecen hafta aldim. Dun geldi 1 temmuza kadar beklemem gerek.

@cetinbudak

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/img_5092-jpg.76459/

Selenin ön kısmı havada duruyor onu yere paralel olacak şekilde ayarlarsanız en doğru ayarı yakalarsınız.

@HakanMaktav
Hocam benim de lastik tam oturmadı da yarın bisikletçiye gideceğim yalpalaması çok rahatsız ediyor. Bugün gittim hallederim dedi yapamazsa geri yolluycam lastikleri :) Hocam valla en kısa zamanda alırsınız inşallah, sıkıntısız olsun da bir hafta sonra olsun öyle düşünün :)

Benimkide gelmek bilmedi bugün aradım kargoya verilmiş sabah yarın alırsınız dediler inşallah sıkıntı çıkmaz

• Beğen
Geri