Scudo Sports

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

@Mrttkgz aynen zincirin yağına da bakın kesin, ekstra masraf çıkarır bunlar size. Bi tur atıp vites geçişlerine de bakın, jantın ve tekerin yamuk olmamasına dikkat edin. Bende boşu boşuna 20 lira masraf yaptım bunlar yüzünden zaten param yok :koptum::koptum::koptum:

Scudo
@Groims hocam aman dikkat edin benimkisi gibi çıkmasın :/ bu arada 105 set 5701 üzerindeki

• Beğen
Tepkiler: Mrttkgz
@Furkan TK

Evet, seleyi ayarlamak aklımda, denemedim de değil aslında ama selenin altındaki vidayı, vidanın üstündeki dişliyi/çarkı çevirmeyi beceremedim. Bilen varsa yardımcı olsun, bu plastik parçanın üzerinde küçük delik var, buraya ince bir çubuk mu sokup çevirmem gerekiyor, yoksa üstten alyanı yanaştıramıyorum, tam selenin altına geliyor başı vidanın.

Evet, sevgili ALUR 700 kullanıcıları ve almayı düşünenler, sizlere bu bisikleti biraz daha sevdireyim.

Geçen akşam, bisikleti denemek amaçlı olarak daha önce dağ bisikleti ile aldığım yolları ALUR 700 ile aldım.

Yaklaşım 1,5 saatlik gezintimde ortalama hız 27 km/h.

Strava'daki segmentlerde de önceki performanslarımı geçtim, yeni Personal Record (PR)'larım var ;)

Kısacası, güzel bir bisiklet, vites ayarlarını, lastik basıncını, gidon açısını vs. güzel yapınca akıyor yani...

Dosyalar

• IMG_5192[1].PNG
    IMG_5192[1].PNG
    22,8 KB · Okunma: 36
  • IMG_5190[1].PNG
    IMG_5190[1].PNG
    14,1 KB · Okunma: 33
  • IMG_5191[1].PNG
    IMG_5191[1].PNG
    18,2 KB · Okunma: 32
Öncelikle bisikletleriniz hayırlı olsun...Kargo ile alıp koliyi servis dışı açınca garanti kapsamı dışı kalıyordu salcano da ama bu bisikletin her ilde servisi mağazası yok bununla ilgili bilgisi olan var mı acaba? Ayrıca koli içinden pedal ve kal ne marka ve model çıkıyor? Son olarak ultra ve alur arası niye bu kadar fiyat farkı var ikisi de 105li set?

Ultrada da, Alurda da small kadro yok.. Bu fiyatlara alınabilir bisikletler.. Ultra ya rakip olabilecek bir kaç marka var ama.. Ultra gerçekten vaat ettiği ağırlığı sunuyorsa yine avantajlı..

• Beğen
Tepkiler: Groims
@peacemaker09 Ultrada yeni seri 5800 105 11li alurda 5700 10lu set var.Aralarında normalde 400 lira fark var ama alur 700 indirimde.

• Beğen
Tepkiler: peacemaker09
@Zen.eren
Teşekür ederim cevabın için ayrıca bu servis ilk kurulum olayı nasıl çözdünüz yani koli ile aldıysanız? Hediye pedal ve kal nasıl bilgi verir misiniz?

@cetinbudak
Hocam merhabalar. Selenin altındaki yeri elinizle çevireceksiniz yani ben öyle yaptım, arkadaki kısmı da alyanla çevirdim. Benim koltuğun da ucu kalkıktı onu düzelttim, seleyi ayarlattım, lastikleri de içine oturttum, uçtum resmen. Selenin ucunun kalkık olmasının çok rahatsız ettiğini farkettim :(

@peacemaker09

Hocam yüzde 95 kurulu geliyor alet. Sana yapacak-yaptıracak şeyler sırasıyla bozuksa vites ayarı, lastik oturmamışsa lastiği oturtma, lastiğe hava basma, gidonu ve seleyi kendine göre ayarlama kalıyor. Ultra 700 de 105 5800 arka ruble 11 li - alurda 105 5700 arka ruble 10'lu. Ultranın lastikleri farklı kalitesini bilmiyorum. Bir de pedalları farklı. Normalde 400 lira fiyat farkı vardı ancak indirime girdiği için fiyat farkı böyle çok oldu. Ki bence 3000 çoktu ancak 2500 için çok çok iyi bir bisiklet bende aldım çok memnunum :harika: Ultra 700 alacaksan da indirime girmesini beklemeni tavsiye ederim, güzel alet ancak 3400 fiyat çok fazla onun için. İndirime gir

@peacemaker09
Resim olarak atayım hediye pedal ve kallerini şuraya;

76572 dosyayı görüntüle 76573 dosyayı görüntüle

herkese selamlar. 10 gün once xs aldım, iç bacak 77 sınırdan (78.2) muhtemel boğaz değişimiyle (12-13) daha uygun hale gelicek. Daha once yol deneyımın olmadı ama piyasadaki %30 zamdan sonra f/p urunu.
sele - maşa tepe noktası arası 10cm

Dosyalar

• Iv5zSJrNrTR2g6yy5R-CuL_hdmGVKez58OU9fOk58PE-2048x1536.jpg
    Iv5zSJrNrTR2g6yy5R-CuL_hdmGVKez58OU9fOk58PE-2048x1536.jpg
    304,7 KB · Okunma: 46
  • Beğen
Tepkiler: Groims
@Auron Sanchez teşekkürler verdiğin bilgi ve fotoğraflar için... Pedal ve kal hediye çok iyi olmuş... kazasız belasız bol keyifli sürüşler dilerim... Pedal ve kal 100tl hatta 150tl lik ürünü hiçbir firmanın böyle hediye verdiğini ne duydum ne gördüm gayet güzel bir bisiklet... Şimdilik doğu da van da olduğum için sedona 610 claris set ile devam edeceğim... Ama belli olmaz bisikleti ilan verdim satar satmaz almayı düşünüyorum fakat tek sıkıntı galiba ayna kol... Sedona 610 u yeni aldım claris set tabi en düşük olanı ve bisikletin ayna kolu da shimano claris ve toplam ağırlık pedalsız 10,5 kg... Ağır ve üzerindeki set düşük ama rengi çok güzel... Umarım yakın zamanda alur ve ultra ya farklı renkler gelir...

@peacemaker09
Teşekkürler hocam. Sedona 610 çok güzel bi bisiklet keşke üzerindeki seti daha yüksek olsaydı kesinlikle ilk tercihim olurdu. Kablolarının renkli olması olsun duruşu olsun çok güzel alet :harika:

Geri