Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu göbek nasıl eriyecek?

Şimdi çok enteresan bişey yapmaya başladım, haftada 2-3 gün işe bisikletle gidip geliyorum. Toplam 40 - 65 km mesafe ve toplam 400 - 950 metre irtifa topluyorum. Yaptığım iş masabaşı, plaza ortamı. Beslenme düzenim de kabaca şu şekil; sabah yola revan olmadan akşamdan kalan yemekler (allah ne verdiyse yumulmalı cinsten), öğlen etli veya tavuklu kuru veya nohut pilav ve türevleri, akşam basmatidir, bulgurdur, mantıdır, makarnadır gibi yemeklerle tavuk, hindi, dana gibi etler. 90 kilo civarında başladım bu düzene, bakalım 1-2 aya durum ne olacak.

• Beğen
Tepkiler: Hellheimr
Scudo
40 km inişli çıkışlı bisiklet sürüyorum antreman sonrası 2...3 gün baş ağrısı oluyor..doktor mannezyum çinko eksikliği yapar dedi..tavsiyelerinizi bekliyorum .

40 km inişli çıkışlı bisiklet sürüyorum antreman sonrası 2...3 gün baş ağrısı oluyor..doktor mannezyum çinko eksikliği yapar dedi..tavsiyelerinizi bekliyorum .
Baş ağrısı sıcak çarpma belirtisi olabilir. Serin saatlerde bol su içerek deneyin bakalım fark olacak mı. Olmazsa mesafeyi kısaltıp her gün çıkın toplamda aynı kilometre olacak şekilde. Benim aklıma gelenler bunlar, yalnız ben hekim değilim; tabi ki önce hekimin tavsiyelerine uyun.

Evde spor için uygulama önerisi olan var mı ?
Vücut ağırlığı+dumbelllar ile?

1000016068.jpg

Bu uygulama eğer gerçekten sabırlı olursanız birkaç hafta içerisinde fark edilir seviyeye getiriyor. Vücut ağırlığını kullanıyor. İnternetten ağırlıkla ilgili çalışmalara ulaşabilirsiniz.

Evde spor için uygulama önerisi olan var mı ?
Vücut ağırlığı+dumbelllar ile?
fahrenheit 98.6 diye bir program var.harika ötesi. çok memnun kaldım ben. araştırmanı tavsiye ederim.ihtiyacın olan tek şey bir adet dumbell.

ortalama 120-130nabızla her gün 1-1.5er saat sürüşler, yanında ağırlık antrenmanlarıyla beraber gırtlak da tutulduğunda en etkili sonucu verecektir. Ne yalan söyleyeyim 55kg incecik vucutlu bisikletçiler estetik açısından hiç hoş gelmiyor. Yeterince kalori almak ve üst vücut egzersizleri de önemli.

Son düzenleme:
Nike uygulamasını tavsiye ederim.
Bu çok güzel ancak hareket alanım kısıtlı ve süre olarak uzun geliyor.
Daha önceden adidas'ın uygulamasını kullanıyordum kendisi antrenman sonunda "Bugünkü antrenman nasıldı?" gibi sorular sorup yanıta göre ertesi hafta programında zor hareket yerine kolayı öneriyordu.
Bu tarz bir şey lazım.

• Beğen
Tepkiler: Bir vatandaş
Geçen hafta iş yerinde öğle yemeği seçimi konusunda biraz değişikliğe gittim. Genelde esnaf lokantası veya ana yemek + bulgur + yan ürün veren lokantaları tercih ediyorduk. Güzel bir sandviç mekanı keşfettik arkadaşlarla. Haftanın 4 günü sandviç yedim. 4 kilo vermişim 😅😅 Böyle giderse 1 aya 90'ı bulurum.

Geçen hafta iş yerinde öğle yemeği seçimi konusunda biraz değişikliğe gittim. Genelde esnaf lokantası veya ana yemek + bulgur + yan ürün veren lokantaları tercih ediyorduk. Güzel bir sandviç mekanı keşfettik arkadaşlarla. Haftanın 4 günü sandviç yedim. 4 kilo vermişim 😅😅 Böyle giderse 1 aya 90'ı bulurum.
o nasıl sandviçmiş :D sandviç diyeti

Valla bayağı da etine dolgun sandviç. 😅 Bizim buradaki esnaf lokantaları galiba yemeklere motor yağı koyuyor başka açıklama bulamıyorum
Ne tarafta bu sandviççi acaba Deniz hocam?

• Beğen
Tepkiler: -Deniz-
Geri