Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu Alikut başka bi ALİKUT

Scudo
bisikletiniz güzel olmuş bi an benim bisikleti görür gibi oldum bişey sorucam siz sincir için bi aparat kullanmışsınız (sincir kilidi) ondan memnunmusunuz ben öyle bişey almayı düşünüyorum bende birtane knc nin var ama yamuldu o nasıl pek avsiye etmiyolar ama nasıl memnunmusunuz

Karbonlar çok hoş olmuş. Gözüme takılan arka xtr mekanizmadaki makara, bisikletteki ender mavilerden olmuş ;)

• Beğen
Tepkiler: Murat İçlek
çok güzel iyi günlerde kullan.SADANA nın yapacağı yardımı tahmin edebiliyorum.bu yüzden çok şanslısın diyebilirim.

@müjdat dede

aaa cok pardon mujdat abicim unuttukk senı valla yardımlarına teşekkürü borç bılırım :60: :)
@ömer yayla

hocam zincirim kopmuştu arkadaşa yaptırması için yolladıgımda bısıkletcı takmış o aparatı hıc ınceleme fırsatım olmadı ama bı rahatsızlıgını gormedım . saolun yorumunuz ıcın

@Mehmet Boran

Teşekkürler Mehmet abi . Yakında asıl parçalarla gelicek ozaman dahada güzel bi şey cıkıcak ortaya inşallah.

@arif büyük

Olucak Arif'cım en once senın haberın olucak . :) sagol güzel yorumun için kardeşim

sıtandartlardan kopmuş harika bi makina tebrikler.

gerçekten yakışmış güle güle kullanın

Alikuta yeni bir hava ve kalite getirmişsin. Bende de var neler yaptığına bakma sansımız oluyor.Paylaşım için teşekkürler.

Geri