@alper 76
Gezinti şeklinde bisikleti kullanıyorum, aslında başlarda bende ihtiyaç duymuyordum böyle bir şeye. Yağmurluğum var, termal içlik var alt,üst.Onları giyiyorum, birde ara katman olarak orta incelikle polar bir kazak giyiyorum.Lakin hızlandığımda, rüzgar vurdukça, özellikle güneşin vurmadığı noktalarda, göğüs bölgelerimde hafif bir esinti hissetiyorum, üşütmüyor ama bilemiyorum, bu şekilde devam ederken üşütmeyelim ciğerleri falan.
O yüzden böyle bir ceket alsam mı almasam mı bilemedim,birde yağmurlukla güneşli havalarda çıkınca, zayıflama eşoftmanlarını giyip yürüyüşe çıkmış gibi hissetiyor insan.
@Erdal Yılmaz
Boyun kısmı, sence rüzgarda içeriye rüzgar alır mı? Birde bilek kısımlarından rüzgar girme durmunu olurmu?Gene bu tarz ürünlerde bel kısmından şikayet ediliyormuş,kısa gelmesi beli tam örtmemesi falan...
@emre önen
İçlik ve sadece bunu giysen bu aylarda, ilk bahara kadar götürür o zaman?Bizim buralarda havalar çok soğumuyor, bu aylarda genelde ortalama 15-20 derece seyrediyor. kışın -3,-5 falandır.Gerçi bu durgun hava bisiklette bu değerleri bir kaç derece daha aşağı çekem lazım.
Sıcak tutuğunu söylediniz,
-terletme yapıyor mu,kimisi hava alması yeterli değil diyorda?
-Yağmur geçirme durumu nasıl?
@mariokaldato
Sorma hocam, bisiklete parça masrafı ayrı, üzerimize giysi masrafı ayrı.Bir başladın mı, sonu gelmiyor. Hep ya zaten o kadar masraf yapmışsın, olmuşken bu da olsun.diye diye elde avuçta bir şey kalmadı.Her şey tamam olunca, bisikleti ve malzemeleri bir köşeye istifleyip üzerini örtmenin bahanesini ararız.
atasoy
10-20 derece sıcaklıkta alta sadece tshirt olsa yeterli geliyor mu? Terletme olayı nasıl?