Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün bisikletinle ne yaptın?

@Aryel sağlık olsun ya olur öyle

• Beğen
Tepkiler: Aryel
Scudo
Meryemana'ya tırmandık :D

(link)

https://i.hizliresim.com/Amoy9v.jpg

kız arkadaşıma yeni aldığımız katlanır bisikletle benim kuğumu tanıştırdık, beraber sahilde kısa bir tur attık.

26839 dosyayı görüntüle

kendisi 100 metre uzaktaki bisikletlerden, 2 metre açığından geçtiğimiz insanlardan, 5 metreden dar bisiklet yollarından korkuyor henüz. kondisyon da sıfıra yakınsıyor tabi. ben daha usta olduğumdan arkaya geçtim(önde ben gidince iki pedal sonra 100 metre fark oluyordu, istediğim kadar aynadan kontrol edeyim görüş alanından çıkıyordu dahon), kız arkadaşım da sarı mayosuyla etabı önde götürdü, öyle sürdük. inanılmaz çılgın ötesi, insanlık dışı performansımızı belgelerle açıklıyorum. (vitese dikkat)

26841 dosyayı görüntüle

speeder 200üm ağladı resmen, bıraksam "elveda zalim dünya" diyerek kendini denize atacaktı. bu fotoğrafı merida yetkileri görse, arabasına tüp taktırılmış ferrarinin fabrikası gibi gelir bisikletime el koyar, marka itibarını sarstım diye dava açarlar.

@obezkirpi bayıldımmm :) maşallah Allah keyfinizi bozmasın.iyi günlerde gezin tozun.bayanlar öyle ama başımızın tacı oluyolar başka seçeneğimiz de yok gerçi :)

pazar sabahı pazar sabahı, yüzümde bir gülümseme kaldı @obezkirpi :))) -- e herşeyin başlangıcı 0'dan oluyor... birlikte 15 ortalamaları da görürsünüz umarım :harika:

@trk
Süper.
Hergün 50 km..
Bravo..

bugün çok uzun zaman sonra ilk defa araziye girdik, 15 km.lik bir orman sürüşü yaptık... çok özlemişiz çook...

01.jpg

her ne kadar, gündelik kullanım nedeniyle görünüşümüz şehir bisikletini andırsa da özümüz mtb :rolleyes: toprağa dokunmayı asfalta her zaman tercih ediyoruz :hhhhhh: dar patikalar falan... e bir de böyle yollar varken, her nefeste içine egzoz dolan yolları kim ister ki zaten??

02.jpg 03.jpg

bunlar da günün bonusu... ormana dalanlara 5 bonusçuk hediyeymiş meğer :komik: sıcaktan erimiş yavrucaklar...
ben biraz uzun kalınca yanlarında, arkadaki 2 biraz hareketlendi... ulumalar falan... şekil şemal, karizma pek yerindeydi canım :koptum:

04.jpg

05.jpg

EDIT: arazi sürüşünü gerçekten çok özlemişiz. dayanamadık, bir de 10km.lik akşamüstü sürüşü yaptık :)

Valla hiç bir şey yapamadım çünkü 1 hafta önce çaldılar ilk göz ağrımı yenisi önümüzdeki hafta sonu elimde olacak inş. :)

Baktım da bisikleti ile bayramlaşan çatlak yokmuş. :D

@Ahmet Ayaz Hahahah nedemek yok, dün geceden bayram temizliği yaptık, sabah elimi öptü hediyesi yolda karbon sele borusu aldım ona bayramlık. :D

@CandanC Teşekkürler Allah kaza bela vermesin ne diyelim kalan sağlar bizimdir :)

Akşamüstü H.İşcan caddesinde hönkürerek hörrah hörrah hörrah diye sprint'e kalktığımda otobüs durağında ürküttüğüm yayalardan özür.Napim özlemişim lan! :D

• Beğen
Tepkiler: CandanC
Görükle-Hasanağa Göleti arası Carraro Crs 600 ile tarlalar arasından ilerlerken yolun sonunda istemesem de Kayapa Sanayi bölgesine çıktım. Her fabrikanın önünde yatan köpeklerle , gidiş dönüş olmak üzere ikişer kez bayramlaşıp :) , 3 saat sonunda eve döndüm. Tahminim gidiş dönüş toplam 25 km , az bir yol ancak sürekli yokuş ve iniş olduğundan yordu biraz :)

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Yeni aldığım Geotech Master'ıma ve patlak lastiğine şöyle bir baktım. :ckskc: Merlin Cycles'dan aldığım Vittoria Rubino Pro Folding dış lastiklerim ve Schwalbe SV16 iç lastiklerim ne zaman gelecek diye düşündüm. Sonra kim bekleyecek 3-4 gün deyip Erdoğanlar Bisiklet'ten yama seti sipariş ettim. :ssrtcbya:

dünkü turdan sonra bugün ikimiz de mahvolmuş durumdaydık. ben onun yamulan jant tellerine, 8 çizen tekerlerine, yamaya rağmen sabaha kadar içindeki tüm havası kaçmış ön lastiğine, yamulmuş frenlerine(önü komple iptal etmiştik) baktım, o da benim tüm kol ve bacaklarımdaki güneş yanıklarına ve kırılmış sol elime baktı. iki yorgun savaşçı olarak boynumuzu büküp sustuk.

Yoğun iş temposundan güzel bisikletim ve yol arkadaşım 2-3 gündür alt katta odada öylece duruyor. Özlemişim, akşam her eve dönüşümde pencereden biraz bisikletlerime bakıyorum sonra yukarı çıkıyorum...

Geri