Jarjaledi
Üye
- Tepki
- 38
- Başlangıç
- 2012—13
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
insanların başkasına saygıyı geçtim, kendisine bile saygısı olmamasına. kişisel alanın ne olduğunu öğrenmeye çalışmamasına, haklarının ne olduğunu umursamamasına, metro, tramvay köşelerinde, acele acele poğaça yiyerek güne başlamanın bile onun insan gibi yaşama haklarından birinin gasp edilmesinden dolayı olduğunun farkına varmamasına.
kendimize saygı duyalım, kendisine saygı duyan haklarını ve çevresini de düzeltir diye umuyorum.
Hızını alamayıp haketmeyen insanlara da giydirmişsin gibime geldi... Klasik olsun olmasın, insan bişeyleri yenileyip gözüne hoş gelen bi hale soktu mu hoşuna gidiyor, bu heyecanını paylaşmasının nesi yanlış? "Değerinden fazlaya satarım şimdi, yuppi" diyen kim onu da merak ettim... Cevap vermezseniz,Her odunlukda, bodrumda, eskicide bulduğu sırf geçme kadro diye klasik adı altında su borularını restore ettim abi offf ne güzel oldu 1 milyoncudan sprey boyada aldım boyadım şimdi bunu 10 bine çakarım birilerine diye konu açan forumu kirletenlere😠
1 milyon liraya golf almak toplumda kabul görüyor ama 😥Bisiklet gibi "ilkel" bir aletin bile toplumda kabul görmemesi canımı çok sıkıyor. Eğer 10 bin liranın üzerinde bir bisiklet almışsanız toplumdaki insanlar için parasını boş şeylere harcayan biri olmamanız için bir sebep yok. Sosyalleşme sebebi olacak bisiklet kültürü sizi gittikçe toplumdan uzaklaştırarak, "asosyal" birine dönüştürebilir...