Bazı saçma sapan yorumlar ve hayatın heryerinde azımsanmayacak kadar fazla olan insan taklidi yapan mahlukatlar yüzüne hesabı silmek istedim.
Sonra dedim ki... Kaçıp gitmek kolay Umudunu kaybetme senin gibi düşünen insanlarda var. Az olmadığımızı bilsinler ki onlar ayaklarını denk alsınlar.
Haberde malum parti adı geçiyor diye partiyi savunan insanlar konuyu dağıtıyor. Empati kurmuyorlar yada onlarda aynı şekilde düşündüğü için böyle davranıyorlar.
saldırıda mağdur olan kendi eşi olsa, kızı olsa, sevdiği biri olsa? Hala savunmaya devam mı edecek?
Yada başlığı mı eleştirecek?
Yada herşeyi siyaset değil, herşeyi ona bağlamayın mı diyecek?
Bazı arkadaşların güzel yorumları gülümsememe yardımcı oldu. İçimde ki nefreti azda olsa dindirdi. Teşekkürler sizler gibi iyi insanların olması zaten geri dönme kararı almama yardım etti.
Dün akşam başıma gelen olayı anlatayım;
Görev nedeniyle şuan Eskişehir de bulunuyorum.
Porsuk çayı kenarında Starbucksın önünde genelde sokak hayvanları yatarlar.
Dün 4 tane Suriyeli p.ç. İçinden biri yatan köpeğe tekme attı. Kafede ki klavye delikanlılarından hiç ses yok.
Köpek havlamaya başladı bunlardan biri daha köpeğin ağzına tekme attı. Artık dayanamadım tutup enseden fırlattım p.çi. 8 - 10 yaşlarında. Eşim yanımda bacak kadar velet dayılık yaptı. Elinde bıçak! ara lan polisi ne olacak dedi.
Uzaklaşıp aradım 155 i ekip istedim. Eşimi bırakıp takip ettim uzaklaşmaya başladılar. Köprüden geçip yeni açılmış bir yerin balonlarınını patlattılar.
Kafede oturan insanların masasında duran çerez Vs el atıp atıp devam ettiler.
Kafeden rahatsız ettikleri birine polisi arar mısın takip ediyorum dedim. Ne dese beğenirsiniz?
-Bana ne kendin ara.
Malesef böyleyiz işte.
Kanatlı avm ye kadar geldiler. Eşim aradı polis gelmiş. Döndüm hemen ekip aracına bindik. Olayı anlattım. Öğlen de aynı p.çler bişeyler yapmış yine yakalayamamışlar.
Kanatlı önünde polisler durdu. İkisini yakalayıp arabanın arkasına attılar. Şans tekme atan p.ç denk geldi.
Bana şikayetcimisin bile demedi polis. Arkada en son kafalarını birbirine tokuşturuyordu
Sonra biz ayrıldık.
Şimdi burda da gelip onlar daha çocuk diyen mahluklar çıkacaktır.
Umarım o çocuklardan biri o bıçağı sokar bi tarafınıza sizde rahatlarsınız çocuklarda.
Ayrıca yeni öğrendim kişi engelleme varmış çok güzel oldu. Tşkler.
İyi insanlar kalın sağlıcakla.
Geri kalanı Barbaros Şansal ;-)