Jant set dahil mi fiyataÜlkede her şey yüzde 50 zamlanmış.9350 ye aldım 18700 e satarım 😁
Jant set dahil mi fiyataÜlkede her şey yüzde 50 zamlanmış.9350 ye aldım 18700 e satarım 😁
Yeni dolar kuruyla 5400 jant,o dediğiniz 2 hafta önceydi 😁9350 bisiklet 4000 küsürlük jant=ucuz
Herşey yüzde 50 zamlanmış demişsiniz niye yüzde 100 zam yapıyorsunuzÜlkede her şey yüzde 50 zamlanmış.9350 ye aldım 18700 e satarım 😁
Mesela 5000 liralık bir bisikleti alıp üzerindeki grup seti şu grup set ile değiştirsek;Bir bisikletin değerini o bisiklete olan arz ve talep belirler. Üzerine eklenen aksesuarlar bisikletin değerini arttırmaz, sadece satışını hızlandırır. Gerçek değer ise satın alma fiyatıdır. (Örneğin 5000 liralık bir bisikleti 3000 liraya alıyorsanız, değeri 3000 liradır gibi)
Aksesuar olarak bahsettiğim şey aydınlatma sistemi, pompa, km saati, zil, matara vs. gibi ürünlerdi. Bu gibi aksesuarların üzerinde bulunması değerini yükseltmek yerine satışını hızlandırır (benim gözümde).Mesela 5000 liralık bir bisikleti alıp üzerindeki grup seti şu grup set ile değiştirsek;
Yine de fiyatı artmaz mı?
Nezaketle vermiş olduğunuz cevabınız için teşekkür ederim ama bu gibi aksesuarların da, toplam değeri bisiklet değerini bulan modelleri olabiliyor.Aksesuar olarak bahsettiğim şey aydınlatma sistemi, pompa, km saati, zil, matara vs. gibi ürünlerdi. Bu gibi aksesuarların üzerinde bulunması değerini yükseltmek yerine satışını hızlandırır (benim gözümde).
Örneğini vermiş olduğunuz bisikletin parçalarını oluşturan değişiklikler kullanım durumuna göre bisikletin değerini yükseltmeli olarak görüyorum.
Rica ederim ne demekNezaketle vermiş olduğunuz cevabınız için teşekkür ederim ama bu gibi aksesuarların da, toplam değeri bisiklet değerini bulan modelleri olabiliyor.
Bisiklet malesef ülkemizde lüks tüketim o yüzden alırken pahalı satarken yarısına hatta daha düşüğe bile gidebilir. Alırken ne kadar pahalı ise satarken o kadar zarar eder. Ve ikinci el ikinci eldir. 5 ay kullandım 1000 km yaptım vs fayda etmez. Ölücü haraket engellenemez😀
(link) siz nereden bakıyorsunuz fiyatlara.Zonda jant 4.500 den 5800 e çıkmış 😁
Aktif pedal 😉(link) siz nereden bakıyorsunuz fiyatlara.![]()