Merhaba. Ultra 700 konusunda da yazdım ama burası daha kalabalık. Aşağıdaki videoda yeni aldiğim ultra 700ün arka tekerinden gelen sesi çektim. Bana normal gelmedi ama decathlondakilerin de hiçbir fikri yok. SiZce sıkıntı var mı?
Muhtemel stoktaki son alur 700'ü alarak aranıza katıldım arkadaşlar. Bana uygun olan kadro aslında S beden fakat 1-2 santim küçük geleceğini bildiğim halde 2000TL çok cazip bir fiyat, ayrıca faturayı işyerine kestirdim patron sağolsun yaptığımız anlaşma sonucunda kdv bedelinin 150TL sini bana verdi. Faturayı sattım bir bakıma yani Bacak boyum üst boru ile gayet uyumlu şu an. Gidona 5mm spacer ekleyebiliyorum bu da olumlu. Gidon boğazını 100mm çin malı karbon yapacağım bir süre sonra. Aynakol prowheel marka btwin özel seri falan değil, 500km civarı bindikten sonra ilk değişecek parça 105 aynakol olacak. Ruble shimano olması artılarından. Akşam mesai bittikten sonra ayarlarını yapıp bir deneme sürüşü yaparım sanırım. Herkese kazasız sürüşler...
@Boyacı kaan dostum ne gibi beklentin var onu sormam lazim Yani 2500 liralik bisiklet icin donanimi ve agirligi cok cok iyi. Ben memnunum bi kac.sorun yasadim decathlonla onun disinda sorunum yok. 2 ayda 1500 kusur km yaptim 1.5 ay suremedim sorun yok gayet guzel.
@Mustafa MISTIK hayirli olsun hocam, guzel tercih, zaten fiyati o boy icin gercekten cok cok uygun. Gule gule kullanin.
hayırlı olsun. 74' derece 12cm bogazla, xs' a iç bacak 77cm ile ustlimitten uymaya calısıyorum. internette bike fit hesaplayan sitelerden olculerıne gir ona gore bogaz al bence.