Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu göbek nasıl eriyecek?

Ne tarafta bu sandviççi acaba Deniz hocam?
Reklam olmasın? 😀 Carrefour tarafından Ekerpark'a giderken yolun sağında kalan cadde üstünde bir peynirci. İsmi şuan aklıma gelmiyor ne yazık ki.

Scudo
bugün ilk defa gittim bu Ayanoğlu'na, ezineli sandviçi o kadar lezzetli ki her zerre kalorisine değdi diyebilirim. :)

• Muhteşem
Tepkiler: -Deniz-
Neler olacak içinde?

Orada duracaksınız.İşin pirinden dinleyeceksiniz.
Söz Monsieur CELIK te: Kuruhasanın içine sucuk, salça, kaşar, yumurta, ton balığı koyup tost makinesinde bastırıp tost yapar, gömerim.:krktm:iyk

Bu da benim Fransız Cimerine bu tost ve @Cemal Ç. hakkında yazdığım şikayet yazısı:

Mösyö Emmanuel Macron,

Monsieur CELIK , fait du vélo malgré l'interdiction, il ne suit pas les règles.Il doit être arrêté immédiatement.Appelez la gendarmerie et la police.Son nom est Cemal, son nom de famille est Celik

Je demande qu'il soit fait.

Ey @cazci Gördün mü bi Fransızca goygoy yapmadığım kaldıydı onu da yaptım. :ssrtcbya:

dostlar selamlar
yaklaşık 2 aydır bisikleti uzaktan bile göremedik taşınma telaşesi yüzünden. göbek iyice şişti nasıl eritiriz derken üzerine nasıl koyulur yorumlarını okuyoruz. iş sebebiyle eskişehir den bursa ya taşınma arefesindeyim daha gelmeden güzel sandviçciler öğrendik bile :D bakıyorum burda daepey bursalı varmış. bisiklet gruplarına dahil olmadan yeme içme gruplarına dahil olucaz gibi görünüyo. işin kötüsü bu tarifteki sandviççiye ofisim de yakın. mecburen yarın gidip deniycez :komik:
taşıma işleri bitence hangi gruplara dahil oluruz o konuda da destek olursunuz diye umuyorum böyle gastronomi tavsiylerine biyerde dur demek lazım

Yasak yok, Monsieur Çelik istediği gibi fink atabilir... İmza: Emmanuel-Sylvia Kristel:koptum:
@hamlet2006

Yasak yok, Monsieur Çelik istediği gibi fink atabilir... İmza: Emmanuel-Sylvia Kristel:koptum:
@hamlet2006
Öbür dilekçemle karışmış. :D
Macron'a Allah sabır versin.Bi arada ekleri, macaronu ayranla içiyordu.o_O

iş sebebiyle eskişehir den bursa ya taşınma arefesindeyim daha gelmeden güzel sandviçciler öğrendik bile :D
Coca-Cola'da çalışmak bırakılır, Coca-Cola içmek bırakılmaz. Bu satırları yazarken yudumluyorum:

my-l199-pint-of-coke.jpg

• Beğen
Tepkiler: batikanunver
Coca-Cola'da çalışmak bırakılır, Coca-Cola içmek bırakılmaz. Bu satırları yazarken yudumluyorum:

my-l199-pint-of-coke.jpg
afiyet olsun sıcaklarda çok iyi gider tabi.
çalışmayı da bırakmadım bu arada. görev değişikliği ile şehir değiştiriyorum ;)

Bi arada ekleri, macaronu ayranla içiyordu
Macaron değmez, bir lokmalar bir şey. Denemedim ama éclaire güzel olabilir. İzmir'de şu meşhur! denilen İzmir bombayı ayranla denemiştim. Güzel oluyor.😅

Macaron değmez, bir lokmalar bir şey. Denemedim ama éclaire güzel olabilir. İzmir'de şu meşhur! denilen İzmir bombayı ayranla denemiştim. Güzel oluyor.😅

Turşuyu kolaya banıp yemek fantastik geliyordu, bomba-ayran daha az değilmiş.

1722346388415.png

Canım İzmir’imin söğüşü meşhur; bomba momba yeni nesil icatlar 😁

Geri