Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu bisiklet sizce ne kadar eder?

Benim profil fotoğrafımda ki bisikletimda satılık. hatasız boyasız. sadece 2900 tl trameri var motoru %95.
Profil fotografinizdaki Bisiklet Satilik. Bisikleti iyi göremesek ve ne oldugunu bilmesekde bunu anladik.
Hatasiz boyasiz. Aslinda araba satisinda kullanilan bir söz ama bisiklet icinde gecerli olsun sorun degil.
Sadece 2900TL Trameri var????? Bunu bisiklet icin anlamak biraz zor.
Motoru %95 ???? Bunu anlaya bilmek ise bir mucize. Eger bir araba icin yazildiysa yine anlamasi zor, yani %95 derken motorun %95komple de %5 parcalari eksikmi ????

Scudo
Benim profil fotoğrafımda ki bisikletimda satılık. hatasız boyasız. sadece 2900 tl trameri var motoru %95.
2900 tl tramer ne hocam takla mı attın bisikletle? Ayrıca iyi bir antrenman planı ve sigara azaltımına gidilerek motorun performansı arttırılabilir.

279110 dosyayı görüntüle
2021 temmuz ayında kullanıma başladığım bisan rx9300. karbon maşa sora set. şuan kendisinin 0 fiyatı 11 bin tl olarak gösteriliyor ama sahibinden sitesinde 4000 e satmaya devam edenler var. sizce gerçek fiyatı nedir? bisiklet inanılmaz bakımlıdır ve eylül ayından beri kullanılmıyor en ufak hatası yok 1000km kullanmıştım. şuan kendisinden ayrıyım kendisini çok seviyorum ama hiç binme fırsatım olmazsa teklifleri gözden geçireceğim
sahibindendekilerle konuşup güncel olup olmadığnı sormak lazım gelsede. bisikletin değeri benimde buna yakın olduğu için 6-7 bin tl civarı diye düşünüyorum. 0'ı bulunuyormu acaba ? 6-7 verdikten sonrada 2. el 105 alsam daha iyi diye düşünüyorum şu an benimde gt eco var.

sahibindendekilerle konuşup güncel olup olmadığnı sormak lazım gelsede. bisikletin değeri benimde buna yakın olduğu için 6-7 bin tl civarı diye düşünüyorum. 0'ı bulunuyormu acaba ? 6-7 verdikten sonrada 2. el 105 alsam daha iyi diye düşünüyorum şu an benimde gt eco var.
0 ı pek bulunmuyor rx9300 üretimi 2020 sondu

• Beğen
Tepkiler: fatihgocmez
Zamlar çok fena şu anda Shimano mal tedariği çok yavaşlamış durumda bu da fiyatları çok daha uçuracak demektir (Konteynır Ücretleri) Bütün Yazılanları tamamen okuyamasam 1 yıldır piyasa garip insanlar geçirebildiklerine geçiriyorlar bir ara şahsın biri letgo da salcano amerikan malı diye satıyordu adamın dayanağı gidon boğazında yazan Ingilizce bir kaç kelime ve çok uçuk fiyatı vardı. Onlar ayrı dünya ama geçen Elimdeki Ghost Nila ilana koydum (ilanda Galiba hala) şahsın birisi de aynı bisikletin 2 sekment altı (Bende XT SLX onda Deore tek var) benle fiyatta yarışıyor (artırmada) haberim yok dün mesaj yazdı niye durmadan artırıyorsun diye ne desem bilemedim Piyasayı bu garip insanlarımız mı acaba gerçekten bu hale getiriyor yoksa ben mi yanlışım (Her sektörde) bilemiyorum piyasa tehlikeli

• Beğen
Tepkiler: ghostt
Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki özelliklerde ve kozmetik olarak 10/9 olan parçalarında da kusuru olmayan Sedona 741 Pro bisikletin değeri nedir. Lütfen yardımcı olum konu benim için önemlidir. Görüşleriniz de öyle keza.

Kompanentler;

-30 vites 3x10 sistem
-Sram x5 vites kolları ve ön aktarıcı
-m446 arka fren
-m445 ön fren (balatalar yeni)
- xlc gidon
-wake gidon boğazı
-xm 490 ön karbon göbek
-xm 470 arka karbon göbek
-cxr100d ön jant
- x2600 line arka jant
-michalen country trail Lastikler
-manitou minute pro havalı gidondan kitlemeli ön maşa
-shimano pro furş takımı
-shimano aynakol

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, aşağıdaki özelliklerde ve kozmetik olarak 10/9 olan parçalarında da kusuru olmayan 2 3 senelik bisikletin değeri nedir. Lütfen yardımcı olum konu benim için önemlidir. Görüşleriniz de öyle keza.

Kompanentler;

-30 vites 3x10 sistem
-Sram x5 vites kolları ve ön aktarıcı
-m446 arka fren
-m445 ön fren (balatalar yeni)
- xlc gidon
-wake gidon boğazı
-xm 490 ön karbon göbek
-xm 470 arka karbon göbek
-cxr100d ön jant
- x2600 line arka jant
-michalen country trail Lastikler
-manitou minute pro havalı gidondan kitlemeli ön maşa
-shimano pro furş takımı
-shimano aynakol

markası ve modeli olmayan bir bisiklet icin değer vermek çok olacaK bizler için.

Sedona 741 pro. Yazmayı unutmuşum

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Herkese merhaba,

elimde Sedona 700 Prime var ve elden çıkartmak istiyorum. Her hangi bir sıkıntısı yok.
Vites Shimano Tourney ön ve arka.
Kaça gider veya almak isteyen var ise teklif edebilirsiniz....

syg

S.a bu bisikleti 2.el olarak aldım şuanki değeri ne kadar eder?
Sti kollar,ön arka aktarıcı tourney 7x2
Frenler claris
Lastik ler 700x28 arka grl ön nimbus
Kadro Alüminyum

Dosyalar

• IMG_20220807_104404.jpg
    IMG_20220807_104404.jpg
    172,3 KB · Okunma: 67
Arkadaşlar Elimde bir Rockrider 340 var
2018 de alındı 2020 ye kadar sürdüm son 2 yıldır yatıyordu şu son 3 ay tekrar sürmeye başladım ama artık satma vakti geldi.
Altus aktarıcı ve yurt dışından aldığım 800TL lik tek yaprak aynakol seti var üstünde.
arka jant biraz yamuk, arka göbeğin bakımının yapılması lazım tekeri döndürdüğümüzde duruyor bir süre sonra, arka vites telinin değişmesi lazım dün koptu tel.
orta göbekten de tık tık ses geliyor arada.
Ne kadar eder bu bisiklet?

Arkadaşlar selam elimde Mosso Legarda 2127 mdm h var sizce ne kadar eder? Çok bir şey fark eder mi ilmem ancak ön aktaracısı deore m590 3lü (Stok sorunu olduğu için deore geldi üstünde tahminimce) Şu yılbaşı yılbaşı zamları gelmeden satıp Peugeot T11x2 alacağım galiba ancak en büyük korkum bisikleti sattıktan hemen sonra zamların gelip elimdeki parayla ortada kalakalmak. O yüzden yılbaşı zamları geldikten sonraki yazmam gereken fiyatı da yazarsanız çok memnun olurum. Benim aklımda yılbaşı öncesi 7k sonrasında ise 8.5k yazmak var ancak bir de sizlere danışmak istedim.

Arkadaşlar selam elimde Mosso Legarda 2127 mdm h var sizce ne kadar eder? Çok bir şey fark eder mi ilmem ancak ön aktaracısı deore m590 3lü (Stok sorunu olduğu için deore geldi üstünde tahminimce) Şu yılbaşı yılbaşı zamları gelmeden satıp Peugeot T11x2 alacağım galiba ancak en büyük korkum bisikleti sattıktan hemen sonra zamların gelip elimdeki parayla ortada kalakalmak. O yüzden yılbaşı zamları geldikten sonraki yazmam gereken fiyatı da yazarsanız çok memnun olurum. Benim aklımda yılbaşı öncesi 7k sonrasında ise 8.5k yazmak var ancak bir de sizlere danışmak istedim.
bence yazmak istediğin fiyatı biraz yukarı çekebilirsin. pazarlık ile de istersen az düşersin.

Geri