Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu bisiklet kaç para eder?

Bisikletiniz çok temiz. İnşallah değerinde , hakkını verecek bir arkadaşa satarsınız . eğer yeni bir bisiklet almayacaksanız sabırlı davranın . beklemesinin en büyük nedeni şu an bisiklet sezonu olmaması . 2. si ise arkadaşın dediği gibi yetkili bayiler 9 aya kadar taksit imkanları tanıyorlar . bu da ödeme kolaylığı oluyor .

bence fiyatınız fazlaca makul. şu an fırsat ilanı durumunda

Çok teşekkür ederim hocam. Aslında bisiklet aldım carraro fire 3.2 modelini, taksitle kuzenime borcumu ödüyorum ama bunu sattığımda borcumu biraz hafifletirim iyi olur diye düşüncesindeydim. Acelem yok aslında, çalışıyorum bir yandan.

20 bin olarak güncelleyeceğim, en düşük 19.600 liraya bırakayım diyorum hocam (tam olarak borcum bu kadar) ☺️

Scudo
Hocam tiagra setli alu maşalı sora göbekli carraro 052 sıfır fiyatı 19600.
Bence biraz daha sabır

Hocam tiagra setli alu maşalı sora göbekli carraro 052 sıfır fiyatı 19600.
Bence biraz daha sabır

Bu mesajınız daha mantıklı geldi hocam, ilk taksitimi 12 şubatta ödeyeceğim ve her ayın 12’sinde ödüyor olacağım. Şubat ayını bekleyeyim o zaman☺️

İnşallah gönlünüzce olur . bisikletiniz çok temiz . İnşallah Allah hayirlı müşteriler verir taksitleriniz ödeyebileceğiniz seviyede ise aceleci olmayın

Bisiklet çok temiz görünüyor. Bence sabırlı olmalısınız. Fiyat olması gerektiği gibi.

Bence makul ve uygun bisiklet her şeyiyle ortada su borularını bisiklet diye sattıkları bir coğrafyada sizin bisiklet makam aracı gibi😁

Bence makul ve uygun bisiklet her şeyiyle ortada su borularını bisiklet diye sattıkları bir coğrafyada sizin bisiklet makam aracı gibi😁

Teşekkür ederim hocam. Buradaki amacım eğer fazla ise biraz daha düşüreyim öyle alıcı bulayım ya da düşükse ortalama ne kadar olmalı gibisinden bir soruydu. Fakat yukarıdaki yorumlar gibi biraz daha beklemeliyim☺️

Tamamen şartlara bağlı fiyat 4 ay sonra bedavaya sattım hissine kapilacaksiniz buyuk ihtimalle. Yaklaşık 3 ay önce r7000 li, prime doyanne aero gidonlu, zonda jant setli Giant Tcr Advanced 2 karbon bisikletimi 28000 TL ye verdim. Şimdi düşünüyorum ucuza gitmiş gibi geliyor ama o zamana göre iyi fiyatti. Kuzen taksitle ödemede sıkıntı yapmıyorsa yaz aylarinin başında istediginiz rakamlara gider büyük ihtimalle.

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Tamamen şartlara bağlı fiyat 4 ay sonra bedavaya sattım hissine kapilacaksiniz buyuk ihtimalle. Yaklaşık 3 ay önce r7000 li, prime doyanne aero gidonlu, zonda jant setli Giant Tcr Advanced 2 karbon bisikletimi 28000 TL ye verdim. Şimdi düşünüyorum ucuza gitmiş gibi geliyor ama o zamana göre iyi fiyatti. Kuzen taksitle ödemede sıkıntı yapmıyorsa yaz aylarinin başında istediginiz rakamlara gider büyük ihtimalle.

Hiçbir sıkıntı yaratmaz ama ben borcu hiç sevmiyorum. Evdekilere söyledim bana bir şey olursa eğer Mehmet’e şu kadar borcum var haberiniz olsun dedim. Aslında elimdeki birikimi bozdurmak istemiyorum bir yandan da.

Cidden sizinki bayağı uyguna gitmiş hocam. Dün, bugünü aratıyor maalesef.

Birde sor bakalım arkadaş yeni bisikletine ne kadar vermiş, birde sen söyle yeni bisikletine ne kadar verdin.. :)

• Hahaha
Tepkiler: trainspotting35
Birde sor bakalım arkadaş yeni bisikletine ne kadar vermiş, birde sen söyle yeni bisikletine ne kadar verdin.. :)
Günümüz enflasyon dünyası olmuşken bu soru çok gereksiz ve anlamsız olmuş bence.

Mesela 6 ay önce 062 16000 seviyesindeyken aldığını düşünelim , 6 ay sonra bu ürün 26000 e çıkmışken satma ihtiyacın olsa , ben bu bisikleti 16000 e aldım ,çok az kullandım ve çok temiz olmasına rağmen 2.elde kullanma payını da düşeyim 14000 e satayım dermiydin .

şu enflasyon sürecinde ürün 26000 ama bayilerde yok diye sıfırından daha pahalı fiyat çeken fırsatçılar ile ürünün adil değerini isteyen insanları aynı kefede değerlendirmeyelim

Günümüz enflasyon dünyası olmuşken bu soru çok gereksiz ve anlamsız olmuş bence.

Mesela 6 ay önce 062 16000 seviyesindeyken aldığını düşünelim , 6 ay sonra bu ürün 26000 e çıkmışken satma ihtiyacın olsa , ben bu bisikleti 16000 e aldım ,çok az kullandım ve çok temiz olmasına rağmen 2.elde kullanma payını da düşeyim 14000 e satayım dermiydin .

şu enflasyon sürecinde ürün 26000 ama bayilerde yok diye sıfırından daha pahalı fiyat çeken fırsatçılar ile ürünün adil değerini isteyen insanları aynı kefede değerlendirmeyelim
Sorunun cevabını ve maksadını bilmeden fikir yürütmekte çok mantıksız ve gereksiz olmuş bence..

Ayrıca arkadaşın sattığı bisiket için birşey yazan oldumu da ondan örnek veriyorsunuz?

Sorunun cevabını ve maksadını bilmeden fikir yürütmekte çok mantıksız ve gereksiz olmuş bence..

Ayrıca arkadaşın sattığı bisiket için birşey yazan oldumu da ondan örnek veriyorsunuz?
Eyvallah

Satılık , fakat foto yükleyemiyorum bir türlü yönetim yardım lütfen

Satacağınız bisikletin sınıfı ne ise onun ilgili bir başlığa yazarsanız yardımcı oluruz.

• Beğen
Tepkiler: altur
şehir tur da , orayada yazsak konu ya foto eklenmiyor

(link) ya da benzeri bir yere yükleyip linkini kullanarak ekleyin:
1682242128844.png

Veya Discord varsa resmi herhangi birine gönderdikten sonra sağ tıklayıp linkini alarak aynı şekilde eklenebilir.

Anlıyamadığım şu : Benim yönetimle bir işim olmaz 62 yaşında bir insanım , yönetimin benle ne işi olur ?, İlanlara baktım bir yığın satılık konusu var fakat ben konu açamıyorum orada ! Yani eski üyeye serbest yeniye yasakmı oluyor ? ( Yenide sayılmayız kaç ay oldu ) Ne nedir anlıyamadım , o zaman yönetim şekli oligarşi oluyor bu sitede veya krallık gibi bir şey , kılıcı elinize almışsınız güç bizde diyorsunuz illide , ayıptır günahtır bu üyelere , bir yüz sene daha geçse bitmezsiniz bu ülkede, yazıklar olsun.
Konulara mesaj ve fotoğraf eklemek için belli bir süre ve sitede aktif olma oranı gerekiyor diye biliyorum, belli bir yorum sayısına ve aktiflik suresine eriştiğinizde otomatik olarak bu özellikler açılıyor ( konu açmak, fotoğraf yükleme gibi) yanlışımda olabilir ama ayrımcılık vs yok hocam. Yine de bit yetkiliye özel mesaj yoluyla ulaşabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. İyi forumlar dilerim.

Geri