Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu avrupalılar gerçekten aptal...

@BerkEvren sonunda doğru yola geldiniz. Elbette öyle. Disk fren bile pisliğe batan fren pabucunun frenlemeyi olumsuz etkilemesi yüzünden icat edilmiş. Saraydan yere b.k atılınca nereye düşüyor, v frenin üzerine. Peki o fren tutar mı? Kafaya düşenler için peruk icat edilmişti. Neyse anlamaya başladınız. Darısı bu batı özenlilerinin başına.
Daha da yazmıyorum.
Bu kadar avrupa özentisi insanın arasında kalamam.

Gidip bir vuruşta kertenkele öldürme antrenmanı yapacağım.

Scudo
Donanımhaber'deki Kültür Bilim bölümü geldi aklıma başlığı okuyunca. Okumaya değer başlık. En ilgi çekici konu da bok muhabbeti olmuş bu arada.

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
@Ahmetgitar Bu adamlar 60'lı yıllarda uzaya felan gittiler demek bundan dolayı dünyaya mıça,mıça doldurdular her yeri dediler birazda oralara bırakalım:p

• Beğen
@BerkEvren

Çamurlukta bu durumda bok sıçramaması içindir o zaman.

@Ahmetgitar

Bende kertmeyenkele öldürecem.

• Beğen
@Keyif adamı tuvaleti olmayan adamlar ecdadımız karşısında düştükleri aşağılık kompleksinden kurtulmak için uzaya gidiyor.

Uzay mekiklerinde taharet musluğu olmadıktan sonra, uzay mekiğine kadınlı erkekli nikahsız bindikten sonra ne yapayım ben böyle uzayı.
Ayrıca zaten uzayla ilgili hemen her şey Kuran'da yazıyor.
Yürü anca gidersin!

"Kalp denizdir dil de kıyı. Denizde ne varsa kıyıya vurur"
Hz. Mevlana

• Beğen
Tepkiler: Kızılçam
@M.A.Y.

"Bir lafa bakarım lafmı diye, birde söyleyene bakarım adammı diye"
Hz. Mevlana

nasıl ki ,yemek tuzsuz,acısız,susuz,etsiz,unsuz,patatesiz olmuyor ;beton kumsuz,susuz,çimentosuz olmuyor , ve tabiki herkesin hayranı olduğu karbon KOMPOZİT fibersiz,reçinesiz,desensiz,basınçız olmuyorsa ; bu ülkede sizler olmadan olmaz. Ne kadar güzel tek tip insan yok yurdumda. benim kozmopolit güzel ülkem .

birbirimizi yıkmadan konuşmaya devam.

sağlık ile kalın

Aptallar,ahmaklar filan..
Kime diyorsunuz?Türklere mi?
:eek:
Hem böyle bir konu açmışsınız,hem de ben Türkiye turuna karşı olduğum için,sizlerden tepki alıyorum,konudan uzaklaştırılıyorum filan..
Herşeyi bir kenara bırakın..Sadece seyirci üzerinden yorum yapalım..Seyirci yoksa,bu spor yapılmaz..Futbol seyircisiz oynanır mı?
Bazen futbol takımlarına seyircisiz oynama cezası veriyorlar..İzlenmez ki bu maç..Basketbol da böyle mesela..
Türkiye'de yapılan yarışta seyirci var mıydı?YOKTU..
Olamaz ki..Böyle bir anlayış,böyle bir kafa yok bizim insanımızda..Haliyle böyle bir yarış yapılması anlamsız..
En son Japonya'daki yarışı izledim..Nasıl seyirci vardı..Sanki Madonna konseri var..Öyle insan doluydu..Nibali gibi bir isim bile,seyirciden etkilendiğini belirtti..Bisiklet yarışı dediğin böyle olur..
Çin'deki yarışa da biraz baktım..Hiç seyirci göremedim..Niye böyle bir yarış yapmışlar,anlamadım..Ortadoğuda yapılan yarışlar da böyle..Arap ne anlasın bisikletten,değil mi ama?!
Araplar anlamıyor,ben bunu gördüm..Çinliler de hiç ilgi göstermiyor yarışa..Türkler'de öyle..Birkaç yer daha vardır mutlaka..
Buralarda öylesine yarışıyorlar bisikletçiler..Paralarını alıyorlar,puanları topluyorlar,geziyorlar,antreman yapıyorlar filan..

Zaten admin demiş ki;Darısı 152. cumhurbaşkanlığı turuna diyelim o zaman...
Yani Türkiye'de böyle bir şey olamıyacağını kendisi de biliyor..Yahu,madem öyle,gerçekleri söyleyenlere bu tepki neden?

@ahlaksız bey, bir şeyleri eleştirmek var, karşı olmak var, serzenişte bulunmak var, bir de kin kusmak ve nefret söyleminde bulunmak var. Bu ifadeler arası farklar var ama size göre yok. Size göre ya birşeyi seversiniz ya da ondan nefret edersiniz. Ama benim için durum farklı, bende ara renkler de var, sizin göremediğiniz o_O

@Serkan Mıstınoğlu
Kin kusmak adına,Türkiye bisiklet turuna karşı çıktığımı belirtmedim..
Türkiye'de tur yapılıp yapılmaması da umurumda değil açıkçası..Ben zaten haddinden fazlasıyla bisiklet yarışlarını takip ediyorum..
Burada bir YANLIŞ var..Bunu söylüyorum sadece..Düşünce ve ifade özgürlük hakkımı kullanıyorum..

İki gün önce Türkiye'de futbolun yasaklanmasına dair konu da açtım..İki mesaj yazdık,forumdaki arkadaşlar iki mesaj yazdı,öyle duruyor konu..Ne oldu yani,kin mi kustuk,nefret suçu mu işledik?Ne yaptık?Kendimizi ifade ettik,hepsi bu..

Diyelim ki sıradan üyesiniz ve bu konuyu açtınız..Admin bir arkadaş,''bu konuda Türklere aptal/ahmak muamelesi mi yapıyorsunuz?'' deyip,sizi banlasa,ne diyeceksiniz bu admine?
İroni yapıyorsunuz değil mi ama bunu nereden bileceğiz?
Başlık şöyle;Bu avrupalılar gerçekten aptal...
Bu cümlede ''suç'' var,bilginiz olsun..Böyle bir cümle kuramazsınız ama kurmuşsunuz..:)

@Anonim
Geçen sene bu forumda bir arkadaş,sanırım Türkiye ile ilgili bir genellemede bulunmuştu..Türkler şöyle böyle filan..
Bir arkadaş bundan çok rahatsız olmuş..Dedi ki,''seni mahkemeye vereceğim..''
Hoppala:eek:
''Baba,adamı mahkemeye verme'' dedim bende..Ne gerek var yani..Mahkeme denilen şey,zaten yıllarca sürüyor..Bir forumdaki bir kelime yüzünden,uğraşılmaz ama ''vereceğim'' dedi ısrarla..''Özür dilesin'' dedi,o arkadaşta ortadan kayboldu..Nickleri filan da hatırlamıyorum açıkçası..Dedim ki,''ben o arkadaşın yerine sizden özür dileyim..''Hiç karşılık filan gelmedi..Sonra ne oldu bilmiyorum..

Admin tabi ki ironi yapıyor ama ironiyi de herkes anlamaz ki..

Bir Avrupa formundaki bir admin ''Bu Türkler gerçekten aptal...'' diye bir konu açsa,ne düşünürüz?İçeriğinde ironi olup olmamasını önemsemeyiz ki..!

@Serkan Mıstınoğlu

13138935_633303300158730_8107287782465485742_n-jpg.68269

Serkan bak ne diyecem ,yenikapı miting meydanında mangal partisi var bedava kuzu eti dana eti verilecek,bu arada podyumdada bisiklet yarışı olacak diyeceksin medyadan he babam haber vereceksin,bak yenikapı nasıl doluyor,birde maltepe veledromda yapacaksın ,bak nasıl doluşuyorlar,,,,

:islik::koptum::koptum::koptum::koptum::koptum:

Geri