Scudo Sports

Bu devirde Merida almak mantıklı mı?

@gokberk88 inşallah en doğru seçeneği kendimizde buluruz. CUBE nin arka maşa kısmında ki durum da hoşuma gitti. ve aynı kadroyu 2018 dahil kullanacaklarını duymam da bu kadroya daha sıcak bakmama neden oldu...
776400_light.jpg

scultura-400-black-red kopya.jpg

En alttaki 2017 merida scultura 400. en arka taraftaki eğimi alıp kadroyu daha düz bir açıda yapmışlar..
Bir üstteki 2016 merida scultura 400.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@mariokaldato dedim ya abi alalım birer tane ümit bisiklet tamamdır :)
@gokberk88 yenilerken sadece aynakol 105 yapıp ufak estetik olaya girmişler.
bence 2017 kadro eskisine göre çok da artı yönde olmamış.
Üst borudaki tatlı eğim benim hoşuma gidiyordu onu düm düz hale getirmişler.. :(

(link) bu arada burada 1500 dolar fiyat çekmişler hadi hayırlısı bize ne kadardan gelir acaba :D

bence siz cube alın keyfinize bakın seneye fiyatlar uçacak gibi :D

@gokberk88 1500 dolar suan ortalama 4500 TL civarı yapar. Ama sanmıyorum.
Yanımda ana bayii ile telefonla görüştü performans bisiklet , en fazla 3500 olur dediler. TL ye kitledik fiyatları dediler.
Bu merida böyle ise CUBE de 4500 TL civarı olabilir.

• Beğen
@hakanemrez bizim ülkemizde yurt dışından daha ucuza satılan hiçbir bisiklet görmedim. Karar sizin :)

Merida Scultura ve Cube Attain karşılaştırması donanım ve ağırlık kıyasının dışında elma ve armut ikilisi olmuş. Zira biri road race, diğeri endurance yapısındaki iki kadro söz konusu.

Eğer ihtiyacınızın bir endurance bisiklet olduğunu düşünüyorsanız Cube mantıklı görünüyor. Hatta bir dönem Erdoğanlar bisiklet karbon modeli olan GTC serisini de 4500 TL civarında satmıştı.

Yurtdışından getirecek imkanınız ve yeterli sabrınız varsa Canyon bisikletlerin F/P anlamında baktığınız tüm alternatiflerden önde olduğunu dikkate alın. Ben geçtiğimiz sene bu zamanlar Canyon sipariş etmiş, ancak o dönem firmanın tedarik sıkıntısı yüzünden 2 ay sonra pes edip Cannondale Synapse almıştım. Şimdi durum ne bilmiyorum.

Bu başlığı ne zaman görsem kıllanıyorum yanlış mı yaptım acaba diye. Merida sahibi olmak isteyeni bile caydırır.

• Beğen
@hakanemrez Hocam onları 105 alıncada hemen hemen aynı fiyata geliyor ancak ben 2015 spedster 20 demiştim, full 105.Ama benim kafa canyonda galiba :)

• Beğen
Ben tum topluma salkano ng 450 almalarini tavsiye ederim mis gbi

@Sadettin Z. Bilgim olmadığı için elma ve armut ilişkisini ayırt edemedim. Ve bundan dolayı buradaki bilgi sahibi olan dostlara sormak istedim .
Endarunce bisiklet almanın faydası ve dez avantajı nedir bilemiyorum . Almışken en iyi tercih için yardıma ihtiyacım var .
Cube için yokuşlarda ve perofmans olarak iyi deniyor . Tabi yazı dilinde.
Merida scultura 400 de ise Cube den farklı olarak ne gibi bir durum söz konusu ?
Ve aralarında ki 400 tl farka değer mi? . Bu fark Cube alırken değer mi ?
Ben yol bisikletini yeri gelecek şehir içinde yokuşlarda kullanıcam , yeri gelecek ankara eskişehir arası gitmek için kullanıcam .
Yani bisiklet devamli altımda olacak .
Endarunce olan Cube mi?
Road race olan merida mi?
Lütfen biraz daha detay vererek açıkarlarsaniz sevinirim .
Zira aldıktan sonra aklımın başka bir bisikletette kalmasını istemiyorum . 3000 - 3500 tl aralığında bisiklete yatırımim olacak .

Cube ve Merida kullanıcıların da yorumlarını bekliyorum .
Teşekkürler ..

@kaskreis spedster 20 kadro olarak yok ellerinde . Ben de scott için gittim. Fakat cantlari vs Cube kadar iyi değil . Aynakol vs De 105 değil .

@cagrı2 karbon serisi güzeldir diye düşünüyorum . Fiyat ne kadar ve nereden siparis ettiniz ?

@Üye Adı merida bisikletten cayma söz konusu değil aksine burada hangisinin artı ve eksi yönü var ona bakıyoruz . Eğer 52 kadro olmuş olsaydı bisikletcide dünden itibaren bugün bende merida sahibiydim. Bekliyorum ve araştırma halindeyim .

@mariokaldato :)))

@hakanemrez hakancim endurans denen kadrolar daha dik oturusa ve konforlu suruse sahipler diye biliyorum. Yani yol bisikleti ama sehir bisikleti gbi rahat kullanimi var. Gitar kulakli ud gbi dusun ehheehe

• Beğen
Tepkiler: hakanemrez
@mariokaldato Endarunce yol bisikletinde ne kadar dik oturma pozisyonu olur diye düşünüyorum ...
Tek fark bu mudur .? Yani Cube de daha mı dik oturma pozisyonu var ?
Merida da daha mı yatık Ve yarış pozisyonu var ..

• Beğen
@hakanemrez yol bisletleri hakkinda pek bisey bilmedigimden kadrolari ayird edemiyorum bilen biri bilgi verirse daha dogru olur

• Beğen
Tepkiler: hakanemrez
araaya girip bir soru sormak isterim; triban 500 mu endurance yoksa ultra 700 mu?

Geri