Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Ultra 900 AF

Ultra 700'ün jantları 1790 gram hatta. Mavic'den 100 gram hafif :D

Tabii ''her şey hafiflik değil'' diyenler olacaktır. Bilemem, doğrudur.

Bisiklet linkten alabilirsiniz. Aynakol 52x36 imiş. 700 de 50x34 idi.

(link)

Scudo
@h.kozan
Hocam 105 aynakol pahalı olabilir ancak btwinin aynakolundan çok farklı performans vereceğini sanmıyorum.
aradaki 1000 liraya bence daha güzel bi jant alınabilir hocam. Mavicinki de iyi ancak daha iyisi elbet vardır :D

Ultra 700 hala satışta olsa fiyatı 3600- 3700 tl olacaktı, nitekim öyle sattılar herhalde geçen yıl. Ultra 900'un 4 bin olması o açıdan normal. 5 - 6 bin liralık bisikletlerde de üreticiler standart Mavic jantları dayıyorlar fabrika çıkışı bisikletlere. Ultra Af 900'un satış linki konudaki bir mesajda var, ben de ordan gördüm, stoğa girmiş. Hatta kartla ödeme kısmına kadar geldim. :)

Decathlon'a bravo diyorum. Satista gorunen bisikletlerin arasinda U900 yok ama dogrudan linke gidince satis sayfasina ulasiliyor.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Ultra 700'de btwin aynakol yok. Shimano rs500 var dostum.

@h.kozan
Bende ultra700 var 3400 liraya almistim o zamanlar alur700 modeli indirimdeydi o tukendi daha sonra ultra700 u 3400 den 3000-2900e indirime soktular oda tukendi.Rs500 ile 105 aynakol arasindaki tek fark malzeme kalitesi bence,performansi etkileyecegini hic zannetmiyorum.Jantlari fazlasiyla yeterli ve kaliteli buluyorum ama illa istemiyorsa 1200 lira farka mavic aksiumdan daha iyi jantlar alinabilir.Hatta acelesi yoksa biraz beklenebilir nitekim decathlon piyasaya surdukten 1-2ay sonra indirime sokuyor.

146 paund'muş üzerindeki Mavic jantlar. 600 lira jant olsa, 120 lira gümrük, 60 lira kargo, 780 lira tutuyor :D
1000 liralık jantlar nasıl bilmiyorum ancak yüksek profil bi jant varsa o paraya bu bisiklete harika durur :D

Bu arada ben paundu 4 liradan hesap ettim de şuan kaç bakmadım :D 5 olmuştur sanırım :D

@h.kozan
O konuda haklısınız hocam r501 koyuyorlar 4-5 bine kadar aletlere. Decathlon farkı :D Adamlar cidden piyasaya göre daha uygun malzeme satıyor.

Ben de 2. el bir ultra 700 buldum. Hafta içi elime geçecek :)

Yarışmak isteyenler için ultra 900, 52lik aynakolda daha önde. Öyle şartlarda kullanmak isteyen ilerde aynakol yükseltmesi için para vermez, tasarruf eder. O da önemli. Bisiklet zaten yarış odaklı.

Decathlonda iman gücüyle arama özelliği çıkmış :D

Kategorilerde olmayan bisiklein linki geldi :D
E geçenlerde 900 uzun kollu forma aldım ama nası aldım bilmiyorum. Hala kategorikerde yok mesela :D

• Beğen
Tepkiler: CeyhanV
@mehmet.ali

Decathlon'a madalya takmak lazim. Aldigim formanin linkini verebilir misin?

@celikkadro googlea 900 uzun kollu yazınca çıkıyor :D

(link)

• Beğen
Tepkiler: fatihaniz
Ben alacağım bunu 2800 TLye decathlonda çalışan tanıdık olunca alırım bi dal %30 çalışan indirimi

@mehmet.ali
Bundan ben de alacaktım. Admin Serkan bey indirime girmeden alma deyince geri durdum. Nasıl memnun musunuz?

@alcest İndirimi bende bekleyecektim ama l ve xl kalmıyor o dönemde diyerek aldım.

Memnun ve değil arasında gidip geliyorum :D Şöyleki 3 kez sürüşe çıktım ve hep hava rüzgarlı 5 ila 7 derece arasındaydı derece, üşütmedi, ince, hafif yumuşak. Yani kısacası istenileni iyi veriyor. Ama ilk sürüşü sırt çantasıyla yaptım çantanın geldiği yerler tüylendi. Ayrıca su geçirmez dedikleri cep dıştan su geçirmesede teri geçirdi içine ve telefon sırılsıklamdı çıkardığımda. Allahtan telefon su geçirmezdide yırrttık. Yalnız o teri geçirme mevzusuda sırt çantasından kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Hiç bir yerde ter yokken sırt çantasından dolayı sırttan teri atamadığım için orası terlemiş. Yoksa dediğim gibi teri atması çok başarılı. Alınır yani :)

bisikleti inceledim tam puan veriyorum eleştireceğim bir yeri yok aynakol oranları ruble oranı jantlar lastikler kablo tasarımı f/p ürün ayrıca ürün homojen olarak toplanmış .jantlardan lastikten veya başka bir şeyden kaliteden çalınmamış.

@nuruasakir Ben de aynı fikirdeyim. Her şey tam dengede. Misal çok beğendiğim bir bisiklette saçma sapan ruble ve aynakol oranlari ya da biçimsiz geometri, kötü jantlar oluyor. Fakat alacak olanlar acele etmesin bu bisiklet 3600 tl olacak, işte o zaman çatırtı kopacak. Ben pusuya yattım bekliyorum.

Yaz sonu anca indirime girer ve o zaman 3.600'den de düşük olabilir.

@alcest Decathlonun işi belli olmuyor. Daha önce rafal serisi 1 ay sonra indirime girmişti.

Geri