Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme B'Twin Ultra700 AF Yol Bisikleti

@drumbanger

Benim de dikkatimi cekmisti ama SLX dag bisikletleri icin ve gordugum kadariya 105den pahali. Fotolarda da hep 105 var zaten. Muhtemelen yazim hatasi

Aynakol RS500 ama. O bilgi dogru

Scudo
@drumbanger arka aktaricisi bende 105 slx11 ne ayak anlamadim ama su anda bircok marka 105 setli bisikletlerde rs500 aynakol kullaniliyor malesef.Bende degistirmeyi dusunuyorum..

iyi akşamlar,trek fx 7.3 kullanıcısı idim.maalesef yaklaşık bir ay kadar önce çaldırdım...şimdi yerine ne alabilirim diye bakıyorum ve kafam karışık.. 3 seçeneğim var,netleştirmeme düşüncenizi belirterek yardımcı olmanızıistiyorum...
(link) beden 52 bulabilirmiyim bilmiyorum...
(link)
(link)
birde bisikleti kar yağışı harici hergün işe gidip gelmek için çamurluk taktırarak kulanıyorum...hafta sonları da vakit buldukça uzun turlara çıkıyorum...

@paradigma

Gecmis olsun oncelikle. Ultra 700 sifiri tukendi, decathlon satistan kaldirdi. Ama bence biraz daha okuyun forumu. Sordugunuz bisikletler apayri. Ultra 700 aluminyum, lapierre ve sedona karbon. Ben olsam sedona almazdim. Lapierre bunlarin arasinda acik ara onde. Ama ihtiyaclarinizi goz onunde bulundurarak forumu biraz daha irdeleyin.

Karbon yolu çok hissettirmiyor mu maşada?Bende hep bi önyargı var karbon ile ilgili.

Az once teslim almaya geldim ultra 700u ancak arka gobekte sikinti cikti. Ses yapiyor arka teker donerken. Bakip haber verecekler ama ne yaparim bilmiyorum. Iade etme ihtimalim yuksek.

@reed Göbeğin kendi sesidir muhtemelen arka teker dönerkense. Kendi sesi de yüksek göbeğin. Sorun değil yani o geri gönderirler bi şeyi yok diye.

Normal gibi degildi ama. Sanki bilyeler eksik de donerken bosluga yuvarlanip birbirine carpiyo gibiydi. Decathlondakiler de normal degil dediler. Oglen 1 tane daha teslim etmisler onda birsey yokmua

Video bulamadim ultra 700un teker donusu ve hub sesiyle ilgili. Keske decathlonda kaydetseymisim, şimdi karsilastirma imkani olurdu. Bisiklet yakininda olan varsa ve kaydederse çok hora gecer. Gece gece kafama takildi. :(

@reed Malesef jantlarım daha gelmedi servisten atamıyorum ancak geldiğinde sizinki gelmemiş olursa gönderirim. Alur700 konusundakilere de yazın isterseniz aynısı ikisindeki de.

Ultra af forum istanbul esenler de m l xl bedenleri dün mevcuttu bilginize

• Beğen
Tepkiler: reed
@reed Bende sanki daha farklı bir ses geliyor gibi ama bu tarz yine, bir ayı geçti unuttum bisikletten uzak kaldım çok :( . Decathlonda bakanlar ne dediler sese göndermiştiniz en son?

@reed Bir anormallik yok gibi. Kedi gözünü çıkarıp deneyin, tam oturmadığı için onlar da ses yapabiliyor.

• Beğen
@Auron Sanchez @liteon

bakıyorlar şu anda da normal mi değil mi bilmiyorlar. :( Göbeği söküyor şimdi ilgili kişi ama bir ilerleme kaydedememiş henüz. Bence sonuç da alamayacak zaten. Ses tekdüze değil artıyor azalıyor benim de dikkatimi çeken o oldu. Daha kalır heralde burada

@reed Özellikle birkaç defa dinledim. Ya videodaki sese yansımıyor ya da bir sorun yok. Tekerin dönerken yaptığı yukarı aşağı salınım çıkan seste hafif değişikliklere neden olabilir. Alur 700 aldım birkaç gün önce ses aynı. Şunu da ekleyeyim, Decathlon çalışanlarının çoğu bisiklet hakkında pek bilgi sahibi değil. Benim aldığım bisikleti dört kişi zor kurdu. Onda da arka vitesin ince ayarı yoktu, kendim düzelttim. Takipteyim, Sonucu paylaşın lütfen.

• Beğen
@reed eve geciyim de internet yeterse video atarim iciniz rahatlar da net nasildir bilmiyorum :)

@reed hatta dikkatlice dinledim simdi birebir ayni hocam

Geri