Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

b'Twin Ultra 900 AF

Arkadaşlar Ultra900 AF modelini demin inceliyordum.
Bikaç şey dikkatimi çekti onları belirteyim
Şimdiye kadarki Alur ve Ultra modellerinde kilitli pedal yanında veriliyordu. Bunda pedalsız gönderim yapılacağı yazıyor haberiniz olsun.
Aynakolu 52/36 olması çok iyi. Ben de Alurun aynakolunu 53 yapmayı planlıyorum, çok farkedeceğini düşünüyorum.
Alur 700 ' ün ağırlığı ile aynı ağırlıkta olduğu yazıyor sitesinde. O kadar değişiklik olmasına rağmen kiloları aynı bu da dikkatimi çekti. Hatta sele ve sele borusu daha hafif gördüğüm kadarıyla. Nasıl aynı oluyor kiloları anlamış değilim.
3 gün önce de birisi satın almış :D Hayırlı olsun alan arkadaş burdansa.
Kesinlikle alınacak bir bisiklet bu fiyata, şu zamanda :D

Scudo
@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Sele ve sele borusu aynı diye biliyorum. 700 modelindeki jant mavic janttan 100 gram civarı daha hafif. 105 aynakol da rs500 aynakol modelinden 150 gram daha hafif. Değiştirdikleri bir parça daha hafif diğer parça daha ağır olunca bir şey değişmemiş oluyor kısaca :D

@alcest Demek ki her şey ağırlık değilmiş, kalite de önemliymiş.

@h.kozan
Her şey ağırlıktır dediğim yeri arıyorum; bulamıyorum.

@alcest Genel konuştum, her şeyi ağırlık takıntısı haline getiren bazı kesim amatörleri hedef aldım.

• Beğen
Tepkiler: alcest
@Ahmet Bilge Kaan AKIN

52 veya 53 buyuk disli sadece yarislarda ise yarar, Gunluk kullanimda 50 disliyi bile cok ender kullaniyorum. Diger taraftan yokus cikarken 34 yerine 36 veya 39 disli isini ciddi zorlastirabilir. Yasadigin yerde dik yokuslar varsa sorun yasayabilirsin.

Durum boyle olunca Alur ve Ultra700'un aynakol secimi bence daha dogru.

Arkadaşlar Merhaba

Ultra 900 AF modelini uzun bir süre bekledikten sonra 3 gün önce alma şansım oldu ileri tarihlerde detaylı inceleme yapacağım, şimdi ön bir inceleme yapmak istedim bisikletin fiyatı malumunuz 4000tl 105 Set, Aksium jant, İşçiliği, Satış Sonrası Bakımı vs için gayet güzel bir bisiklet benim şu üç gün içinde 2 kere bisiklete binme fırsatım oldu rakip olarak Mosso 735 TCA 105 serisini baz alırsak 52*36 dişli oranı gayet yeterli fakat kondisyonu düşük arkadaşlar için biraz eziyet olabilir. Bisiklet yanında pedalsız olarak gelceniz söyleniyor fakat yanında düz bir pedal seti ışık seti ve zili yanında çam Sakız'ı çoban armağanı olarak geliyor :), bisikleti İzmit Decathlon bayisinden aldım gayet güzel ilgendiler ve 6 ay içerisinde bir kere ücretsiz bütün bakımlarını yaptırabileceğimi söylediler şimdilik aklıma gelen önemli artıları bunlar sorunuz veya bir aruzunuz varsa yardım etmeye çalışırım.

• Beğen
Tepkiler: h.kozan
(link)

bir kaç aya 2999TL olur ^^

Bana söylenene göre Türkiye'ye M bedende 8 L beden 7 S bedende 9 tane geldiği söylendi ve indirime girmeyeceği(şu zaman için) girse bile kışa doğru gireceği söylendi indirime girdiği zaman sezon geçtiği için bir çok seçenek çıkıyor açıkçası

@Aykuttasdelen
Sezon sonuna kalırsa eğer bu aletten, 3400 e kadar düşer, sadece xs kadro kalırsa 3000 e düşer. Dolar ve euro bu kadar aşırı yüksekken 3000 hayal ve düşmeyeceği için hayal olarak kalacak.

Sezon sonuna da kalacağını pek düşünmüyorum, rakipleriyle fiyat kıyaslandığında bu altın yumurtlayan tavuk misali :D

Mersin decathlon mağazası yol bisikleti getirmeme kararı almış sanırım. Öyle bir duyum aldım. Diğer mağazalarda az getirdiyse indirim beklememek lazım.

Evet İzmit içinde geçerli bu durum bisikletiniz internetten alıp mağazayı yönlendirmeniz gerekiyor eğer kargo parası vermek istemiyorsanız :D

@Ahmet Bilge Kaan AKIN

biz çok gördük o düşmez laflarını ama btwin her halukadar düşüyor :) piyasa değeri yok.. ürün kalmayınca yedek parçada bulunmaz hale geliyor.. düşmemesi için sebeb yok ;)

Konu ile alakası yok ama yeni gelen Triban 540 modeli de fena bir bisiklet gibi durmuyor. 105 set parçaları ağırlıklı, mavic jant setli, ön ve arka bagaja müsade vermesi ile Ultra 900'a bütçesi yetmeyen, ilk yol bisikletine sahip olacaklar için özellikle gelecek bir indirimle oldukça cazip gelecek gibi.
(link)

2500 tl civarına düşülse Ultra 900'u bence f/p de geçer. Hatta mevcut fiyatı bile güzel.

Aynı özelliklere sahip olup olmadığını bilmiyorum ama 2016 yılında yılın bisikleti seçilmiş.

Arkadaşlar decathlon mağazadan yapılan alışverişlerde de en fazla 3 taksit mi yapıyor? Alacağım ultra 700 baya kötü durumda çıktı. 900 modelini almayı düşünüyorum.

@alcest Kartla ödeme kısmına gelirsen bankaya göre seçenekler çıkar. Ayrıca bankalar 3 taksitle alsan bile 9 taksite kadar bölme imkanı sunarlar.

@h.kozan
Bölme işlemini vade koyarak yapıyor ama değil mi?

İnternetten alırken evet 3 taksit yapıyor. Ben mağazadan gidip alma kısmını sormuştum.

@alcest Evet faiz koyarlar ama bankaya göre bu faiz cüzi olabilir. Hangi kartla çekeceksen faiz oranlarını araştır o bankanın ama genelde yakındır. Yani 70- 80 tl fazlaya mal olabilir. Ben de öyle satın alacağım. Bunların haricinde Decathlon ekstra taksit yapmaz. Kurumsal şirket kuralları vardır.

• Beğen
Tepkiler: alcest
@h.kozan
Arayıp sordum 3+2 dedi bonus için. Yani 3 taksit decathlon 2 taksitte banka veriyormuş. Bu durumda 800'e geliyor.

@alcest Ben de Garanti mobil üzerinden 9 taksite kadar imkan verebiliyor bir çok şey için ben ona güvendim. 5 demişlerse doğrudur. Kişiye göre bankalar farklı imkanlar sunabilir. Düşük faizli nakit avans oranlarına bak. Garanti'nin baya düşüktü geçenlerde. Aynı hesaba gelir.

Geri