Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu göbek nasıl eriyecek?

Arkadaslar kg konusunda atladığınız ufak bir anektod var. Boyunuz kaç şimdi 80 kg var 1.68 boyunda 80 kg var 1.85 boyunda. Kg yanına boyunuzu da ekleyin ki ne kadar dombilisiniz anlayabilelim.
1.68 70 kg Çetin den selamlar.
Abi bu güzel bi nokta, bana 100 kiloları geçmişim diye bi dünya laf söylendi ama boyum 194 cm ayıptır söylemesi, o yüzden 90’a indim diye millet hasta mısın niye zayıfladın bu kadar diyo, eşim de rahatsız bu durumdan daha kilo vercen mi sen ya diyo, hedefim 80 deyince de boşamakla tehdit ediyo. Kilo alınca insan kendine zarar veriyo, verince de hanımı 😁

Scudo
Abi bu güzel bi nokta, bana 100 kiloları geçmişim diye bi dünya laf söylendi ama boyum 194 cm ayıptır söylemesi, o yüzden 90’a indim diye millet hasta mısın niye zayıfladın bu kadar diyo, eşim de rahatsız bu durumdan daha kilo vercen mi sen ya diyo, hedefim 80 deyince de boşamakla tehdit ediyo. Kilo alınca insan kendine zarar veriyo, verince de hanımı 😁
Adamın 194 boyu varmış, ben de bizim şişkolar kulübüne düşürmeye çalışıyorum. İnsan bunu baştan söyler. Kul hakkı seninkisi. :snzdglsn: Boşuna debelenmişim.
Kaldık mı yine @Can Çelik ile @-Deniz- e :ckskc:

Adamın 194 boyu varmış, ben de bizim şişkolar kulübüne düşürmeye çalışıyorum. İnsan bunu baştan söyler. Kul hakkı seninkisi. :snzdglsn: Boşuna debelenmişim.
Kaldık mı yine @Can Çelik ile @-Deniz- e :ckskc:
Ben de 190'ım. 😀 arkadaşın dediği gibi 90 kilolarda afrikalı gibi oluyorum. Bence otomatik hesaplamalar hatalı. 100 kilo ideal kilom. Kaldı 22.

• Hahaha
Tepkiler: hamlet2006
Bu başlığa 1.90 olmayan giremez :D
Ben çıkıyorum

Üstüme uyan ne forma ne deniz şortu ne de normal kıyafet bulabiliyorum. Bulabildiklerim de aşırı pahalı. Resmen tüm kıyafetler suri kesim olmuş. Xxsmall.
20 yıldır her yaz çiçekli böcekli güllü dallı hawai gömleği alıyorum 1 adet. İlk başlarda (65 kiloyken) S gömlekler dökümlü geliyorken, şimdi L'ye zor giriyorum. Bi de bu "slim fit" denen zargana vücutlar için yapılan giysi olayını kim bulduysa Allah belasını versin. 170 cm 90 kilo biri bildirdi.

Akşamcı kardeşimiz aralarında en özgüvenlisi. Tam bir alfa.

455219572_8603122223039977_3412848844704552461_n.jpg

Bir gofret yemesine bakar.

O derecede profesyonel olarak işi takip etmek zor hocam, düzenli sürüş yapamıyorum. Haftada işte 60-80 km maksimum anca. :) Youtubede bazı bisikletçi kanalları izliyorum, adam 3-4 saatte 200kmnin üzerinde sürüş yapıyor. Bu bana efsanevi geliyor valla. :) Birkaç defa 100 km sürdüydüm, ondada yolda daha yemediğim abur cubur kalmadıydı.En az 2 litrede su içmiştim 1 günümü almıştı.:koptum:

Tadım hurma barının kalorisi nedir?
Sürüşlerdeki amacım işte kalori açığı verdirmek. Yediğime, içtiğime dikkat ediyorum ama tabi arada kaçamaklar yapıyorum. Haftada bir dürüm veya bir pizza vs gibi. O kadarda olmazsa insan yaşadığını hissetmiyor. Önceden yanıma çikolata tarzı şey alıyordum ama sonra baktım böyle hiç zayıflama yolunda ilerlenmiyor o zaman ek gıda olayı geçtim. Ondada işte 30 kmden sonra kıpırdanmalar başlıyor. 50kmden sonra bu sporu niye yapıyorum diye sorgulamaya başlıyorum.:komik:
altta, linkteki siteden yediklerinizi kaydedip kalori dağılımını ve aldığınız kaloriyi takip edebilirsiniz. yaptığınız sporu da girebiliyorsunuz. En azından yüzde olarak görmek açısından çok faydalı. Ayrıca yemeklerin markalarını bile girmişler. mesela tadım hurmalı barın kalorisi, protein, yağ ve karbonhidrat miktarı mevcut.

(link)

Skinny fat denilen bir durum var kilo verdikten sonra sarkan deriden dolayı göbekli gözükme hali bir türlü geçiremedim ameliyat düşünüyorum ama bıçak altına yatmak hiç aklımı kesmiyor

yıllardır 112kg civarında dolandım. evvelinde endokrin uzmanı, akabinde kalp uzmanı kilo versen iyi olur dediler. 1 sene direndim. sonra bir de kilo verek bakalım ne olacak dedim. 98 kiloyum. 8 ayda diyetisyen eşliğinde zayıfladım. 5 kilo daha versem, 19litrelik bir damacanayı 24 saat taşımaktan kurtulmuş olacağım. insan bünyenin içerisindeyken, 1 damacana su ağırlığı taşıdığını anlamıyor ama yavaş yavaş organların yıkımı hızlanıyor.

yemek yemek güzel birşey, ona sözüm yok. ne yediğimizi de bilsek(domuz etli hazır gıdalar) hadi bol bol da yiyelim. ancak tükettiğimiz şeylerin yüzde 50+ si zehir.

1 saat Zone 2 ve 3 antrenmanı bünyenize göre 500-700kcal aralığında yakar, benim akıllı saat öyle gösteriyor, ki kaynaklar da böyle diyor... 700kcal 100gr yağa bedel, yağ ile orantılı olarak bir kısım su da gidecek, yani vücudunuzdan 200gr eksilecek olarak düşünün. Haftada 3 antrenman yapsanız, temiz 500gr gideri var.

Zone 2 çok hafif geldiğinden hep bir yüksek hıza çıkmak istiyorum ama geçen cumartesi kendimi Zone 2'de kalmaya zorladım, ara sıra 3'e de çıktım. 2 gün boyunca kendimi acaip dinç hissettim. Kaslarda yıpranma olmadan aerobik egersiz.

Geri