Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bu ülkede en çok neye sinir oluyorsunuz?

Scudo
her şeye sürekli orantısız milletin keyfine göre zam gelmesine, liyakatsiz, sadist halden anlamayanların damdan düşer gibi yönetici yapılmasına, bizim milletin otomobile ve lükse düşkünlüğüne ve bizim milletin sürekli birbiriyle uğraşmasına…uzar gider

Valla ben cahilliğe sinir oluyorum. İlginç bir şekilde cahillikle uğraşmamanın en kolay yolu da seviye farkını kılık kıyafetle ortaya koymak, adam senin seviyene ulaşamayacağını gözüne kestirdiğinde, asla sana ilişmiyor. Resmen görünmez duvar örüyorsunuz etrafınıza. Bizde çok adam kayırmacılık var, eğer diş geçiremeyecekse hemen sesinin tonu değişiyor, şu zamana kadar görebildiğim bu. Herkes büyük balık olma derdinde, ama büyüklüğün gereğini yerine getiren yok. Atamızın izinde herkesin duruşunu düzelttiği günleri görmek dileğiyle.

Ülkedeki gençlerin yarıdan fazlasının kamuya kapak atıp hayatını kurtaracaklarını sanmalarına

IMG_1680.jpg

Sinir olduğum bir çok konu var ama tüm hepsi aynı konuya çıkıyor : Eğitimsizlik

Sinir olmamaya, pozitif yaklaşmaya çalışma çabalarıma sinir oldum.
Olmuyor, olmuyor, olmuyor! Bak yine sinir oldum şimdi. Zaten ya sinir olacağız, ya sinir hastası!
Etrafta İtbarak gibi, Hınkır Munkur gibi, Al Karısı gibi canavarlar türemiş sanki.

insanların başkasına saygıyı geçtim, kendisine bile saygısı olmamasına. kişisel alanın ne olduğunu öğrenmeye çalışmamasına, haklarının ne olduğunu umursamamasına, metro, tramvay köşelerinde, acele acele poğaça yiyerek güne başlamanın bile onun insan gibi yaşama haklarından birinin gasp edilmesinden dolayı olduğunun farkına varmamasına.

kendimize saygı duyalım, kendisine saygı duyan haklarını ve çevresini de düzeltir diye umuyorum.

insanların başkasına saygıyı geçtim, kendisine bile saygısı olmamasına. kişisel alanın ne olduğunu öğrenmeye çalışmamasına, haklarının ne olduğunu umursamamasına, metro, tramvay köşelerinde, acele acele poğaça yiyerek güne başlamanın bile onun insan gibi yaşama haklarından birinin gasp edilmesinden dolayı olduğunun farkına varmamasına.

kendimize saygı duyalım, kendisine saygı duyan haklarını ve çevresini de düzeltir diye umuyorum.

The Lego Movie'nin hemen başında eleştirilen konu :snzdglsn: Herşey harika :D

• Beğen
Tepkiler: mertburgu
SAYGI SEVGİ HOŞGÖRÜ
Her haber kanalında caretta caretta görmekten

Forum köşelerinde havanda su dövenlere.

Bisiklet gibi "ilkel" bir aletin bile toplumda kabul görmemesi canımı çok sıkıyor. Eğer 10 bin liranın üzerinde bir bisiklet almışsanız toplumdaki insanlar için parasını boş şeylere harcayan biri olmamanız için bir sebep yok. Sosyalleşme sebebi olacak bisiklet kültürü sizi gittikçe toplumdan uzaklaştırarak, "asosyal" birine dönüştürebilir...

Her odunlukda, bodrumda, eskicide bulduğu sırf geçme kadro diye klasik adı altında su borularını restore ettim abi offf ne güzel oldu 1 milyoncudan sprey boyada aldım boyadım şimdi bunu 10 bine çakarım birilerine diye konu açan forumu kirletenlere😠
Hızını alamayıp haketmeyen insanlara da giydirmişsin gibime geldi... Klasik olsun olmasın, insan bişeyleri yenileyip gözüne hoş gelen bi hale soktu mu hoşuna gidiyor, bu heyecanını paylaşmasının nesi yanlış? "Değerinden fazlaya satarım şimdi, yuppi" diyen kim onu da merak ettim... Cevap vermezseniz,

a) Vuku bulmayan hayali bir olayla ilgili saptamalarda bulunmak.

b) Dem vurduğu kişiden bahsedecek cesarete sahip olmayıp ortaya konuşmak.

Şıklarından biri durumunuzu açıklıyor olacak.

Sosisler beşerli pakette iken, hot dog ekmekleri altışarlı pakette satılıyor. Şuna sinir olduğum kadar hiçbir şeye sinir olmadım.

Bisiklet gibi "ilkel" bir aletin bile toplumda kabul görmemesi canımı çok sıkıyor. Eğer 10 bin liranın üzerinde bir bisiklet almışsanız toplumdaki insanlar için parasını boş şeylere harcayan biri olmamanız için bir sebep yok. Sosyalleşme sebebi olacak bisiklet kültürü sizi gittikçe toplumdan uzaklaştırarak, "asosyal" birine dönüştürebilir...
1 milyon liraya golf almak toplumda kabul görüyor ama 😥

Herbokologlar
(link)

İnsanları Din, Dil, Irk, Siyasi Görüş, Spor Tercihi (tuttuğu takım vb.) ve benzeri düşüncelerinden dolayı ayrıştırmak, ötekileştirmek, hor görmek.
Kısacası saygısızlık.

Geri