Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu göbek nasıl eriyecek?

Scudo
@carlosbauerYerden göğe kadar haklısın .Boğazı keseceksin . Yağlı yemekler , hamur işleri yok . Sebze yemeklerine ağırlık vereceksin . Akşam 7'den sonra acıktığında yalnızca meyve yiyeceksin . Yanında da spor yapacaksın . Kilo vereceksin . Ben 1,5 senede 20 kilo verdim . Bu dediklerimi yaptım . Bu arada 11000km civarı da trainer + yol bisiklet sürdüm. Şimdi 85 cm belim var. Arada kasları fazla şişirmeyecek şekilde kilo vermeye yönelik fitness ve ağırlıkta çalışırsan süper bir vücüdun olur.

Kalp atışlarını Maximumun %65-70'ne çıkarmazsan yağ yakamazsın . Yağ yakmazsan da kilo kaybın büyük oranda sudan olur.

Pilates'i de es geçme . Çok faydası var.Ben yapıyorum . Vücudu sıkılaştırıyor. İnternette çok güzel pilates hareketleri var. Ebru Şallı'yı boş geçme

Şu an 76 kiloyum . Görenler inanmıyor . En az 10kilo aşağı olduğumu söylüyorlar. Yağ oranını düşürdüm.

ben 62 kilo verdim. beslenmeme dikkat ettim. düşük yogunluklu koşular yaptım. bir saat koştum genelde 45 dk nın altına düşmedim. bisikler salonda 45 dk. lık setler halinde çalıştım 92 ye düştüm. salondan sıkıldım kendme yol bisikleti aldım şimdi sahilde for tutmak için kilomu korumak için turluyorum işe bisikletle gidip gelmeye başladım ufak ufak.

göbek kasını iki bölgede toplanan yağlar oluşturur
cilt altı
ve batın içi
sadece göbek çalışarak yağları eritemezsiniz
yağ dağılımı genetiğinizde yazılıdır
çalışmaya devam

bende 115 kılodan 90 kıloya dustum boyumda 1.84.tabi daha vermem gerekenler var.kilo vermek hakkında birkac sey soyleyeyım

kilo vermek cevrenın baskısıyla olmuyor.insanlar sizinle dalga gecse bile kılo veremeyebiliyosunuz.bir takım psıkolojık sureclerden sonra insan gerekli olan hırsı,azmi yakalıyor.bu noktadan sonra yapmanız gereken hergun mumkunse sabah kalktıgınızda geceden kalma yag depolarını yakmak ıcın spor yapmanız.bunun içinde bisiklet yüzmeden sonra benım kendı gorusum en ıyı kardıyo hareketıdır.sabah sporunun ardından yiyecegınız yemeklerı proteın agırlıkı ve bol mıktarda yıyın merak etmeyın kılo almayacaksınız kılo bıle vereceksınız.cunku bu saatlerde yıyecegınız seyler metabolızmanızın sabah saatlerındekı aktıflıgı nedenıyle rahatca elemıne edılebılıyor.ayrıca sabah kalktıgınızda ıcecegınız yarım lıtre suda sabah saatındekı metabolızmanızı %20 ye kadar hızlandırabılır.
sabah saatındekı guzel kahvaltınız uzerıne canınız ogle yemegınde cok az sey ısteyecek bu durumdada ogle yemegınızı yıne proteın odaklı ekmeksız bır sekılde yapmaktır.ogle ve aksam yemegınde lıghtta olsa kola ıcmeyınız.ogle yemegının uzerınden yarım saat gectıkten sonra kısa bır yuruyus oldukca yararlı olabılır.ofıs ıcındekı kosturmacanızda etkılı olabılır.
aksam yemegınde ıse yıne proteın agırlıklı ve ayrıca salatanın yer aldıgı bır ogun olsuturun.bu sayede az kalorı almıs sındırım sıstemınız zorlamayıp,sabah saatlerındede erken ve dınc kalkmayı saglayacaksınız

en iyisi buraya yazdıklarımı genısletıp bır konu acayım:)

• Beğen
Tepkiler: _Madmexx _
Bende de benzer bir sorun var. Boyum 170 kilom 80. Göbeği hesaba katmazsak fit bir yapım var diyeceğim. Ama göbek bütün işi bozuyor. Bel çevremi ölçtüm 108 cm çıktı. Nasıl kurtulacağız bu illetten anlamadım ki. Bisikletle de kilo veriyorum azar azar e sporu bırakınca alıyorum filan. Hem takip edemedim hem nerden gidiyor nasıl geliyor hiç anlamadım. Yok mu yahu şunun bir sihirli değneği?

• Hahaha
Tepkiler: Ride Alone
14 ayda errittim ben fatbike sağolsun. :)

Bende de benzer bir sorun var. Boyum 170 kilom 80. Göbeği hesaba katmazsak fit bir yapım var diyeceğim. Ama göbek bütün işi bozuyor. Bel çevremi ölçtüm 108 cm çıktı. Nasıl kurtulacağız bu illetten anlamadım ki. Bisikletle de kilo veriyorum azar azar e sporu bırakınca alıyorum filan. Hem takip edemedim hem nerden gidiyor nasıl geliyor hiç anlamadım. Yok mu yahu şunun bir sihirli değneği?
ben de 170gillerdenim kilo 90. Göbek çevresi 115 cm. Gırtlağı kesmedikten sonra bisiklet spor efor falan hikaye. Bu yaz sıcağında kola içmeden de duramıyorum. Su gibi gidiyo meret. Yazın kilo milo verilmez arkadaş buna karar verdim ben.

Gırtlağı kesmedikten sonra bisiklet spor efor falan hikaye

Ben de bunun tam tersine inanıyorum. Şundan ötürü...
Bundan 3 yıl önce eski eşimin memleketine gitmiştik. 1 haftada 8 kilo almıştım. Aşırı derecede çirkin bir göbek çıkmıştı meydana. O dönemler işsizdim ve İstanbul'a dönüşümde bisiklet diyetine başlamıştım. Şöyle ki:

Yemek içmek her şey serbest ama bisiklet üstünde tüketmek şartıyla. Sabah kahvaltı yapabilmek için de, akşam yemeği yiyebilmek için de evden çıkıp bisiklet sürmek zorundaydım. Kola da içtim, yarım ekmek köfte de yedim ama bisiklet sürerken tükettim. Aldığım 8 kilonun 7sini 1 haftada verdim.

Şimdi tekrar kilo almış durumdayım ama maalesef sabah akşam bisiklete binecek ne zaman var ne de akşamın sıcağında bisiklete binesim geliyor.

• Beğen
Tepkiler: Kayacik
Sihirli değnek değil ama Bir diyetisyen yardımcı olabilir. Online diyetisyenler var...

Ben de bunun tam tersine inanıyorum. Şundan ötürü...
Bundan 3 yıl önce eski eşimin memleketine gitmiştik. 1 haftada 8 kilo almıştım. Aşırı derecede çirkin bir göbek çıkmıştı meydana. O dönemler işsizdim ve İstanbul'a dönüşümde bisiklet diyetine başlamıştım. Şöyle ki:

Yemek içmek her şey serbest ama bisiklet üstünde tüketmek şartıyla. Sabah kahvaltı yapabilmek için de, akşam yemeği yiyebilmek için de evden çıkıp bisiklet sürmek zorundaydım. Kola da içtim, yarım ekmek köfte de yedim ama bisiklet sürerken tükettim. Aldığım 8 kilonun 7sini 1 haftada verdim.

Şimdi tekrar kilo almış durumdayım ama maalesef sabah akşam bisiklete binecek ne zaman var ne de akşamın sıcağında bisiklete binesim geliyor.
1 hafta içinde alınan kilolar kalıcı olmuyor. Şöyle örnek vereyim, ben yurtdışında yaşıyorum her yaz Türkiyeye geldiğimde 7-8 kilo garanti alıyorum ama tatil bittiği zaman hepsi 1 hafta içinde gidiyor. Bisiklet üzerindeyim istediğimi yerim mantığı ile kilo veremezsiniz, ancak o gün yediğinizi belki eritmiş olursunuz. Kilo vermek için protein ve karbonhidratı dengeli hazırlanmış güzel bir diet gerekmektedir.

@caglara. Yeme içme bakımından fazla kısıtlamaya girmeden yağ yaktıysanız, bisikletle dere tepe düz gitmiş, canınızı çıkartan performanslar sergilemiş olmanız gerekir.

Bisiklet sürerken doğrudan kilo vermek zor olsa da daha hareketli yaşam, vücuttaki yağ kas oranındaki değişim ve sporun getirdiği daha düzgün beslenme düzeni yine de kilo verdiriyor. Tersi de geçerli. Pandemi yasaklarıyla hareketliliğim azaldığında bunu net olarak hissettim.

Boy 1.78 kilo 95. Bende şöyle bir durum var bisiklet surmeye bayılıyorum 15 km bisiklet surdugumde cok yorulmuyorum ama 15 dk yurusem içim çıkıyor hele şu yaz gününde.
yurumeyi sevmiyorum 200 mt markete bile bisikletle gidiyorum.

Boy 1.78 kilo 95. Bende şöyle bir durum var bisiklet surmeye bayılıyorum 15 km bisiklet surdugumde cok yorulmuyorum ama 15 dk yurusem içim çıkıyor hele şu yaz gününde.
Bisiklet ve yürüyüş ayrı kas gruplarını çalıştırıyor ve kas sistemi öğrenebilir bir sistem. Beyin adapte oluyor ve otonom moda geçiyorsunuz. Bu yüzden de hep yaptığınız bisiklet sürme işi sizi yürümek kadar yormuyor çünkü otonom modda yapıyorsunuz ve kaslarınız alıştığı için dert olmuyor ama yürüyüşte farklı guruplar çalışıyor ve beyin de bunun farklı aktivite olduğunun farkında o yüzden daha yorucu geliyor size. Ben yürürken nefes nefese kaldığım parkurları hafif tempoda keyifle koşarak bitirebilecek hale geldim 1 ay sürede. Ha sonra bıraktım ve düştüm baklavaya künefeye tadelleye o ayrı bir mesele ama vücut hemen adapte olabiliyor spora.

Çünkü düz yolda yürümek, bisiklet sürmeye kıyasla daha çok enerji harcatır. Yürümek her adımda vücut ağırlığını 1-2 cm kadar kaldırıp indirmek demek. Yani yerçekimine karşı bir iş yapılıyor. Ama bisiklet sürerken ağırlık merkezinin yerden yüksekliği neredeyse hiç değişmez, sadece bisikletteki mekanik enerji kayıpları ve hava sürtünmesine karşı iş yapılır. Onlar da eğer hız yüksek değilse, çok azdır.

Bisikletle hatrı sayılır kalori yakmak ancak tırmanışla oluyor.

Geri