Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu ülkede en çok neye sinir oluyorsunuz?

Sözde doğal olmak adına bayağılaşmaya. Ne zaman arabesk kültürü bu topluma enjekte edildi o andan itibaren hızla doğallık adına bayağılaşma kültürü toplumu esir aldı. Ne yazıkki bundan kurtuluşta pek mümkün görünmüyor.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gürkan
Scudo
_Türkiye'nin dünya çapında bir otomobil markası olmamasına ve hala % 100 kendi otomobilimizi üretemimize.

_bisiklete her binip eve döndüğümde bana sanki 20 kişiyi öldürmüş gibi tavır takınılmasına.

_bisiklete bu kadar para vereceğine keşke motor alsaydın denmesine.

_20-25 yıllık hurda araçlarla köşe başlarını dönerken drift yapılmasına.

_arkadaş veya evde misafir ortamı içinde futbol,din ve siyaset tartışılmasına.

_her türlü marka tartışmasına şu marka bundan daha iyi yok canım olurmu şu markanın falanca modeli daha iyi diye süren tartışmalara.

_ufak olayların gereğinden fazla abartılmasına.

_memleket tartışmalarına bizim memleket çok iyi şu memleketten adam çıkmaz veya çıkar tartışmalarına.

_10-20 liralık alışverişlerde 50 kuruş için pazarlık yapılmasına.

_trafikte yolculuk ederken sürücünün karşısındaki adama hayvanat bahçesine gelmiş gibi sözler etmesine.

_yıllarca hiç görmediğin bir arkadaşın veya akrabanın sana işi düşünce senin yanına gelmesine.

bu liste uzar gider başlıca sinir olduğum şeyler bunlar :)

2 Yüzlü İnsan diyemiyeceğim varlıklardan nefret ediyorum.(Msn imde ve face ekli olanda var.)

2 kuruşluk maddiyat için arkadaşını satandan.

Okumuş ama Adam yerine koymayacığım varlılklardan.

Sabırsızlıktan kendini parçalayıp , kendini aklı gibi görünen asalaklardan..

Aslında herşeyi yapan bizleriz,biz şikayet ediyoruz.Buna bende dahilim.

İyi Forumlar..

Trafikte bir saniye kazanmak için bütün trafiği altüst eden yüzsüz çakallara sinir oluyorum.
Bu çakallar kırmızı ışıkta geçerler yaya gecitinden gecen yayaya korna çalarlar girilmez yola girerler park edilmez yere park ederler sağdan soldan geçip önüne girmeye çalısırlar bisiklet yoluna araba park ederler ,kırmızı ışıkta en önde olabilmek için kaldırımdan ,emniyet şeridinden sağa sola dönüş şeritlerinden geçip önüne gelirler.
Yüzsüzlerdir çünkü trafikte günboyunca bu çakkalıkları yaparak diğer sürücülerden tepki görürler bol bol küfür yerler ve yarabbi şükür derler çakalığa devam ederler.
Daha kötüsü polis bunlara hiç birsey yapmaz polisin önünde bu çakallıklara devam ederler.
Bundan da kötüsü trafikte bu çakalların sayısı gün geçtikçe artıyor şöförlerin büyük bir çoğunluğu yaya gecidinde geçiş hakkının yayada oldugunun farkında bile değil.
Eski çakkaları gören yeni nesil çakallar çakallığı trafikte ilerleyebilme sanatı sanıyor.

kirli sokaklara
kirli insanlara
yanınızdaki kıza bakmaya cüret eden öküzlere
en sağ şeritten giderken birden kapıyı açan sürücülere
sinyal vermeden dönen magandalara
yerlere tükürenlere
bisikletin fiyatını söyleyince trilyonlar kaybetmişim gibi gülenlere
milyar milyar telefona para yatırıp sonra onu sergilemeye çalışana
vs.
vs.

onu bunu bırakında geçenlerda yolda bisiklet sürüyorum adamın biri bana bagırıyor hopp sa..k ne sürüyorsun burada diye bagırdı

bende normal bir şekilde bisiklet dedim

adam ben bisiklet oldugunu anlıyorumda sen niye burada sürüyorsun diyince önce küfredesim geldi ve edmedim tabi adamın nerede durduguna baktım ve adama seslendim sende nereden yürüyorsun çekilde oradan süreyim dedim işte gıcık 1

gıcık2 yolda giderken paçama takılan köpekler off ne sıkıntı

• Beğen
Tepkiler: Alper Onur ARSLAN
En sevmediğim şey ne biliyor musun?

Ne iş olursa olsun nereye girersen gir Daha ilk sohbetlerden birisinin DİN olması.Ha cevabım net ve şaşmaz kardeşim ben hiç birşeye inanmam varsa yoksa Herşey Atatürk

İsteyen istediği gibi yorum yapabilir bu dediğime.

Biraz genç olduğum için görüşlerim yanlış anlaşılabilir veya yanlış olabilir. Düzeltmekte serbestsiniz.

Benim düşüncem biraz genel aslında: Boşvermişlik ve Benim-Bildiğim-Doğrudur, En iyisini Ben Bilirim zihniyeti'nden nefret ediyorum.

Yetişme biçimimden kaynaklanıyor heralde, yeni fikirlere ve kültürlere gayet açığım. Eğer bir şeyi yanlış biliyorsam, düzeltilmesinden memnum olurum fakat bu tavrı başkalarında göremeyince sinir oluyorum. Ha bu, ülkenin özelliği midir, değildir ama böyle insanlarla çok karşılaştığım için yazmak istedim.

Ayrıca şunu eklemek de isterim, Cahillik de çok önemli bir konudur, zira, Cahil insanlar, düşünmeyen ve sürü psikolojisine uyan insanlar çok daha kolay kontrol edilirler ve kandırılmaları daha kolaydır. Bu da ülkemin en sinir olduğum özelliklerinden..

Saygılarımla

@engin kızılcan

Turizm sektöründe çalıştığımdan dolayı onlarca ülkeden insanla muhabbetim oluyor. İnanın ; adamlara aklımdaki herşeyi rahatça söylüyorum. İnsanlarda hiç alınma , küsme , tavır yok . Bizim ülkede fikrini söylediğinde "Ya aynı tarafta yada karşı tarafta " oluyorsun.

Türkiye'de aman kimse alınmasın , küsmesin diye düşüncenizi bile söyleyemiyorsunuz , çoğu zaman. Yada dolambaçlı yollarla anlatmaya çalışıyorsunuz . O zamanda cümle veya düşünce anlamından uzaklaşıyor.

Bu ülkenin tek eksiği "Eğitim - Kaliteli Eğitim"

Saygılar

İşsizlikten dolayı, aşırı bisiklet sürülmesi sonuçu oluşan kas rahatsızlıklarım ve psikolojik bunalım.. :(

Kesinlikle en çok hayvanlara eziyet edenlere sinir oluyorum ama bide şunlar var; Kulağına küpe takmak isteyen bir ilk öğretim hocasının "erkek" başına gelenleri (link) görebilirsiniz. Kendi gibi olmayanları dışlayan, asan, kesen insanların çıkıp ta "demokratik özgürlük istiyoruz" demelerine sinir oluyorum.

sadece merhabalaştığım halde özel hayatıma dair soru sorma hakkını kendilerinde gören komşulara

benim apart. boşluğunda duran 2.bisikletimi 'kapı önünde bir şey bırakmak apt. kurallarına aykırı' diyerek kaldırmam için baskı yapan ama kendi pazar arabasını
kapısı önünde tutan karşı komşuma

32 yaşındaki bana çocuk muamelesi yapıp akıl vermeye kalkanlara

hayvanlara eziyet edenlere

doğayı kendi malı zannedip talan edenlere;uyarıldıklarında kaşar kaşar sırıtanlara

kendini akıllı başkalarını aptal sananlara

'sen benim kim olduğumu biliyor musun' diyenlere

insanları görünüşüne göre yargılayıp, dışlayanlara ( bu başlık altında da yapılmış...apaçiler hakkında-- olur ki bir şey/kimse hoşumuza gitmez de bizden daha hayırlıdır---)

araba kullanırken cep telefonundan mesajlaşanlara

kendine demokrat olanlara

kendinden zayıf olanları ezenlere

rüşvet alıp, verenlere

kendi k...nı garantiye aldıktan sonra başkalarının hayatını gözü kapalı riske atanlara

yarış yapan minibüs şöförlerine

ukala dümbeleklerine

kendisine yanan kırmızı ışığı hiçe sayanlara ( ışık ihlali yapan bisikletçiler de var malesef )

saygı görmek isterken, saygı göstermeyi bilmeyenlere

saygının daima küçükten büyüğe olması gerektiğini düşünen zihniyete

iş dünyasındaki tüm dalaverelere

ucu kendi çıkarına dokunacağı için normalde kızacağı bir durum karşısında sessiz kalanlara

sahip olduğu toplumsal statüsünün kendisini diğer insanlardan daha üstün kıldığını sanan çiğ insanlara....

...............................................

@Güney Tuncer

Yazıyı okudum. Çok ilginç. Sizlere de okumanızı tavsiye ederim. Sınıf öğretmeni Cuma Toygar meslekten ihraç edilmeyi bile göze alarak küpe takarak okula geliyor. Bir milimetre çaplı bu küçük aksesuar yüzünden adama yapmadıkları kalmamış. Kuralsa kural, ona diyeceğim yok ama kadınlara serbest de erkeklere neden değil ?

Özürlülere kıymet verilmemesine,

Kadınlara pis pis bakanlara,

Kitap okumayan insanlara,

Hayvanlığını hayvanlarda deneyenlere,

Tıp sistemine,

Hukuk düzenine,

Medyaya,

Acayip sinir oluyorum..:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

Geri