Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu sefer de Pinokyo'yu diriltiyoruz.

Aydın hocam ellerin dert görmesin. Bende pinokyo bulsam da diriltsem derken senin dirilttiğini görmek keyif verici. Bende 9-10 yaşlarında basmıştım pinokyonun pedallarına,kafamı kaldırdığımda bir köye varmıştım. İlk uzun gezim olmuştu. Hala en hızlı bisiklet pinokyo imiş gelir bana.
Not: Naife selamlarımı iletin lütfen.
 
Scudo
@Ediz Tevfik Özgan

Sn. abim,

Çocukluklarında Pinokyo'ya binenler olarak bu hazzı ne kadar anlatsak boş. Hani anlatılmaz yaşanır denir ya, aynen öyle abi :)

Naif'e selamını ilettim. O da sevinçten kendini yola vurdu Pinokyo ile..

http://img239.imageshack.us/img239/3520/n62362396512782277654sd5.jpg
 
evetttttttttttttt hey gidi hey pinokyo
pinokyayı diriltmeli
robocop karbon apaçi
 
Amin diyelim abi, çok teşekkürler, sağolasın.

@Ediz Tevfik Özgan
 
@aydin

Şu yapıştırma işini bir türlü çözemedim ben orjinal yapıştırma bulamıyoruz, bu arada ben pinokyoyu hala yapılacak sanıyorum ,merakla bakıp duruyrum meğerse bitmiş çoktan:rolleyes:
 
@bicylerace

Olur öyle hocam, gözden kaçmıştır :) Yapıştırmadan kasıt bisikletin sticker'ları mı? Eğer sticker ise bir tabelacıya (sanayi sitelerinde çok ucuza yaparlar) yaptırabilirsiniz. Ben tasarımını kendim yaptığım bir araç giydirmeyi 30 ytl'ye bastırdım. (2 metrekareden fazla idi)

Sevgiler.

Aydın.
 
Hayırlı olsun pinokyonun tekeri düz bassın.
Orjinali gibi yapamıyorlar hocam,bende 93 model Mountain-Cat var bulamadım hatta hiçbir model için yok çıkatma diye bişey. En büyük Bianchi satıcısında bile yok.

(link)
 
Eh genelde pek satmıyorlar üstad. Çıkartmaların birebir aynısı yapılabilir. Amma velakin çok vakit alır. O yüzden kendiniz yaparsanız yada bir tanıdığa yaptırırsanız şablonu anca bastırırsınız. Yoksa zor. İlla kafaya koyduysanız yapımı hakkında bilgi vereyim biraz. Tripodla ve yakın çekim bisikletin orjinal stickerini fotoğraflayın. (Tam 90 derece açıyla ve gün ışığı altında, flaşsız çekilmeli) Daha sonra bu fotoğrafı Photoshop gibi bir grafik programına atıp, orjinal sticker renginden tonlar alarak kötü tonlamaları düzeltmeli, kavisleri ayarlamalı (fotodaki fontlarda kavis olacaktır) ve 300 dpi'la dosyayı dışarı vermelisiniz. (export)

Bu arada teşekkürler. Hanım biniyor ara sıra mutlu mesut. Ehh onu böyle mutlu görünce emeğimin karşılığını da almış oluyorum.

Sevgiler, saygılar.

Aydın
 
  • Beğen
Tepkiler: Volkan Bilirli
Tamam o olur bak, bir tarafı bozuk zaten ,diğer taraf sapasağlam makineyle çekip çıkartmacılara yaptıracağım sağol yardımın için.
 
Ama şu da var. Yani varsın stickersız oluversin, o zahmete ve bedele değer mi düşünmek lazım.
 
@aydin

Bende nostalji hastalığı var,73 model kaplumbağaya biniyorum ,amortisörünü bile buldum bu Bisanın ama adam komple satıyorum diye tutturdu,kendi üsündekini ayarı var diye sökerken kırmıştım ,içimde kalıyor anlayacağın.
 
Arkadaşıma çerezden çıkmıştı, çok beğendiğim bir bisikletti, Babam Bana yol bisikleti alacaktı ama Ben pinokyo sevgisinin etkisiyle tip olarak o na benzer bisan amiral'i aldırtmıştım. Raleigh 'in vitesine benzer torpedo marka 3 vitesi paralel baskılı alt çeki borularına monteli freni vardı ve katlabiliyordu.

göbekten vites sistemi harika bir tasarım, kolda 3 kademe olmasına rağmen aslında attırıcının kademesi yok mükemmel bir şey.


Elinize sağlık, yeni halini görünce çok sevindim.
 
Aydın abi bu konuda yardımına ihtiyacım var.Garajda bir tane çok eskiden Almanya'dan gelme 3 vitesli bir bisiklet var.Onu ayağa kaldırmama yardımcı olur musun? Özellikle boya ve astar konusunda.
 
Çok teşekkürler,inşallah vites sisteminde sorun yoktur.
 
@bicylerace
katılıyorum size, benim de Pinokyom vardı, her işi yapardı, akrobatik hareketler, çocukca uzun turlar. Pinokyo bizim Dahon' umuz sayılır, değerini bilmek gerek. Yapılsa ben de alırım
 
Geri