Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Ultra 700 kullanıcıları

Scudo
@Oğuzhan Yazman
Hocam bugün gönderdim arayıp, şikayetimi de bi kağıda yazdım. Cidden o yalpalama adamı uyuz ediyor bıktım ya kasislerden geçiyo gibi gitmekten. Hele lastik patladı mı çıkarıp takması da işkence. Yanakları sökülmeye başladı 3 kez söküp taktım düşün bak o kadar dandik. Yol tutuşuna diyecek bi şey yok güzel de 0 kullanış. O yalpalama jant korumasını çıkarınca geçiyor dostum, ya da iki kat elektrik bandı sarınca geçiyor da iki kat elektrik bandıyla jant kesiği oluyor iç lastikte. 5-6 katta sorun çıkmıyor bu sefer de dış lastik oturmuyor yine :D :D Adamlar bir de 70 lira yazmışlar ya şu lastiğe şaşıyorum vallahi. Rubena syrinx aldım hafif daha kalın, yanakları da hafif dişli, biraz da daha ağır. Çifti 55 lira. Cuk oturdu. Kolayca da çıkıyor. Yol tutuşu desen farkı anlamadım bile :D O dış lastik titremesi yok bi tek :D

Bakalım Decathlon bey ne diyecek bekliyorum :D Lastik bildiğin yamuk yani bi şey yok deseler saldırırım :D :D Hediye çeki veya yamuk olmayan bi lastik isteyeceğim :krsn:

@Zen.eren yalpalama :( büyük ölcüde hızımı kesiyor inişlerde.Her lastik aynı tipte olmuyor. Başkasına gelen kaliteyle başkasına gelen aynı olmadığını gördüm istanbul buluşması yaptık. Gayet akıcı ve yalpalamasız oldugunu gördüm ama bendekilerde sorun var. (jant akortta sorun yok defalarca baktım)

benimde 1000 km yi geçti kullanım bu jantı her çıkarıp takmamda fren ayarı değşiyor tam oturtmaklada ilgisi yok bide sanki yalpalıyor yolda çok hafif ama jant akord ayarı düzgün diyor herkes.

Arkadaşlar geçen gün bisiklet yan düştü antredeyken.fren pabuclarının biri yapışmış tekerleğe diğer ki de uzaklaşmış.Frenlerin ordaki tornanidayı bir kere ayarlayarak düzeltmiştim ama şuan orayı çeviremiyorum çok küçük değişik bir delik , decathlona götürsem oraya giricek aletleri var mıdır acaba ?

@Auron Sanchez en küçük alyanı sokmaya çalıştım girmedi , küçükten büyüğe tornavida takımının en küçüğünü soktum vidayı döndürmedi.tornavidalar da işe yaramıyor çıldırdım demin evde :S umarım vardır aleti

Birşey sorucam bu zincirdemi problem var yoksa ben mi abartıyorum yüksek vitese alınca trrrrr die sürtünüyor pedal çevirirken elimle normalmidir böyle olması yoksa pürüzsüz dönmesimi lazım eğer vites ayarındansa bisikletçilere para veriyorum beceremiyorlar tam decathlonda birtane abi vardı o çok iyi yapmıştı ama o daha olmadığı için diğerlerine yaptırıyorum yapamıyorlar galiba.

Birde arka aktarıcı bisikletle kaza yapmıştım yere sürterek 10 metre gitti ve çizildi bayağı acaba kaza anında bişeymi olduda tam vites geçişi pürüzsüz olmuyor çünkü vites geçişleri sert olmaya başladı biraz.

@zubeyr gun Merhaba yüksek vitesten kastınız ön küçük dişlideyse zincirin çaprazlığından dolayı sürtüyor. Arka 5. vitesten sonra ön tarafı büyük dişliye geçirmek lazım.

20.viteste ikiside en sert ayardayken bu arada aktarıcı nasıl yamuluyor tamir edilirmi kolaymıdır edilmesi birde eskisi gibi olurmu edildikten sonra.

Arkadaşlar bir şey soracağım. Arka tekeri çevirdiğinizde yukarı aşşağı zıplama şeklinde yalpalıyor mu? Yandan değil yukarı aşşağı yalpalama. Bir bakabilir misiniz?

@Auron Sanchez
Bencede Problem yanal değil dikey yalpalamadır

Bende sürerken bisiklet arada amartösürlüymüş gibi arkası zıplatıyor Decathlonda adamda sormuştu bisikletseni zıpkatıuormu hafif.

Benim arka teker dönmüyor şuan pabuç janta yapıştı yoksa bakardım.

Arkadaşlae bisikleti şimdi götürsem decathlona bakım diye bıraksam olur mu

@cenkildas 2 haftaya anca geri veriyorlarmış en az . Ben jantlarla lastikleri gönderdim şimdi. Geçen gün sadece lastikleri göndermiştim 5 gün sonra geri gönderdiler bir şey yok yazmışlar nota, aradım sordum ne yapayım diye, bize gelmedi mal dediler zaten gelse de 2 haftadan önce geri göndermeyiz dediler. Bende tamam dedim yeniden gönderdim jantları ve lastikleri umarım kısa zamanda oraya varır.

Bakım falan saymıyorlar Valla götür bekle başında 10 Dk da yapıo verirler Yağlama bile bakıma girio diyorlar ama ben şuana kadar 10 Kere yağlatmaya vite ayarı yapmaya götürdüm hiç bi işlem yapmadılar

Arkadaşlar 20 dk sıra bekledim ondan sonra arkadaş ilgilendi oda eskiden bisikletforumdaymış sohbet falan halletti verdi.bisikletin seri nosu isim falan istemedi hiç

Geri