Scudo Sports

Bu da benim yeni bisikletim "Kara Fırtına"

Ateş ediyo bildiğin görür görmez aşık oldum. Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın :)

Scudo
Kimse cesaret edip soramamış bari ben sorayım bende salkano ng 650 var takas düşünürsen :D
Paşam şaka bi yana Allah daha güzellerinide kullanmayı nasip etsin İnşallah.
Maşallah çok güzel bi bisiklet Rabbim kazadan beladan sizi ve tüm spor severleri korusn İnşallah

Cok guzel bu calismadan sonra magazalardaki bisikletler anlamsiz kaliyor

Tek kelimeyle ba-yıl-dım....

Gidon, sele ve sele borusunu ben olsam siyah yapardım ama zevk meselesi tabi güzel makine olmuş. :)

• Beğen
Tepkiler: sarıibrahim
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Bu bisikletle kullandığınız spd ayakkabıyı merek ettim.

@MustafaOnderATiK

Memnun musunuz hocam ayakkabıdan, şu aralar ayakkabı arayışındayım. Yurtdışındayım ve buradan alıp getireceğim.

@osiosborn Sidi nin ayakkabıları gerçekten kusursuz ve mükemmel. Ayakları güzel sarıyor. Taban sertlikleri harika. Deneyerek alma şansın varsa mutlaka dene. Normalde 42 - 43 giyiyorum. Bu 42.5 ve biraz ayağımı sıkıyor. Mutlaka yarım numara büyük olması iyi olabilir. Drako modeli sidinin en üst model ayakkabısıdır. Memnun kalmamak için deli olmak lazım :)

Allah nazarlardan saklasın ben olsam kullanmaya kıyamam :) gördükten sonra insan bi imreniyor

Beni Mazur Görün , Sorsam mı Sormasam mı iLk Günden Beri BiLemedim Ama , Takıntı Yaptım Soracağım .. BisikLetin İsmi Neden Kara Fırtına ? .. En Az 6 Tane Renk Var Üzerinde, anLamLandıramadım :) ..

@Kobebryant Öncelikle hoşuma gittiği için ve kadro siyah renk olduğu için gizemli ama asil bir isim vermek istemedim. İlk ve son defa bu kadar üst seviye bir bisikletim oldu. Bu kadar kusursuz ve profesyonel bir bisikletin ağırlığını kaldıracak bir isim olsun istedim.

@MustafaOnderATiK bisikletiniz hayırlı olsun.
Hırsızların market bisikletlerine bile göz diktikleri bir zamanda bu bisikleti koyduğunuz odanın da kapısını kilitleyin bence.:)

Hayırlı olsun Mustafa Abi.Beni tanıdın mı:)

@MustafaOnderATiK

Sevgili kardeşim, Sevincini anlıyor ve sevincine bize de yansıttığın için sana içten teşekkürleri sunuyorum.

Alet te, ayakkabılarda çok hoş. Her daim aynı seviçleri yaşaman dileklerimle.

Geri