Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu polar ceket alınır mı?

1. ceketi almıştım indirimde iken
bir kaç defa kullandım feci bir şey
alt kısmında pantolona yada tayta işte neyse çepeçevre tutunarak yukarı doğru kaymayı engelleyici bir silikon şerit var ustaca düşünülmüş bir detay çok işe yarıyor
bu ceket sert hava koşullarında (5 derecenin altı rüzgarlı yağmurlu vs.) havalarda kullanılmalı aksi halde pişersiniz.

• Beğen
Tepkiler: -Skynet-
Scudo
1. sıradaki ceket hakkında bir kaç kelam edeyim. Pişme hususu olabildiğine doğru. Sabah saatlerinin soğuğunda (soğuk dediğime bakmayın. Adana'nın soğuğu.) bile fazla geliyor. Akşam saatlerinde resmen pişiriyor. Zerre kadar rüzgar geçirmiyor. Kolları beden ölçülerine göre biraz daha uzun. Slimfit kesim olduğundan bir beden hatta 2 beden bile büyük alabilirsiniz. Daha iyileri vardır illa ki ama Ankara'nın soğuğunda bile yeterli olacağını düşünüyorum.
Sarı renkli yağmurluksa, tam bir felaket. Kısa süreli kullanılabilir ancak yarım saate varmadan ter içinde kalıyorsunuz. Hava alıyor dediklerine bakmayın. Havanın soğuk kısmını alıyor. Terin üzerine soğuk pek de tercih edilecek bir şey değil haliyle.

@Erdal Yılmaz @alpdeger
Yapısal olarak zaten çok fazla terliyorum önerebileceğiniz hava geçirgenliği olan uygun fiyatlı modeller var mı ?

@Metin Burak

Dışarıdan gelen rüzgar ve az da olsa yağmuru kesen, içerideki ısıyı dışarı atan ürünler, yani windstopper adı altında satılan ürünler ne yazık ki çok uygun fiyatlara bulunamıyor. Exuma'nın ceketlerine bakın derim, İstanbul'da olsanız Bahçeköy mağazasına uğramanızı tavsiye ederdim.

(link)

@Metin Burak tavsiye ederim ben kullanıyorum parasını hakeden bir ürün.çok güzel bir yağmurluk aynı zamanda rüzgar içeri kesinlikle girmiyor.hava kanallarının olması sebebiyle terleme olayina rastlamiyorsunuz

@Erdal Yılmaz arkadaşım bu ürünu yakından incelemediginiz belli yaptığınız yorumlar bu ürünü alacak hobidaslara yanlış yönlendirme olur.bu ürün hava kanalları sebebiyle terleme yani teri dışarı atabiliyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Metin Burak
Ya arkadas ne gadan masrafli is bu bisiklet isi yaa bi bitmiyor al babam al

Ya arkadas ne gadan masrafli is bu bisiklet isi yaa bi bitmiyor al babam al

@mahmutbaki

Ürünü geçen hafta, İstanbul Maltepe Decathlon mağazasında yakından inceledim. Mağazada bulunan tüm ceketleri ve bu ürün dahil rüzgarlıkları tek tek denedim, en son aşağıdaki ürünü alıp çıktım. İsterseniz foto atabilirim. Kollu cekette kullanılan malzemeyi ben beğenmedim, beğenen varsa da saygı duyarım. Aşağıdaki ürünü ise, sırf kolsuz olduğu için tercih ettim.

(link)

Bende decathlon bi ara uğrayıp bakayım en iyisi aklıma yatanı alırı

@mahmutbaki

Mahmut Bey o ürün gibi nicelerini Bisiklet üzerinde denedim, elimden bir çok ceket ve rüzgarlık geçti diyebilirim. Bisiklet üzerinde denemeden de, bir şeyler hakkında fikir sahibi olunabiliyor. Diyorum ya, kolsuz olduğu için o ceketin rüzgarlık olanını satın aldım. Siz memnun kalmış olabilirsiniz, ben beğenmedim ve fikir beyan ettim.

Hoşçakalın.

@alper 76
Gezinti şeklinde bisikleti kullanıyorum, aslında başlarda bende ihtiyaç duymuyordum böyle bir şeye. Yağmurluğum var, termal içlik var alt,üst.Onları giyiyorum, birde ara katman olarak orta incelikle polar bir kazak giyiyorum.Lakin hızlandığımda, rüzgar vurdukça, özellikle güneşin vurmadığı noktalarda, göğüs bölgelerimde hafif bir esinti hissetiyorum, üşütmüyor ama bilemiyorum, bu şekilde devam ederken üşütmeyelim ciğerleri falan. :) O yüzden böyle bir ceket alsam mı almasam mı bilemedim,birde yağmurlukla güneşli havalarda çıkınca, zayıflama eşoftmanlarını giyip yürüyüşe çıkmış gibi hissetiyor insan. :D

@Erdal Yılmaz
Boyun kısmı, sence rüzgarda içeriye rüzgar alır mı? Birde bilek kısımlarından rüzgar girme durmunu olurmu?Gene bu tarz ürünlerde bel kısmından şikayet ediliyormuş,kısa gelmesi beli tam örtmemesi falan...

@emre önen
İçlik ve sadece bunu giysen bu aylarda, ilk bahara kadar götürür o zaman?Bizim buralarda havalar çok soğumuyor, bu aylarda genelde ortalama 15-20 derece seyrediyor. kışın -3,-5 falandır.Gerçi bu durgun hava bisiklette bu değerleri bir kaç derece daha aşağı çekem lazım.
Sıcak tutuğunu söylediniz,
-terletme yapıyor mu,kimisi hava alması yeterli değil diyorda?
-Yağmur geçirme durumu nasıl?

@mariokaldato
Sorma hocam, bisiklete parça masrafı ayrı, üzerimize giysi masrafı ayrı.Bir başladın mı, sonu gelmiyor. Hep ya zaten o kadar masraf yapmışsın, olmuşken bu da olsun.diye diye elde avuçta bir şey kalmadı.Her şey tamam olunca, bisikleti ve malzemeleri bir köşeye istifleyip üzerini örtmenin bahanesini ararız.:D

atasoy
10-20 derece sıcaklıkta alta sadece tshirt olsa yeterli geliyor mu? Terletme olayı nasıl?

(link)

79 liraya alınabilir.

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@shooter06
sağlam bir termal içlikle kışı çıkarır boyunluk eldiven desteği lazım tabi onlar şart
ama hava alma olayı yok bu montun içi mikro polar yapıda o yüzden çok sıcak tutuyor zaten
kışın sürekli performans yapacaksanız teri atamayacağı için sizi hasta etme riski var ama az terleyeceğiniz fıtı fıtı sürüşlerde yeterli olur.
yağmurda denemedim yağmurlu havalarda bisiklet sürmem onun için bir şey diyemem ama kumaşı suyu kaydırıyor. decathlon yorumlarında yağmurda sürenler başarılı olduğunu yazmış.
dediğim gibi yüksek performanslı sürüşlerin montu değil bu

• Beğen
termal içlik üstüne ince bi sshirt veya tshirt üstü bu mont 10 derece civarı sürüşlerde fazlasıyla kurtarır o zaman?
biraz daha pahalı olanları var 139 ve 199 tl
onlara ne dersiniz?

Bende şahsen termal içlik takımı var, yakın bir zamanda almıştım.120tl civarına gelmişti. Şimdi diyorum acaba onu almasaydım, üstüne bu kadar daha koyup en azından giriş sevyesi bir ceket mi alsaydım diye. Ama hepsinin vazifesi farklı tabi...
Bu arada kask altına bir şey bere falan takıyor musunuz? Ya ben denedim bir tane, Defactodan almıştım, hem boyunluk hem bere olanlar var hani, torba gibi. :) Kask büyük boy olmasına rağmen bereyle takamadım. Bizim kafamı çok büyük yoksa onun içinde özel bir ürün mü var bilemedim.:koptum:

@shooter06
10 derecede ideal. 20 derecede terletir. Genelde rampa çıkarken çıkarıyorum. İnerken giyiyorum. Yada fermuari açıp havalandırıyorum. Rüzgar ve yağmur direnci başarıli.

• Beğen
Geri