Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Bugün bisikletinle ne yaptın?

Balıkesir Akçay turu yaptık 100+ km. Süperdi hava yanarken kendimi denize attım.

• Beğen
Tepkiler: bulut
Scudo
@obezkirpi hayrola?? gönderdiğiniz mesajlara baktım da, pazar günüyle ilgili bi'şey yazmamışsınız.. ya da yazmışsınız ama beni engelletyen bi üyenin açtığı başlık altında kalmış :D

• Beğen
Tepkiler: sabitkamera
@obezkirpi

@obezkirpi Kız Arkadaşın Bu MesajLarı Görüp Seni Terk Etmez Umarım :) ..

Aksam turu yaptim. Şöyle bi on dk geleyim dedim 1.5 saati bulmuş. O mahalle senin bu mahalle benim. Hangi yolu girdimse gittim sonunu gördüm o mahallede dolaştım.
Velhasıl bisiklet bir ÖZGÜRLÜKTÜR...

@CandanC
hem çok yorgundum, hem de elim çok acıyordu keyfim yoktu, kırılmış zaten bugün öğrendim, benim için ilginç bir gün oldu ama yazasım gelmiyor açıkçası çok

@Kobebryant
daha sonra, ustalaşınca okutacagım o gün için düşündüklerimi:)

bisiklet de darmadağın olduğuna göre, bi kaza atlatılmış sanki :( geçmiş olsun @obezkirpi

@obezkirpi geçmiş olsun .. Vallahi sen yine de dikkat et kadınlar kindar olurlar :) ..

@İsa Yavaş Hocam seni gördüm sanırım.Balıkesir-Gökçeyazı arasında yol kenarında selfie çeken sen miydin?:)

Kadro kulağını koparttım. Arka attırıcı umarım zarar görmemiştir. Çok morelem bozoook.:aglyrmngaa::agla:

Kendi bisikletimden uzak olsam da, bisiklet sürmeyi bilmeyen halamın kargo tipi 3 tekerleklisiyle 20 km yok yaptım :D 2 teker olaydı aynı eforla rahat 60-70 km yapardım :D

• Beğen
Tepkiler: CandanC
@İsa Yavaş Büyük ihtimal sendin.Hatta bir arkadaş da yol bisikletiyle sarı mayo ve kaskla karşı yönden Balıkesire gidiyordu.Denk gelmişsindir sen de.

Selam Dostlar...

Bugün eski iş yerime gidip kalan eşyalarımı heybeme atıp evin yolunu tutmadan biraz turlayayım dedim. Aksilik bu ya ön tekeri patlattım yedek lastiği de tamir kitini de lastiği söktükten sonra evde unuttuğumu heybeye bakınca anladım. Allah'tan bisikletçi vardı 2 km ötede... Artık işe bisikletle gidip gelemeyeceğim gerçekten ister istemez insan hüzünleniyor...

Dosyalar

• 2015-07-21 12.02.05.jpg
    2015-07-21 12.02.05.jpg
    127,3 KB · Okunma: 27
  • 2015-07-21 13.04.02.jpg
    2015-07-21 13.04.02.jpg
    177,5 KB · Okunma: 24
  • 2015-07-21 13.04.08.jpg
    2015-07-21 13.04.08.jpg
    100 KB · Okunma: 23
Biraz Makara oLsun DetayLı Yazayım , Sabah Dükkanı Açtıktan Sonra DörtyoL'dan Perpa'ya BisikLetLe Gittim, Oraya Tezgah Açtım Ve Sonra Yine BisikLetLe DoLapdere,Kasımpaşa,Şişhane'den Unkapanı İmc'ye Geçip Tezgahım İçin Bir Şemsiye aLdım. Şemsiye BisikLetLe TaşınabiLecek Gibi DeğiLdi ( Bagajım Vs. Yok Şuan ) BisikLetimi Oraya KiLitLeyip OtobüsLe Şemsiyeyi Bırakıp Geri Döndüm, Tekrar BisikLetimi aLdıktan Sonra VezneciLer,Beyazıt,ÇemberLitaş, SuLtanahmet Üzerinden CağaLoğLuna Geçip Orada Ki ÇaLıştığım YayınevLerinden Kitap aLdım.KitapLarımı aLdıktan Sonra, GüLhaneden Sirkeci, Eminönü,Unkapanı Köprüsü, Şişhane, Kasımpaşa, KuLaksız Derken Tekrar Dükkana GeLdim. Sonra Yine Perpa'da Ki Tezgahıma Gidip, Akşama Kadar BekLeyip Tezgahı TopLadıktan Sonra Binip Dükkanıma GeLdim, BugünLük Bu Kadar :) ..

• Beğen
Tepkiler: Strelok ve SerkanH
Bugün bisikletimle 12-14 km yol yaptım ama sondakka eve dönerken bir maganda yüzünden 1 kere yaralandım daha 5 metre gitmeden aynı maganda sayesinde kazadan kıl payı kurtuldum yolun ortasında duruyordu bende sağ tarafta park var oraya çekseniz deyince adam arabayı kenara alıp bağırarak üstüme yürümeye başladı Keşke plakayı alabilseydim

Bisiklete 3 senedir sahibim ilk defa bu kadar uzun yol yaptım oda başıma bela oldu. Olay beylikdüzünde pazar pazarına giderken büyük süs havuzunun orda oldu

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@ogiveogi
Merhaba. Bu sizin talihsizliğiniz olmuş. Benim çalıştığım yer yaklaşık 11km uzakta. Her gün bisiklet ile gider gelirim. Arada sırada bana da öyle insanımsılar denk gelir. Adam ana yoldan karşıya elinde bisiklet ile geçerken bir taraftan da telefonunu kurcalarken tüm zil ve bağırışlarıma rağmen acı fren yaptırdı bana. Neden yola bakmıyorsun gelen bir araba da olabilirdi. Ayrıca senin yüzünden yaralana bilirdim dediğimde pişmiş kelle gibi sırıtarak yoluna devam etti. Bu gün ise eve dönüşte yerel bir otobüs şirketine ait şehirler arası otobüs tam 3 kere beni sıkıştırdı, üzerime sürdü. Aynı yüz ifadesi bilinçli bir şekilde bu canlı türünde de vardı. Hemen polisi aradım şikayet ettim. Kafanıza takmayın mesafeleri ayı her yerde ayıdır..

• Beğen
Tepkiler: ogiveogi
Her gün olduğu gibi 16 km. işe git; 16 km gel. Motorlu taşıtlarla yaşayıp durduğum aksiyonlar ve trafik artık rutine girdi. Bir 10 kg. daha verene kadar durmak yok pedala devam.

Geri