Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu göbek nasıl eriyecek?

40 km inişli çıkışlı bisiklet sürüyorum antreman sonrası 2...3 gün baş ağrısı oluyor..doktor mannezyum çinko eksikliği yapar dedi..tavsiyelerinizi bekliyorum .
kan testi yaptırman

Scudo
Ben sıcak suyu severim, ama çevremde aktif spor ve atletizm ile uğraşanların önerisi üzerine bu yola girdim. Spor sonrasında kasların sıkışlaştığını, kan dolaşımı ve metabolizmanın hızlandığını bahsettiler. Nehir, ırmak veya dere gibi tatlı su kaynaklarını denize göre her zaman tercih etmemde bu yönde bir etken oldu. Benzeri şekilde soğuk duşa ek olarak buz banyosu yapanlarda bir hayli fazla. Ona imkan verecek ne buzum var ne de içine sığabileceğim küvet benzeri bir şey. Bunlara ek olarak ayrıca merak ile Türkçe kaynaklardan faydası zararı adına bir kaç yazı okudum. Zaten arama motoruna da yazınca ilk çıkan siteler
(link)
(link) şeklindeydi.
Soğuk su ile duş aldıktan sonra çok zinde oluyorum, aslında bunu gündüz spor yapıp sonrasında yapılsa çok daha faydası olabilirdi. Ben gece 23te bisikletten gelip duş alınca biraz değişik oluyor.

Ayrıca alttaki video ilgimi çekmişti. Yine instagramdan takip ettiğim belli başlı sporcular buz banyosunu her gün yapıyor. Hatta bir tanesi "bilmem kaçıncı gün" şeklinde sayıyordu. Ayrıca videoda adı geçen Doruk Taraktaş'ın da bir ara çok reklamı çıkıyordu. Adamalar yarı çıplak sırtlarında trekking çanta ile karda yürüyorlardı.
Makaleleri tek tek okumadım ama soğuk duşun beyinde hücreleri yenilediği ile ilgili çalışmalar da var

• Beğen
Tepkiler: Hellheimr ve MakRo
@hamlet2006 abi dün akşamdan beri yediklerim; yarım paket mantı, 4 paket hazır noodle, 2 bardak 3’ü bi arada kahve, bi çeyrek san sebastian çiskek, yarım paket master potato cips, ekstra çikolattır, kuruyemiştir onları saymıyorum bile bak. Rahatım ben, gömüyorum acımıyorum yani :)

@Can Çelik evlendikten sonraki 2 ayda tam 20 kilo aldıydım. Onun ceremesini çekiyorum hala, düşün yani şu yukarda saydığım şekilde beslenirken kilo veriyorum, o dönemde nası bi yedim, nası bi şuur kaybı yaşadım hiç belli değil :D

@Can Çelik evlendikten sonraki 2 ayda tam 20 kilo aldıydım. Onun ceremesini çekiyorum hala, düşün yani şu yukarda saydığım şekilde beslenirken kilo veriyorum, o dönemde nası bi yedim, nası bi şuur kaybı yaşadım hiç belli değil :D

Bu kadar yerken kilo veriyorsan şu anki evliliğini de bi gözden geçir derim. :ssrtcbya:

• Üzgün
Tepkiler: Umur Bora
evlendikten sonraki 2 ayda tam 20 kilo aldıydım.
Evlendikten sonra anormal bir hızla şişmanlayan bi arkadaş, "artık imzayı attı, göt göbek oldum diye boşayacak değil ya, hayatımın 'kendimi salmayayım da kızlar beğensin' dönemi geride kaldı. Ben g.tü kurtardım, darısı başına" demişti. Onu hatırladım bunu okuyunca 🤣

Son düzenleme:
Evlendikten sonra anormal bir hızla şişmanlayan bi arkadaş, "artık imzayı attı, göt göbek oldum diye boşayacak değil ya, hayatımın 'kendimi salmayayım da kızlar beğensin' dediğim dönemi geride kaldı. Ben g.tü kurtardım, darısı başına" demişti. Onu hatırladım bunu okuyunca 🤣
Karar ver, sansürün var mı, yok mu?

Ayrıca alttaki video ilgimi çekmişti. Yine instagramdan takip ettiğim belli başlı sporcular buz banyosunu her gün yapıyor. Hatta bir tanesi "bilmem kaçıncı gün" şeklinde sayıyordu. Ayrıca videoda adı geçen Doruk Taraktaş'ın da bir ara çok reklamı çıkıyordu. Adamalar yarı çıplak sırtlarında trekking çanta ile karda yürüyorlardı.
Teşekkür ederim detaylı bilgi için. Ben de çok görüyorum buz banyosunu sporcularda ama onu bırakın soğuk duşa bile cesaret edemiyorum. Yavaş yavaş ben de deneyeceğim alışmayı.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bu kadar yerken kilo veriyorsan şu anki evliliğini de bi gözden geçir derim. :ssrtcbya:
Hanımım diye demiyorum ama muazzam bir el lezzeti vardır, önüme bi tabak taş koysa 2.’sini isterim o derece yani.

2. ayın sonunda birden bi aydınlanma gelince bize dedik ki n’oluyo bi duralım böyle olmayacak, o günden sonra stabil bi hal aldı gidişat. Şu an zaten ben evde o işte takıldığımız için istesek de kilo alamıyoruz 😃

Evlendikten sonra anormal bir hızla şişmanlayan bi arkadaş, "artık imzayı attı, göt göbek oldum diye boşayacak değil ya, hayatımın 'kendimi salmayayım da kızlar beğensin' dönemi geride kaldı. Ben g.tü kurtardım, darısı başına" demişti. Onu hatırladım bunu okuyunca 🤣
Bizimki aslında eşimin 7 kişilik bi evde, benim de ertesi güne yemek bırakılmayan bi evde büyümüş olmamızdan kaynaklanan bi ayarsızlıktı. O 7 kişilik yemek yapıyordu, ben de ertesi güne bırakmıyordum, orta yolu bulmamız bi kaç ayı buldu tabi, kasıtlı bi durum yok yani 😝

Gülüyoruz eğleniyoruz da... Üstüme uyan ne forma ne deniz şortu ne de normal kıyafet bulabiliyorum. Bulabildiklerim de aşırı pahalı. Resmen tüm kıyafetler suri kesim olmuş. Xxsmall.

Herşey gırtlakta ve sağlık beslenmekle başlar :D Yüzlerce binlerce km antreman yaptıgım halde 87kiloda sabittim. Yediklerimi gözden geçirdim, şeker-şeker içeren gıdaları kestim, karbonhidrat mümkün oldugunca kestim. Protein alımı artırdım, bakliyat tüketiimi artırdım ve tabiki porsiyonlar mümkün oldugunca az. Saat en gec 17:00 2.öğun akşam yemeği yiyerek. Antremanları zone3den zone2ye çektim. Sonuç 1 ayda 87.5kilodan 81 kilo :) İdeal agırlıgım max70 kilo. 10 sene once sıkı diyet-koşu antremanı ve ağırlık çalışmalarıyla 63kiloya inmiştim ve baklavalarım vardı :D İş hayatıma başlayınca yavaş yavaş kilo almaya başadım.. İş düzeni-Stresi bozuyor. Evlilik hikaye onlar bahane :D

Herşey gırtlakta ve sağlık beslenmekle başlar :D Yüzlerce binlerce km antreman yaptıgım halde 87kiloda sabittim. Yediklerimi gözden geçirdim, şeker-şeker içeren gıdaları kestim, karbonhidrat mümkün oldugunca kestim. Protein alımı artırdım, bakliyat tüketiimi artırdım ve tabiki porsiyonlar mümkün oldugunca az. Saat en gec 17:00 2.öğun akşam yemeği yiyerek. Antremanları zone3den zone2ye çektim. Sonuç 1 ayda 87.5kilodan 81 kilo :) İdeal agırlıgım max70 kilo. 10 sene once sıkı diyet-koşu antremanı ve ağırlık çalışmalarıyla 63kiloya inmiştim ve baklavalarım vardı :D İş hayatıma başlayınca yavaş yavaş kilo almaya başadım.. İş düzeni-Stresi bozuyor. Evlilik hikaye onlar bahane :D
Abi ne güzel anlattın öyle zayıflayasım geldi 😀. Ben de her sene 76-77 kglere kadar inerdim. Geçen sene ve bu sene inemedim. Hala 86'dayım. Bisiklet motivasyonum da çok azaldı. Halimden hiç memnun değilim. Bahsettiğin gibi her şey yemekten geçiyor. Yanında da destekleyici aktivite şart tabii. Tarif ettiğin her şeye noktası virgülüne katılıyorum ama katlanabileceğimi şuanda düşünmüyorum :acpsnr: Azminizden dolayı tebrik ederim.

• Beğen
Tepkiler: Burak B.
Lise 2'de yaklaşık 145kg civarlarındaydım. O zamanların verdiği cehaletle hiç dikkat etmeden cipsler, çift lavaşlı dürümler havada uçuşuyordu. Sonra bisiklet hayatıma girince bir şeylerin yanlış olduğunu fark ettim. Nerdeyse her sürüş kırılan jant telleri, nefes darlığı.... Salona yazıldım. Amatörce koşmaya başladım ve iyiki de koşuyla tanışmışım. Lise 2'nin sonundan lise son sınıfa kadar 87kg kadar oldum. Sonra dediler ki YKS var. Halbuki yazın oturtabilmiştim antrenman ve ders düzenini. El mecbur masa başı gece geç saatlere kadar oturmak, ne bulduysan yemek derken ibre 100kg oldu. Şu anda pek diyeti ve antrenmanları düzene sokamadım. Haftalık 150-200km arası sürebilsemde gelen giden kaloriden fazla olunca pek bir şey değişmedi. Ama rahatsız olmaya başladım. Normalde çıkabildiğim yokuşlar zorlar oldu. Bazı şeylere dikkat etmek lazım. Her ne kadar anne yemeği lezzetli olsada göbek işi bozuyor. Umarım yeni okuluma başlamadan bir şeyler düzelmiş olur...

Lise 2'de yaklaşık 145kg civarlarındaydım. O zamanların verdiği cehaletle hiç dikkat etmeden cipsler, çift lavaşlı dürümler havada uçuşuyordu. Sonra bisiklet hayatıma girince bir şeylerin yanlış olduğunu fark ettim. Nerdeyse her sürüş kırılan jant telleri, nefes darlığı.... Salona yazıldım. Amatörce koşmaya başladım ve iyiki de koşuyla tanışmışım. Lise 2'nin sonundan lise son sınıfa kadar 87kg kadar oldum. Sonra dediler ki YKS var. Halbuki yazın oturtabilmiştim antrenman ve ders düzenini. El mecbur masa başı gece geç saatlere kadar oturmak, ne bulduysan yemek derken ibre 100kg oldu. Şu anda pek diyeti ve antrenmanları düzene sokamadım. Haftalık 150-200km arası sürebilsemde gelen giden kaloriden fazla olunca pek bir şey değişmedi. Ama rahatsız olmaya başladım. Normalde çıkabildiğim yokuşlar zorlar oldu. Bazı şeylere dikkat etmek lazım. Her ne kadar anne yemeği lezzetli olsada göbek işi bozuyor. Umarım yeni okuluma başlamadan bir şeyler düzelmiş olur...
@Can Çelik yan hesap mı?

• Hahaha
Tepkiler: can^ ve Can Çelik
Arkadaslar kg konusunda atladığınız ufak bir anektod var. Boyunuz kaç şimdi 80 kg var 1.68 boyunda 80 kg var 1.85 boyunda. Kg yanına boyunuzu da ekleyin ki ne kadar dombilisiniz anlayabilelim.
1.68 70 kg Çetin den selamlar.

Arkadaslar kg konusunda atladığınız ufak bir anektod var. Boyunuz kaç şimdi 80 kg var 1.68 boyunda 80 kg var 1.85 boyunda. Kg yanına boyunuzu da ekleyin ki ne kadar dombilisiniz anlayabilelim.
1.68 70 kg Çetin den selamlar.

177 cm 124 kg dan
75 kg düştüm
hedefim 68-69 kg

Üstüme uyan ne forma ne deniz şortu ne de normal kıyafet bulabiliyorum. Bulabildiklerim de aşırı pahalı.
Aşağıdaki abiyle tanışma zamanın gelmiş.

images.jpeg

Geri